Czy ten problem zostanie w końcu zgłoszony? Dzisiaj 3 razy mi flota poleciała na 50% zamiast na 100....
Posts by IWAN85
-
-
Dzięki za odpowiedzi. To by się zgadzało, bo przejeżdżając z wyboru misji do przycisku wyślij flotę akurat kursor przejeżdża w okolicach 60-70% prędkości. Zatem jest to błąd gry i to ogromny, FSy to nie dzieci że trzeba je pilnować co robią skoro się wysyła na konkretny procent nie klikając nic więcej. Kilka dni temu straciłem przez to bańkę surki- czy błąd jest zgłoszony? Czy coś z tym zostanie zrobione?
Błąd opisałem świeżo po wejściu wersji 8.0
Czy został zgłoszony i ktoś się nim zajął?
Wydaje mi się że tak, choć efekty są podobne jak z % farmingu z bandytów
Nie został zgłoszony bo by była informacja koło pierwszego postu. Występuje nadal bo wczoraj 3 razy mi flota poleciała na 50-60% zamiast na 100%....
-
Błąd zgłoszony prawie 5 miesięcy temu. Wersja mobilna nie grywalna od 5 miesięcy. GF sobie leci w kulki. Czy oni w ogóle chcą naprawić ten bug? Czy liczą na to że ludzie zaczną masowo wykupywać komandora aby móc grać na wersji mobilnej?
-
Coś jest nie halo z tym. Zauważyłem że jak chcę aby zostało mi na moonie np: 10k deuteru. to zostaje 60-70k...
Mam np: 32.587.456 deuteru zmieniam 8 na 7, widnieje 32.577.456 i zamiast 10k zostaje 60-70k.
-
Serio zero odzewu i dalszego zgłoszenia błędu? Od kilku tygodni wersja mobilna jest praktycznie bezużyteczna, a support leci sobie w kulki.
-
Nowa promocja na przeniesienie planet i nowy baner na środku ekranu w wersji mobilnej... Może w końcu support coś z tym zrobi? Bo widać ewidentnie że ktoś coś skopał w nowej wersji gry.
EDIT: Może dodać jakiś krzyżyk aby można go było wyłączyć?
jest weekend to po pierwsze
a po drugie mnie nie zasłania ekranu żadna reklama
Czyli jakby serwer padł w sobotę to czekamy do poniedziałku aż ktoś go postawi bo jest weekend?
-
A spoko, za zadania ma się komandora to nawet nie zauważyłem że się skończył
-
Witam,
jak się budowało statki czy obronę to po kliknięciu w dany obiekt, a przed wybraniem ilości do postawienia, obok w nawiasie była liczba na ile jednostek stan surowców pozwala na wybudowanie danego statku/obrony, teraz tego nie ma. Ktoś z GF nie ogarnął że takie coś się bardzo przydaje i usunął z kodu? Może to przywrócicie? Niedawno jak widziałem że mogę zbudować max 200 plazm czy 200 OW to tyle dawałem, teraz muszę obliczać na ile OW mi starczy przy 500k mety, bo nie wyświetla się ile mogę max zbudować.
-
Fajnie że po 13 godzinach ze strony GF dalej 0 reakcji, myślicie że użytkownicy będą mieli w to wywalone czy jak? Czekacie aż to "Happy Hour" samo zniknie po promocji i nie będzie problemu?
-
Witam,
jak w temacie, banner "Happy Hour" który powinien zniknąć po przestawieniu na wersję mobilną, nie znika i zasłania 1/4 ekranu.
Nie da się wybudować niektórych statków/obrony/budynków oraz wpisać z ręki koordynatów, bo są zasłonięte.
Testowane na Chrome i Opera.