Straszniku - skład floty jak za starych czasów, widać, że weteran , ale rośnij, ... aby uni się za mocno nie zdestablilizowało.
Posts by Gierek
-
-
Bez historyki, nie komentuje , ...procent jak nie z tego Uni.
Mordor.
-
Czasami warto posłuchać pokonanego, a ty się Apokalipsa tak nie unoś.
PS. Ekipo z PGS jak piszecie historyjke to poproszę o wersję zacną i bez zbędnych "kontekstów" - bo i procent tego wymaga .
-
Zapraszam: --- > DISCORD: [ https://discord.gg/FbV2aNufCJ ]
Zawsze warto poznać rywala, jak i poszukać pomocy.
Pogaduchy bez cenzury .
-
Zgadza się Apokalipso :D, urlopuje się, ...nie logowałem się od 30.07 , miałem wizje ze flote poslalem na dluzszego FSa i jutro miała wrocic - a tu niespodzianka :D, ... gratki Panowie, choć Wy mieliście przyjemnośc w locie :D.
Apokalipso znajdziemy się zapewne w pażdzierniku ;D, tam wraca stara ekipa z Octans :D, bedzie się działo
-
NIezłe świry, gratki!
-
ładnie, ładnie było 2400 os. jest 3100, dobijemy do 10 tysiecy i mam obiecane po 10mln anty dla każdego :D, a jak nie dadzą zrobimy zrutke :D, ... ale obiecali :D, w sumie nie wiem kto ale obiecali :D.
-
Ładnie "Młody", ... z tymi polowaiami to różnie bywa
-
-
e tam kasa liczy się fun: [ https://discord.gg/dbgbYwWSZ6 ] jak ktoś ma DSC i chce aby Uni pożyło dłużej wbijajcie i zapraszajcie.
-
Szacunek Panowie dla Was i Arcany! Kiedy inni spią Wy budujecie akcje
-
Gratki Arcana ;), trafiles "dziada" - no ale obstawy chłop nie miał.
Gratki Audi Mel - podbicia akcji.
A njawżniejsze, że jesteście i Wam się momentami chce :D, a momenty to coś co się pamięta i zaowocuje na przyszłej bliżej nie określonej Uni.
Pilnarek, nie znamy się, ... ale gratki się należą, jak napisałem do bejotka, kiedyś zagramy razem od podstaw, mam nadzieję, że też będziesz obecny!
To Uni to już walka z wiatrakami, coś zostało zbudowane, ale jak ma się rozrąsnąć lub rozwalić to od podstaw na nowym Uni, 10 za niedługo.
[mod='Neferet']Połączyłam posty i poprawiłam pseudocenzurę na ładniejszy wyraz[/mod]
-
Witaj Pilnar , dobrze zaczynasz. Gratulacje.
-
Brawo, ... ST mało to takich Młodych Wilków jak ty tu trzeba ;). ... oby więcej.
-
Coś tam padło, zawsze się zastanawiam, po co latać w ukladzie z agresorem ... nie ma mocnych na chwile "słabości", a to tylko 10-15 min.
Fajnie, że jesteś Arcana bynajmniej coś się dzieje ;).
Gratki AUDI wyczucia.
-
-
...to zdradz ten mechanizm moze sie uda wtedy problem rozwiazc :D.
-
-
Niby nowe Uni, ale rządzicie jak na każdym, ... gratki Szturman.
-