Wszyscy się tłumaczą, nawet emeryt olszynek :D, a to tylko gównoburza ... o nic, ale adwokatów wiele. ReSeT - oberwałeś rykoszetem, sorki .
Posts by Gierek
-
-
Uchiha Itachi gratulacje, mam nadzieję żeś Ty to nadal Ty, ReSeT - co by się nie działo Wam zawsze pogratuluje, za grobu poiwstać to jak ... haha, mam głupie skojarzenia, ale mega gratulacje, co by się nie działo GoT to zawsze GoT
A tak z innej bajki zwykły wał, nie ma czego gratulować, konto 1ER STAT 28-09-2024 i ZŁOM - BOOM, ... Uchiha - szkoda, że ktoś szarga twojego nicka takimi wałami, no ale musi być to znajomy skoro ześ mu zaufał. ... hehe i ReSet ładnie dziekuję - nieprawdopopodobne - nie no nie kupuje tego :D, jak złomowac to swoich ale tak nierealistycznie żeście to wyreżyseorowaliście, że aż się uśmiałem :D.
Jakby GO usiadł, przeanalizował dostalibyście bana, a że GO "nie ma i nie będzie" - to cieszczcie się tę grą utkaną takimi numerami. GoT gratulowałem, ale z megą ironią, Wy jak nie gracie razem - to tak jakby GoT nie było, ... zresztą nie ma Was już od jakiegoś czasu, czego wynikiem jest brak TAG`ow przy tym RW.
[mod='Neferet']Połączyłam posty[/mod]
-
No nic Quak, sojusz z optimistyczną nazwą, także jutro nowy dzień , a Miechu, pewnie leżał na plaży na pełnym CHILL`u a tu taka miła niespodzienka, ...tym bardziej że dziś kłopot z wczytywaniem raportów, także na czuja co poniektórzy polecą, ale ja czekam na zapowiadany HIT, tylko nie wiem, czy premiera dziś, czy dopiero jutro.
-
OLSZYN3K sierotko, łagodnie mówiąc, uzyj kiedys zdania złożonego, nie uzywajac slowa "paczki" - TOP 1 OGAME PL zobowiązuje.
-
Fakt chwała zostaje w HS, u Capitana Cupida, nie Cobry i za to wielki gratulacje, ale Cupid to nie ja, to nie Balboa, to nie Blues, jego gigantyczna strata powoduje że opóźnia swój rozwój o dobry kwartał - bo leci bez anty [ chyba że zaszalaeje ], ... stąd dziwię się takiej decyzji, raczej liczyłem na systemtatyczny rozwój i spakowanie całości Balboa, bo w HS to możliwe, a tak, trzeba dalej orać to pole ....chwała jednostki, sojusz zaczeka jak kocha
olszyn3k tobie to już tylko terapaia pozostaje, ... chyba ze nakrecaja cie platne dodatki w grze, bo jesli tak to widze swietlana przyszlosc przed Tobą, ale w innej grze :D, bo tu już nic nie znaczysz, jedno wielkie zero przy nicku dodaj i możesz odpocząć ...
-
Heh ;), coś nie pykło, choć szkoda, że nie ma opisu akcji, ... rozumiem, że stało i zostało zezłomowane[?], . Rocky.
-
Gratki głowa, sąsiad Zagadka trafiony zatopiony, zysk przy takim starciu to sobie w dupę można wsadzić ( za przeproszeniem ). Liczy się złom, wyjątkowo się tu z Wami zgadzam.
-
To jeszcze raz Mistrzu Ogame, wyjaśnię Ci co Cię boli:
Nikt Cię nie chwali, a wg Ciebie, po ludziach nalezy tylko jechać, a szczególnie jesli nie są Tobą, albo nie masz w tym interesu. ... a bić brawo należy tylko olszynkowi :D.
Druga rzecz - wiesz, gdy ktoś ma coś czego nie masz ty, a chiałbyś mieć ... to musisz wziążć się do roboty ;).
