To nie ja ;), to mój brat blizniak :D, gratki i SZO.
Posts by Gierek
-
-
Wielkie dzieki za ankietę smoki i czekamy na rozwiązanie problemu. Rozumiem, że w grze pojawi się nowa informacja ?
-
-
Gratki glowa, ten Wasz Cupid to jakiś torrorysta, tylko rozkazuje i rozkazuje :D.
-
a ja w ogóle zmieniłem zdanie i już nie chcę ankiety.
Prędkości są idealne...
Poza tym, jak się przychodzi do kogoś w goście to nie robi m się przemeblowania
p.s. Tylko krowa nie zmienia poglądów
TA
Taka tu roznica ,ze nas zmusili do przejscia na to uni .. nie dostalismy zadnego wyboru... jak inni! wiec jak nic nie ugramy to mysle ze wiekszosc zostanie na U lub wbije na cmenatrz ..a wy za chwile bedziecie miec nowa fuzje ..( Jak ide w gosci to zazwyczaj biore driny i sie dobrze bawie .. i oczywiscie czuje sie tam mile widziana..
I Queen ma rację i Covidian, ważne aby te racje rozstrzygnąć i mieć do tego narzędzie, a od tego jest smoki i jego ryk mocy, jesli on nie zadziała to ... kupa.
-
smoki , myslę, że można już rozpocząć ankietę, i tak zapewne będzie trwała dłużej niż jeden dzień, aby uzbierać odpowiednią ilość głosów, a może i zmobilizuje zaurlopwanych / nieaktywnych graczy do szybszego powrotu do gry, a i będzie dużym ukłonem dla "nowych", a ukłon mimo wszystko im się należy ...
-
Sam proces "loading" zdecydowanie się wydłużył, nie wiem czy wynika to z jakiegoś przekierowania po stronie GF, u mnie loguje do gry, ale trwa to nie 3 sek a 7-10 sek, troszkę wkurzające, ale ważne, że loguje.
Co do logowania na Rosalind, wiem, że ten kłopot został zgłoszony do supportu - znajomi mają podobnie, ważne aby wysłać zgłoszenie o zapięciu U na ten czas, ... i najlepiej złapać GO/SGO na DSC, aby przyspieszyć ten proces, szkoda złomu.
-
Gratki Wredoto, a Maciek, drugi gong, odwykłeś chyba od pilnowania konta
-
Brawo Koksu, pamiętaj, że dziś gra Manchester ;).
-
Jednak masz to coś, gratulacje
.
-
Uwzględnij jedna rzecz, Unie z LF i bez nich nie mogą się połączyć, stąd pewnie Cetus i Halley wyldowały gdzie wylądowały. Ale ten problem sam GF sobie zrobił.
-
Avinashi czyli co ? teraz wystarczy mieć antymaterie i nie logować się przez 35 dni by trafić na cmentarz ? Fajnie, bo moja wiedza zatrzymała się na 60ciu dniach.
Pocieszające..w takim razie uciekam z Japońskiej Andromedy
Uwzględnij jedna rzecz, Unie z LF i bez nich nie mogą się połączyć, stąd pewnie Cetus i Halley wyldowały gdzie wylądowały. Ale ten problem sam GF sobie zrobił.
-
Jeśli z Twojej inickatywy, to niech odda cały zlom minus flota i dex :D, ja bym tak zrobił
, całóść oczywiście w granicach prawa, które mocno ogranicza takie rozwiązanie. Ile sekund Ci kiki dał ? Wystartowali w ogole ? I czemu nie kontrowali KUPIE DEUTER ?
-
A z innej bajki Koksu skąd w tym RW wziął się B-S ? Z twojej inicjatywy ?
-
Rozumiem, szczególnie graczy z HAL, ale FS do dupy poleciał, SZO Koksu, daleś ciała, choć szkoda, że nikt Ci nie pomógł, choć nie wiem ile było czasu na organizację pomocy.
Przypomne co napisałem w DiD FUZJI:
Szczerze współczuje Wam, beznadziejna stratego GF w przypadku Waszego Uni. To tak jakby wrzucić Raków Czestochowa do Premier League
A Eko Koks odpowiedziałeś ;):
Najwyżej będzie więcej czasu na oglądanie Premier League zamiast klikania w cyferki
Mam nadzieję, że nie będziesz kończył.
-
Szczerze współczuje Wam, beznadziejna stratego GF w przypadku Waszego Uni. To tak jakby wrzucić Raków Czestochowa do Premier League
-
Świetnia informacja dla graczy Halley
Przecież naszą topką flot i pkt to gracze z serwera docelowego mogą sobie zrobić przystaweczkę
Moje konto ledwo załapie się na top100, a obecnie jest drugim aktywnym kontem na uni
ktoś w ogóle pomyślał jak wybierał serwery docelowe czy liczycie ze gracze halley dokupią anty zeby dogonić 10krotnie większe konta?
Pomysł dobry ale wykonanie tak bardzo spartolone, że szkoda gadać. Ja osobiście od miesiąca zastanawiałem się nad zakończeniem przygody, przejdę na nowy serwer, zobaczy jaki syf tam jest i zapewne kasacja, bo kolejny raz ganiać się z napaleńcami bez możliwości jakiegokolwiek odwetu nie zamierzam.
Pozdrówki
-
Quasar w szarej dupie. Ruda kasai i inne nygusy patola totalna.
Poczekają aż się tym wybijemy :D, i wejdziecie na ziemie spaloną
, choć ominie Was cała atrakcja.
-
Z innej bajki widzicie wybór Uni Halley z poziomu Lobby ? ... czy tam rejestracja jest zamknięta
-
MIła niespodzianka ;), ... Ciekawie będzie na Rosalind: GoT / BS / PGS / ARS / STAR / WINTERKI + Beleth z ekipą