ok, to ja też w sumie
Posts by Peper_SMT*
-
-
O!!! Co ja widzę? Pożeracz pełzaczy w reckach?
Cała zgraja uciśnionych pełzaczy kieruje swoje szczere wyrazy wdzięczności Kicki
- szkoda tylko, że reszty latajek Pana Ano(-)a nie strzeliłeś
-
Tak SPIN DOKTOR , dokładnie o to chodzi. Wszystkie motocykle w klasie MOTO2 mają jednakowe silniki z Hondy CBR 600RR.
Twoja kolej tym razem więc czekamy na pytanie
-
Poważnie?! Znowu to zrobiłaś? To się nazywa recydywa!!!
-
Z jakiego motocykla silniki, są używane w pośredniej klasie cyklu motocyklowych mistrzostw świata? Proszę podać model i pojemność (może być dokładna lub zaokrąglona)?
-
Kinszasa i Brazzaville
A faktycznie, zapomniałem, że to praktycznie jedna aglomeracja jest w Kongu
-
Didier Deschamps
-
Wiedeń i Bratysława?
-
Czy mowa jest o jeziorze Mega Czad?
Zniknęło w wyniku działalności człowieka, a konkretnie zmian klimatycznych, które są tego następstwem.
Akweny jakie pozostały to obecne jezioro Czad, ale dalszych trzech nie znam.
-
Milik ? żart?
SPIN DOKTOR to że Milikowi idzie jak idzie w reprezentacji i każdy to widzi
nie oznacza jednak, że nie mógł strzelić przynajmniej jednego gola w 3 z wcześniej wymienionych najmocniejszych lig Europy.
Wydaje mi się, że to jest poprawna odpowiedź.
-
Australopitek
-
Prawidłowa odpowiedź to: Wlk. Brytania i Irlandia. Więc Nerthil odpowiedział poprawnie.
Islandia i Grenlandia niestety geologicznie nie należą do Europy.
Islandia jest wyspą oceaniczną nie leżącą na szelfie europejskim więc nie jest częścią Europy (natomiast państwo ją zajmujące jest państwem europejskim).
Grenlandia natomiast jest tylko terytorium zależnym od państwa europejskiego jakim jest właśnie Dania (jak słusznie zauważył Aurora Borealis), ale geograficznie należy do terytorium Ameryki Północnej.
Nerthil Twoja kolej.
-
Jak nazywają się dwie największe wyspy Europy? Proszę podać nazwy obu z nich.
-
-
Suwalszczyzna, a konkretnie okolice Suwałk?
-
ekran
-
Kurna na dwa dni Was zostawić bez opieki i już się zabawkami powymieniali :DD
Moim skromnym zdaniem zarówno Sz.O. jak i Sz.P. u głównych aktorów tego odcinka telenoweli zwanej "Galatea" to już pewnie prehistoria!!!
Normalnie strach na majówkę w pandemii wyjechać
- ten w reckach, tamten zfarmiony do cna, inny się rozbija o obronę, mi wyparowało z kolonii kilkadziesiąt litrów okowity!
Pięknie, pięknie!!! Szlachta się bawi!!!
-
rydwan
-
No to będzie na bank Afryka
-
aluminium