no i z miłej zabawy zrobiła się niesmaczna konfrontacja - brawo!
Po co tyle jadu na siebie wylewacie - przecież to tylko quiz
no i z miłej zabawy zrobiła się niesmaczna konfrontacja - brawo!
Po co tyle jadu na siebie wylewacie - przecież to tylko quiz
za dni parę...
Ale o so chozi?
Tylko "mienta" Cię "spamienta"
Graty Beljal - przetapiaj, a w opisie ST mogłeś jeszcze dodać: Sygnalista Radia ma(Ryja)! Tylko, że teraz już jesteś na czarnej liście ppS
Z tym pacjentem to nawet NFZ nie pomoże
Flachahaha chyba się pomyliłeś to nie jest pacjent tylko "Dochtór" - bo już nie jednego z floty wyleczył
Tak SPIN DOKTOR o tą roślinę chodziło. Twoja kolej.
wakat skoro jest tyle składowych, obarczonych tak dużą niepewnością, a nie jesteście w stanie tego rzetelnie zweryfikować to może po prostu takich rzeczy nie organizujcie. Ewentualnie, skoro już takie zabawy są potrzebne aby ożywić dane uniwersum (bo fakt jest taki, że w czasie S&D sporo więcej się dzieje niż normalnie) to może włączcie z powrotem Rynek?
Założę się, że wtedy żaden eko-gracz nie będzie miał większych obiekcji co tego projektu zwanego S&D, niż obecnie.
Ja przykładowo mam klasę Odkrywcy, na każdej z kolonii miałem pełzacze, jeszcze z czasów jak na uEuropa działał Rynek. Nie pamiętam już dokładnie kiedy został wyłączony, ale jest to kilka ładnych miesięcy. Pełzacze, a nawet satelity słoneczne były sobie tam do momentu, aż na uGalatea rozpoczęła się zabawa w S&D. No i co? A no to, że pełzaczy już na Odkrywcy nie odbuduję, bez zmiany klasy za antymaterię. Nie mam zamiaru płacić kasy na zmianę żeby je odbudować i potem znowu zapłacić za zmianę powrotną - bo klasa którą mam najbardziej mi odpowiada.
Proszę nie odbierać tego, jako użalanie się nad garstką pełzaczy, bo nie o to mi chodzi. Chodzi o mechanizm, jaki zmusza graczy do wydawania pieniędzy mimo iż tego nie chcą robić. Skoro ktoś pozyskał coś w sposób absolutnie legalny i darmowy wynikający z możliwości gry, a z powodu innej opcji w grze ten ktoś został tego pozbawiony i pozostawiony bez możliwości odrobienia tych strat, to raczej w moim odczuciu jest to słaba zachęta do dalszej gry.
Ale jakie floty (w sensie ilości statków) brały udział w starciu to widać w raporcie choćby nie wiadomo jak niedbale był wstawiony. Więc jeśli agresor wlatuje 1000000 LM + 1000 krążków na obrońcę 1000 DT + 1000 pełzaczy + obrona stacjonarna to chyba sprawa jest oczywista z czego się wzięła zdecydowana część % (przy założeniu oczywiście, że nie ma PZ z obrony).
No ale jak się nie da i nie ma komu tego weryfikować to po co organizować coś w stylu "wolnej amerykanki"?
Do % liczy sie flota i agresora i obrońcy- to jest według mnie dobre
arts w zupełności się z Tobą zgadzam w tej kwestii i co do tego nie ma dyskusji. Sytuacja jednak się zmienia w S&D, gdyż chodzi tu o to, aby znaleźć i zniszczyć obcą flotę. Jaki jest sens, jak atakujący rozbije swoje SS lub LM o obronę innego gracza, pozbiera swój złom, który ostatecznie da mu jakiś minimalny zysk na plus, a ze względu na ilość PZ starcie zmieści się w progu?
Pnącze z rodziny cytryńcowatych, w stanie naturalnym występuje w górskich lasach i dolinach rzek Dalekiego Wschodu, głównie w Rosji i Chinach.
Jego owocami są jagody występujące w gronach od 3 do 10 cm długości. Dojrzałe są bardzo kwaśne, o ostrym, cytrynowo-smołowato-gorzkim smaku, miąższ delikatny i soczysty.
Z owoców można wyrabiać sok, konfitury i syrop, a liście i korę używać jako herbaty.
Co to za roślina?
Czy to jest może Odmieniec jaskiniowy? Występuje we Włoszech, Słowenii i Chorwacji.
Oj, Lop! Ty to pamiętliwy jesteś? Przecież wiesz, że człowiek na kacu różne dziwne rzeczy robi, a Kot na kacu to dopiero
Ojojojoj!!! It's TIME to change!
No to w takim razie już Ci tłumaczę
AGO = Absolutne Granie Online
No! Tu już trochę lepiej to wygląda i mimo, że % pięciocyfrowy to taki naciągany dostateczny za to starcie!
Jeszcze też po tym ST warto zauważyć, że potrafisz MT-kami latać, a nie tylko pancki, krążki albo lamki
Serio? Fabiano? Kolejne takie sekowe starcie, że ledwie próg przekroczony, a te dofarmy to tak na siłę, żeby tylko było co do raportu wstawić!
A te krążki to chyba z kwadratów rogi na okrągło poucinane, żeby ich był więcej :DDD
Weź się popraw, moja cena to: mierny+
4 hours ago - co to znaczy?
Poważnie nie wiesz czy jaja se robisz?
Co to ja miałem takiego dobrego...? Aha, pamięć!!!