Ech, chyba za dużo informacji zawarłem w pytaniu, bo łatwo poszło
Tak, chodziło o Japonię! Virus zadajesz i bawimy się dalej!
Ech, chyba za dużo informacji zawarłem w pytaniu, bo łatwo poszło
Tak, chodziło o Japonię! Virus zadajesz i bawimy się dalej!
Jaką nazwę nosi archipelag (państwo) u wybrzeży Azji, składający się z 6852 wysp (głównych i mniejszych łącznie)?
źdźbło
Nie wiem w ogóle po co taki temat jest?
Nikt się na to uni na siłę nie pchał, więc skoro już nas tu wrzucili to musieli jakoś całe uni dopasować aby i trochę pasowało rodowitym Galaretowiczom i trochę, żeby udobruchać zesłańców!
Jest jak jest i po chusteczkę cokolwiek zmieniać! Flociarze i tak będą latać i swoje wyciągną z pozostałych, górnicy będą nadal chować swój dobytek przed tymi pierwszymi i tak w kółko Macieju!
Co chwila powstają nowe uni, i rozdrabniają ilość graczy na starych na drobne! Pytam się po co? Ano, po to aby się kasa zgadzała!
rower
Ja znam inne indiańskie przysłowie "Chcesz spać spokojnie ?, nie żeń się z piękną kobietą " na świat ogame można to przetłumaczyć chcesz spać spokojnie ? nie miej floty hehe
Znam to
Ja w Czechowicach, w fabryce zapałek mam status klienta VIP! Tyle tych małych drewienek co moje powieki już połamały to chyba nawet ilości surki jakie Fabiano zgarnia nie dorównają
Stary dobry Kartel
Flachahaha z tym się zgodzę, ale reszta to już jest tylko kwestia subiektywnej oceny
Chociaż trzeba przytoczyć tutaj stare indiańskie przysłowie: "Kto nie pilnuje, tan od nowa buduje!"
No, a poza tym głupie nie znaczy, że nie fajne
No to może chodzi o fuzję jądrową?
Najlepiej wtedy zastosować nicienie
Awaria
Tak Crysis dokładnie o to mi chodziło! Twoja kolej tym razem.
No wiesz jakie to są te głupie rzeczy: stanie na głowie bez gaci, podnoszenie i opuszczanie rolet w oknach, wyrzucanie kartonowych śmieci do żółtego kubła, jazda na rowerze z nienapompowanymi kołami i takie tam jeszcze inne
Huawei, iPhone, albo Samsung.
Niestety, ale nie mogę zaliczyć tej odpowiedzi - chodzi o pojedynczą komórkę
Co jest na tyle dużą komórką, że jest bez problemu widzialne gołym okiem? Ludzie często wykorzystują tą komórkę w swoim codziennym życiu.
Rebi chyba przysnął - bo mu Lop co najmniej dwie kolonie posprzątał
Gratuluję starcia, a obrońcy budzik!
Nagroda Crafoorda?
Oj, Bobbuś Bobbuś! Co to się stało? Tyle czasu już grasz w te cyferki i jeszcze nie wiesz, że się takich składzików nie zostawia bez opieki?!
Wiem, że dla Ciebie to nie duża strata, ale tyle sosu zawsze szkoda
Jagodzianka na kościach!!! to był hit!
Ale w sumie przy takich objawach covidowych jak utrata smaku i węchu, można to przepuścić przez chleb i się jeszcze nieźle zabawić tanim kosztem - po co przepłacać?
Tak, Qnick - teraz Twoja kolej