Albo usunac konto jak jeden z sojusznikow xD
Posts by Slyboots90
-
-
Gratulacje, atak w trakcie przerwy technicznej i blokady atakow, kiedy obronca nie mial szans sie zalogowac i odebrac fs'a - Blokada atakow Ymir
-
Gratulacje, atak w trakcie przerwy technicznej i blokady atakow, kiedy obronca nie mial szans sie zalogowac i odebrac fs'a - Blokada atakow Ymir
-
-
Ciekawe co zrobią w ej sytuacji jak gościu swobodnie sobie lata i złomuje, bo mu "sesja nie wygasała" no jakis żart hahahaha
Poki co zanosi sie na wielkie "NIC", oficjalna odpowiedz z supportu
Witaj XXX,
Osoby które były zalogowane podczas konserwacji (przed jej włączeniem) mogły gracz normalnie. Nie była aktywowana blokada ataków na czas konserwacji dlatego mógł skanować itd. -
jedynym logicznym wyjaśnieniem jest to że zdążył wysłać ataki zanim włączyli blokadę. na konto można było zalogować się o 10, a blokadę włączyli o 10.30. wystarczajaco dużo czasu i jak najbardziej legalne, chociaż tak jak pisałam w innym temacie, blokada powinna być aktywna na czas trwających prac +1h dłużej na wszelki wypadek lub po prostu przedłużona o tyle o ile to konieczne. A to dlatego, że kto zalogował się na konto przed 6, ten mógł skanować i złomować do woli, chyba że go wylogowało jakimś niefartem
Toc to absurd, to tak jakby blokady w ogole nie bylo.
Innymi slowy: kupilem auto odstawilem do mechanika z odbiorem o 9 rano. Serwis byl rano zamkniety i nie moglem odebrac auta, wiec pojechalem do pracy. O 10 dzwoni mechanik, ze poniewaz nie odebralem auta to je sprzedali komus xd
edit. Porzadna firma nie ma co...
-
a swoją drogą TOP1 wiedząć że jest blokada i mimo to lata na innych to nie pomyslał, że beda wyciagniete z tego konsekwencje ?
Nie wiem.. moze jest promocja, jak kupisz wystarczajaca ilosc paczek za hajs to blokada Cie nie obowiazuje. Tak forma wsparcia od gry dla sponsorow
-
Chcialem zapytac dlaczego blokada atakow na serwerze Ymir obowiazuje tylko niektorych ?
Dzis 25.03.2022 "Blokada ataków jest aktywna do 25.04.2022 18:00:00. W tym czasie nie mogą być wysyłane wrogie floty."
Kolega z sojuszu dostal zlom od top1, na mmorpg widze, ze top1 lata i ubijaja floty. W akcie frustracji kolega usunal konto i ja go rozumiem. Mozna prosic o wyjsnienie tej sytuacji ? Dlaczego jedni nie moga sie zalogowac bo jest przerwa techniczna a inni lataja i zlomuja w tym czasie ?
Na dowod: https://www.mmorpg-stat.eu/bas…ex=30&univers=_177&pays=4
-
Pierwsze koty ze ploty Powodzenia tam !
-
Ciap Ciap xD Graty Kiedy zlom ? xD
-
Jesteś po prawej stronie, bilans na +
A co to ma do rzeczy, ze po prawej ? xD
Zysk w polowie z wlasnej floty
Generalnie to zycze Ci jak najwiecej takie "zyskow" ^^
-
Proste wyjasnienie, atakujesz jak wszystkie moje planety swieca sie jak psu jajka i to nawet bez skanu przed wlotem, to przetopilem co mialem pod reka i wyslalem. Amatorka
Floty nie zbieram, to tylko smieci z ekspow, wiec przeklikalem co mialem, zeby zadac jak najwiecej strat Tobie, o swoje stateczki nie dbam.
Recow kilka przeklikalem na wypadek gdybys w kwesti reckow byl rownie bystry co w ataku
I szczerze to nie wiem czemu sie chwalisz tym RW na forum, ja bym sie wstydzil wtopy na Twoim miejsu xD
-
Hah to tylko ochlapy po Ghost xD spozniles sie
-
Dla mnie to zabawa a strata stateczkow w niczym nie przeszkadza żeby się bawić, a nawet zaczyna zabawę od początku bo najlepszy jest początkowy etap gry.
Prawdziwa Polska mentalność ten lata po satkach, ten kupił konto, ten paczkomat, ten zarywa nocki. Ocenianie innych najlepiej zacząć od siebie, dystansu trochę Panie i Panowie.
A tu sie zgodze, kazdy gra jak chce na ile gra pozwala. Pytanie tylko czy bycie natretna mucha, ktora lata kolo nosa i wkurza a w koncu i tak zostanie potraktowana klapkiem od topki to szczyt Twojej ambicji w tej grze ?
No nie oszukujmy sie, zadnych strat nikomu nie zadajesz, tylko po prostu jestes natretny i upierdliwy.
Ja sobie gram spokojnie eko, puszczam ekspy stawiam kopalnie i nikomu nie przeszkadzam i oczekuje tego samego. Floty nie trzymam, zeby nikogo nie kusilo, a Ty ciulasz te satelity nie wiem po co i na co..
Jak juz chcesz flote robic i wojowac to lataj na topke, podbieraj paliwo buduj stateczki i sie z nimi ganiaj jak kazdy szanujacy sie flociarz w tej grze.
-
Ale jakoś się nie chwalisz, że gęsi wczoraj straciłeś
No cale 11 budowane od tak xd Gratuluje zysku i latania po satelitach. Wyczyn godny najlepszych flociarzy w tej grze, mama bedzie dumna
Pan MLN moze sobie ciulac do woli moje satelity, jak zul na dworcu grosz do grosza a potem zlom kolejny od kogos z topki Powtorze i tu Panie MLN, jak brakuje Ci surowcow to napisz i popros podesle Ci polowe dziennej produkcji i palong stanie, tylko lustra nie zabrudz
-
ciulanie, ciulanie, prawie jak zbieracz
-
Szkoda chlopa.. ambitny byl, skanowal caly czas, latal cala flota w jednym slocie.. Chcielismy go nauczyc atakowac i nie latac w jednym slocie, a tu dzwon od paczki i urlop zapiety.. eh eh
-
Czyli sam mowisz ze to push, zgodny z zasadami, ale wciaz push Tyle mi wystarczy xD
-
Ja nie powiedzialem, ze nie dostales pomocy, ani ze dostales jej ponad limit
Wiec nie wiem w jaki sposob ten screen z supportu mial jakkolwiek udowodnic to, ze oprocz pomocy nie dokupiles paczek
Sam powiedziales, ze to na odbudowe, ja tylko pokazalem ze po zlomie zaliczyles skok pkt w stosunku do przed zlomem, wiec to nie odbudowa tylko juz nadbudowa. Matematyki nie oszukasz
-
surowce dostałem od sojuszników na odbudowę
Przed: 738 142 103
Po: 464 691 029
Teraz: 840 520 938
Ktos tu cos kreci