A od pleców polecam ortopede, chyba że to bóle związane ze stresem:D, albo zmień fotel :D.
-
Olszyn wyjaśnie ci jeszcze jedną rzecz, zawsze czegos się nauczysz - słowo szacunek ma inna definicję, niż ilość ST, choć, też jest na S, także mogłeś się pomylić, ale zawsze ten brak możesz nadrobić, takze trzymam kciuki.
-
Covidian, kontynuujesz dyskujsę nie związaną z tematem tego wątku, jak masz coś do do napisania - napisz do mnie na priv, ja zacytowałem Ciebie z DISCORDA, ... a psy wyją ;).
-
Powiem Wam tak Pany - rozmawiałem z kapsikiem, "z debilami dyskusji się nie prowadzi", debil wie najlepiej ;), także siema dwójko powyżej.
Oczywiście znamy się doskonale, ja Was lubię Wy mnie, ale Wy nigdy się nie zmienicie, i zawsze jesteście pierwsi aby dowalić, znając już wszystko z góry, ...sam kapsik to przewidział, widać zna Uni idealnie ;).
Gratulacje ode mnie kaps, flota, cóż, spadek po poprzedniku, świetnym graczy Xin - szacun Xin za grę na Uni, ...dla Ciebu kaps, gratki bo wyczailes i trafiłeś, a wiadomo bez AGR/ Ninij / rVPN etc. uni zdechło :D, a to tylko podwójnie dobrze o Tobie kaps świadczy - ty żyłeś.
-
Gratulacje "przyszywany" GoT ubity
-
Dla mnie klasa sam w sobie, Chariseczek wielkie gratulacje, trafić GoT to jest coś ekstremalnie trudnego, Tobie się udało. Gratki. offline1988 - Tobie odbudowy i do przodu.
-
NIezła ustawka, ale czas temu sprzyja, ale jakoś olszyn odbudować się musi :D, twoje podwójne standardy , .... a nie to doświadczenie :D.
-
Profesor mam nadzieję, że odbudujesz
-
Graty Ryba, ładny procent. Odbudować tyle gs nie będzie łatwo.
Gierek a po co Ty klikasz na 2 konta na forum ,już ci za siebie wstyd ?
Dobrą farmę sobie z profesorka zrobiliście ,nie ma co.
Przetopu.
Jakie dwa konta byczku? Miech to Miech :o
On tak ma, ale nie przejmuj się, a właściwie go olej. Starcia gratuluje. Lepiej napiszcie za co Rybka bana oberwał., a tak za niewinność
Oprócz Rybki ponad 30 kont na banie, widzę, że to jakaś zorganizowana przestępczość coś jakby , "tak się [piiii] buduje legendę" :D.
-
Brawo Glowa1 zysk przedni, lot na czuja idealnie trafiony, zdecydowana zmowa z fryzjerem :D, .... ps. kim jest Rodzynek ?
slawek43 wielkie SZO za podejście do gry, stary gracz inne podejście ;), kiedyś grało się dla ekipy zgranych graczy - dziś gra się dla nich i huuukkk wie czmu :D, wierzę że takich masz i kiedyś odwdzięczysz się głowie
-
Brawo paavels [ ZIG ] z przodu [ HS ] dostał wpierdziel ;), to się ceni.
PS. Beleth w GoT ;), czy to dalej Beleth ? ... mimo wszystko GoT gratki transferu
-
Gratulecje Młody, fajny cel, zysk HighLvl ;), szacun.
-
Wielki szacun Chariseczek, starcie mega, klx odbudowy..., choć zapewne nie będzie, bo i po co, na tak styranym Uni sie odbudowywać, ale trzymam kciuki mimo naszych sojuszowych waśni, ...to Uni skazane jest jedynie na fuzje, zapewne w okresie w zimie-wiosna 2023/24 :D. ... może na jesień wrócą Winterki, w sumie to ich pora roku ;)...