Czy chodzi może o Tommy'ego Morrisona?
Posts by Peper_SMT*
-
-
p.....l Eh!
-
Aha, to ja jeszcze chciałem uzupełnić swój post, w którym się przyznałem do swojego grzeszku.
Miałem w tamtym czasie bana na podwórko i gameboy'a - mój ówczesny świat legł w gruzach na tydzień
a moje życie straciło jakikolwiek sens!
I jeszcze chciałem dodać, że nie mam na to żadnego screena, bo wszystkie prace, które obrazowały moje cierpienie jak i jego powód, finalnie skończyły w piecu u babci
-
Paulinka to nie jest czasem jakieś pokrewieństwo vel Lucka z Rosy?
Akcja typu: "Szybki wlot bombkami i niszczarkami zrobie, to sie nikt nie skapnie! Przecież mam najszybsze bombowce na tym uni!"
-
Do mnie nikt nie chce sam przylecieć
Beljal daj namiary to coś ogarnę
A Dzikowi gratuluję kolejnej udanej obrony, złom pod dom cieszy podwójnie
- koło niego to strach kolonie mieć, bo nie wiadomo czy Cię WR-kami i LDL-kami nie zaatakuje
Atakierowi czegóż można życzyć? Spokoju ducha i
, bo latał i szukał, szukał i latał i wynalazł ciekawy sposób na pozbycie się krążków
-
Beljal , mówiłeś cos o nie przywoływaniu imienia naszych panów i władców nadaremno, a sam to czynisz, jeszcze w dodatku zwierzaka w to mieszasz
-
Kaj, fto to godo?!
-
z reszta nikt nie mówił, że będzie lekko!
-
Ja bardziej bym obstawiał 2:0
-
A widzisz, nie ma lekko!!!
-
Mati pytanie było fajne i bardzo pomysłowo zredagowane i postawione - trochę nam podniosłeś poprzeczkę
Nie sztuką jest znaleźć odpowiedź na takie pytanie, ale prawdziwą sztuką jest tak je zadać aby zmusić odpowiadających przynajmniej do minimalnego wysiłku
-
Logitech czy Ty czasem nie chcesz napisać dwóch postów pod rząd, hm? Przyznaj się Cwaniaczku z Pekaesu?
-
Przepraszam, mój błąd - faktycznie zgodnie z art.196 Kk mogłem niechcący urazić czyjeś uczucia religijne - przepraszam jeszcze raz!
Wykonałem właśnie samo-ukaranie przed chwilą i wlałem sobie tylko pół drinka zamiast całego - ALE CIERPIĘ teraz!!!
-
To ja też nie będę gorszy i się przyznam do bana jeszcze na indusie za Bash (gardzę sobą że śmiałem tak oszukiwać a tfu...
)
Kicki daj spokój, nie bądź aż taki surowy dla siebie, odpuść sobie trochę! My gracze, którzy nigdy nie graliśmy na Indusie - wybaczamy Ci! Jak widzisz we wcześniejszych wpisach, każdy popełnia błędy. Na litość Boską, jesteśmy tylko ludźmi, istotami omylnymi i ułomnymi z natury (no może z wyłączeniem Strażnika Texasu i Pana ppS)
-
Beljal graty tematu - ubaw mam po pachy, aż wszyscy w robocie się zainteresowali co czytam, ale chyba nie zrozumieli bo nie kumaja tej ogejmowej czaczy
mareczekz20 ja przylecę Cię bronić i ratować jak chcesz? ManU POWER!!! Nie dam skrzywdzić Czerwonego Diabła!!!
Ale jak już mamy takie chwile szczerości to też chciałbym się do czegoś przyznać: 29 lat temu, ukradłem sąsiadowi z ogródka morele! Przepraszam pana, Panie Kazimierzu (P.S. kwaśne były jak [ciach] - chyba jeszcze niedojrzałe jakieś czy coś)!!!
Sprzedam gaz do Opla! Holenderski!
[mod='Ruda']Pseudocenzura[/mod]
-
Marit Bjørgen
To by się chyba zgadzało - też tak szukałem, ale zmyliłem się tym, że pierwsze mistrzostwa świata w jakich wystartowała były w 2001 roku, ale tam nie zdobyła żadnego medalu. Ja natomiast, brałem pod uwagę jako pierwsze te gdzie zdobyła medal czyli w 2003r. i tu mi nie pasowało te 16 lat i kilka dni od pierwszych do ostatnich MŚ!
Pytanie fajne i ciekawe, można było sobie przypomnieć kilka imponujących karier sportowych
-
Hm... my tylko tak, sprawdzamy czujność
-
Aha, no to du...a! Nie dotrzymałem obietnicy
-
jutro poniedziałek, jakby ktoś zapomniał.
Kurde! Ludzie! Kiedy ten poniedziałek miał być?!!! Bo obiecałem sobie, że w poniedziałek nie piję!
-
Mati teraz to dowaliłeś do pieca po całości
Może mała podpowiedź czy letnie czy zimowe igrzyska wchodzą w grę?