Kolejny pacjent, ktory siedzial na (u) od zawsze, th od fuzji i nagle zdejmuje urlop i przypadkiem od razu zaspal ^^
Jakas epidemia przysypiania po urlopach jest
Kolejny pacjent, ktory siedzial na (u) od zawsze, th od fuzji i nagle zdejmuje urlop i przypadkiem od razu zaspal ^^
Jakas epidemia przysypiania po urlopach jest
sprzedane
nie mierz wszystkich swoją miarą a raczej twojego sojuszu
No co jak co, juz nie przesadzaj.. bardziej oczywistej sytuacji byc nie moze. Konto od listopada 2021 na urlopie, kogo chcesz przekonac ? xd
A jaka tu historia jest ? Ktos kto siedzial na wiecznym (u) nagle go zdejmuje i przypadkiem traci cala flote. Przypadek ? nie sadze
Jako że przygodę kończę ze społecznością Og napiszę krótko
Kolejny sponsor konczy swoja przygode z OG, brawo Tworcy Juz dawno zauwazylem, ze model biznesowy tej gry to zrazac do siebie jak najwiecej graczy. Liczy sie tylko ten kto wsypie wiecej do woreczka, a reszta w luj..
Pytanie filizoficzne do Tworcow OG - lepiej sprzedac jeden dlugopis za 1 000 zl czy 10 000 tys po 1 zl ?
Typowy % na nowym uni
3…2….1…. warzywka wysyłające tylko ekspy mogą się rzucic z szydera
Jak mniemam pijesz do mnie, bo jestem jedyna osoba, ktora w jakikolwiek sposob interesuje sie Twoimi starciami (i puszczam ekspy!). Otoz powiem tylko tyle, naucz sie uzywac sond do opozniania i skanowania przed wlotem. Latasz na pale w ciemno czego nie rozumiem
PS. Ekspy wciaz sa bardziej dochodowe niz Twoje loty. Haters gonna hate ^^
ojoj.. bylo pite u Div'a, o jeden litr za duzo ^^
a wielu z was tutaj odbiera ta grę bardzo osobiście i ambicjonalnie.
Twoje wypowiedzi niczym sie nie roznia od pozostaly xD Wiec albo wszyscy bierzemy to osobiscie, albo mamy rozrywke z gonwoburzy forumowej
PS. Tak kozaczyles, a jak dostales lotke w ukladzie od Jezola to uciekles na urlop Satelity juz odbudowalem, czekam... Tylko nie oddaj wszystkiego paczkomatom pozniej, bo bedzie mi smutno
Kto mieczem wojuje od miecza ginie.
MLN jest tego świadom i nie rozpacza z tego powodu.
No nie wiem wlasnie.. przez rok grania flota nie dostawalem zloma srednio raz na 2 tygodnie xd Raptem raz zloma zlapalem, a znam takich co w ogole nie mieli. Wiec chyba jednak nie moge sie zgodzic MLN jest tylko mocny w lataniu na satelity, bo w realnej walce na nowym uni skonczyl po tygodniu xd
Mnie sie juz nie chce floty pilnowac, puszczam sobie ekspy i mam [ciach]. Cieszy mnie to, ze MLN ma tyle radosci i satysfakcji z latania po satkach, dla niego to kosmiczny zysk jest w koncu ^^
PS. MLN proponuje przejsc na klase zbieracza, ciut wiecej uciulasz
Edit: Woo lol dopiero ogarnalem konto MLN na Rosalind
pkt total: 268 276 871
Stracone pkt militarne: 281 654 669
https://www.mmorpg-stat.eu/bas…n2d6os4NYEexDywP05g%3D%3D
No i kto jest farma ?
No co Ty, w zyciu! Musze zostac i wspomagac smieciarzy ^^ Na kogo bys wtedy latal ?
Spoko, ja sobie przeczekam to, zaraz znow dostaniesz zloma jak wielokrotnie tu i na nowym uni ostatnio, gdzie po pierwszym dzwonie pozbyles sie konta W koncu Ci sie znudzi dostawanie benckow
Troche mi tylko szkoda, ze moja surka zasili koniec koncow posrednio konto jakiegos paczkomatu, ktory cie wezmie w recki, no ale coz.
A tu nawet taka swiezynke znalazlem - https://ogotcha.universeview.b…62-54c6-92fb-46c7d780217b To tez Twoje ? ^^
Oj farma się obudziła, mam do Ciebie kilka US, policz sobie moje ataki w 10minut 250kk bo loty były za darmo wiec jesteś dosyć dochodowy, odbierz doki, odbuduje satki i trampki i do następnego.
Haha nie wiem co ty masz w glowie ale 250k surki z 11 lotow to zadna farma tylko zbieranie smieci xD
Ale jesli uwazasz, ze warto poswiecac czas i swoje zycie na takie loty, to bardzo wspolczuje smutnego zycia W takim razie odbuduje stateczki, zebys jutro mogl polecic ponownie i pozbierac smieci, moj Ty smieciarzu
Bry. Zysku nie ma tu praktycznie żadnego,
W tym jestes mistrzem
Dnia 26-04-2022 08:27:42 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor MLN [REAPERS]
Reaper 1.113
Satelita słoneczny 250
Wyrzutnia rakiet 5.000
Działo Gaussa 1.000
Wyrzutnia plazmy 100
Mała powłoka ochronna 1
Duża powłoka ochronna 1
Okręt wojenny 3.485 ( -64 )
Bombowiec 1.376 ( -13 )
Niszczyciel 1.618 ( -0 )
Reaper 1.113 ( -0 )
Agresor stracił łącznie 5.010.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 72.745.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 5.003.250 metalu i 4.087.125 kryształu.
Agresor przejął łącznie 8.346.608 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 7.515.538
Kryształ: 4.090.572
Deuter: 820.873
agresor zyskał łącznie 12.426.983 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -47.102.288
Kryształ: -27.848.447
Deuter: -6.140.873
obrońca stracił łącznie 81.091.608 jednostek.
I tak x9 od rana
Jak Kaps wspomniał, info było. Zalecenia też. Pretensje wyłącznie do siebie. Sam planowałem dziś U, no ale cóż. 😅
No nie wiem.. jak dla mnie w biznesie tak byc nie powinno.. Zalecenia owszem byly, ale przerwa sie wydluzyla i nie wylogowalo wszystkich wiec konsekwencje powinny byc po stronie operatora. Jesli urlop jest jedynym bezpiecznym rozwiazaniem w "darmowej" grze gdzie kupujesz za hajs wirtualne cyferki na czas (+/- pol dnia) przerwy technicznej to urlopy powinni zalaczac automatycznie wszystkim.
Co do zasady jak w gre wchodza hajsy to po stronie dostawcy lezy odpowiedzialnosc za zapewnienie 100% bezpieczenstwa. Wyobraz sobie na gieldzie takie jajca, ze niby zmknieta i nie mozna kupowac/sprzedawac a jednak mozna to obejsc. Kogo wtedy winisz ? Tego kto wykorzystal czy tego kto gwarantowal bezpieczenstwo tranzakcji