Czy jest szansa na przywrócenie raportów szpiegowskich po staremu tych które otrzymuje osoba, która jest szpiegowana?. Teraz na pierwszy rzut oka nie wiem kto mnie szpiegował z jakiej planety .. Jak widzę rano 10 czy 20 raportów tych w nowej wersji to mi się odechciewa grać, Te filtry są przydatne tylko szpiegującemu. a szpiegowany musi się nagłowić żeby dowiedzieć kto wysyła do niego sondy. . Nie wiem jak długo jeszcze pogram bo te zmiany raportów to wielka porażka. Wstrzymuję się na razie z zakupem antymaterii bo gra przestaje mi sprawiać przyjemność. Jeszcze trochę pogram i jak mi całkiem puszczą nerwy to skasuję konto..
Posts by Basik
-
-
Zamiast ułatwienia ta wersja spowodowała utrudnienia w grze. Raporty szpiegowskie to jakaś masakra. Trzeba pomyśleć chyba o urlopie albo nawet rezygnacji z gry. Programiści chyba się nudzą i wymyślają różne dziwactwa psując zamiast poprawiać jakość gry. Szkoda, że kultowa kiedyś gra staje się udręką zamiast przyjemnością.
-
Do kitu te nowe raporty szpiegowskie. Komu przeszkadzała stara wersja? Te udziwnione "niby udogodnienia" psują tylko grę.
-
Też
Jestem na
3x taak z małą korekta na prędkość max myślę x6 było by spoko a wojenne na x4.
No to kolego przesadziłeś z tą flotą wojenną.. Chyba nie pomyślałeś o fsach. Przy takiej prędkości ciężko będzie je zrobić Chyba sam chcesz być "flociarzem" i nastawiasz się na szybkie ataki.. Flota wojenna x4 - na to napewno nie będzie zgody.
-
wyrok
-
zabawki
-
Gratulowałem już na PW. Gratuluję i tu. Pięknie zestrzelona flota i zysk cudowny.
Flotę Basika ciężko było zauważyć. Czyżby jakiś błąd przy FS?
Basik SzO!
No właśnie, popełniłam karygodny błąd przy wysyłaniu floty. Zdarza się. Mam nauczkę żeby dokładnie sprawdzać czas dolotu. Ale jakoś to przeżyję. Drugi raz postaram się żeby nie dać się złapać. Trochę żal - ale to jest tylko gra.
-
zarobek
-
liczby
-
-
-
ozdoba
-
edukacyjne pomoce
-
Elekcyjni królowie