Posts by Crysis

Łatwiej odpowiedzieć na sto pytań mędrca niż na jedno pytanie głupca.

Trafna uwaga dlatego uściśle zagadkę, zeby nie bylo jak ostatnio... Po zderzeniu ma powstac tylko foton ale bez dowodu nie zalicze odpowiedzi.

Utrudnijmy to, błędna odpowiedź powoduje wykluczenie z zabawy, błedny dowód nie.

Czy w wyniku zderzenia masowej cząstki z fotonem może powstać pojedynczy foton? Prosze o dowód ścisly.

Wymądrzacie się jak byście profesorami byli. A guzik macie za dorobek. b naukowy. burze to wy wywołujecie jak zrozumieć i rozwiązać zadania nie potraficie.

Tym zdaniem pokazaleś właśnie swój poziom, jak zawsze nie okazujesz swojej ,,wysokiej,, inteligencji. Obrażasz sie jak ktos ci wykaze ze masz za wysokie mniemane o sobie.

chociaż wątpie bo w was jest tylko jad

Ja nie jestem gadem, ja jestem słońcem, a ty jesteś bałwanem i zostanie po tobie mokra plama.

______________________________________________________________________________________________________________\

Do rzeczy: a - kat rzutu dający max zasięg, h - wysokosc z której wykonano rzut, v - predkosc wyrzutu.

a = arcsin(v/pierwiastek(2v*v+2gh))

961f09f3ea92a7f9524842bf077609ae14d36143

To była tylko podpowiedź, może mam sobie sam odpowiedzieć i wszystko wyłożyć na tacy albo na pytanie albo pokazać gdzie jest odpowiedź, chyba żartujesz Sam sobie mam odpowiedzieć albo pokazać gdzie jest odpowiedź.

Nikogo nie obchodzi już twoja zagadka, jesli nie chcesz aby twoj czas minąl rozwiąż nowe zadanie, udowodnij ze jestes taki uczony jak w kazdym poscie zapewniasz nas. hehe. Wartosc człowieka mierzą jego czyny a nie zamiary. To tylko puste słowa, w które nik nie wierzy jak np. słowa Gilderoy'a Lockhart'a

Adolf, Austriak, nie miał wykształcenia, wywali go z malarstwa. Jak każdy wzorowy nazista nie cierpiał żydów (choć sam nim po części był) więc i teorii względności uznanej za teorie żydowską ,wpisaną na czarną listę w rzeszy. Adolf miał masę osiągnięć, napisał przecież książkę - mein kampf, i wiele innych... np opracowanie strategii walki, dojcia do władzy etc. Tak, to prawda, jeśli szukać osoby o której nakręcono więcej filmów to ze świecą.

Nie widze w twoim pytaniu innych elementów które by były sprzeczne, wiec swoja odpowiedz uznaje za poprawna. Dla pewności cytat, gdybyś próbował oszukiwac i zmieniac treść:

Wszystko było opisane prawidłowo.

Jak patrzysz w lustro co co widzisz, w ogóle możesz jesze w nie spojrzeć? Jeszcze wiecej obłudy i hipokryzji to cie własne szambo zaleje, zapewniłem ze nie skocze ci na ratunek, ba wrec dołożę swój ,,klocek,, zeby nie powiedziec cegłe. NIKT TEGO NIE MÓGŁ ODGADNĄC BO PYTAŁES O CO INNEGO, moze sam nie wiesz o co pytalec, jak wszyscy zauwazyli. Poskarż sie profesorowi.

Dolph Lundgren (Gunner Jensen)?

To jest odpowiedź dla tych co znają pewne niuanse z filmu ,,niezniszczalni 2,,

To jasne ze w pytaniu chodzi o tę postac:

Adolf Hitler

Z jajkiem zgaduje ze seksmisja,

wiec odpowiadam Olgierd Łukaszewicz.

Motyw walki z jajkiem jest też w znanym czechosłowackim serialu, odcinek 1 Kuťáci, ale to serial niemy i animowany