Banner z "Happy Hour" (i inne) zasłania 1/4 ekranu w wersji mobilnej

• Witam,

jak w temacie, banner "Happy Hour" który powinien zniknąć po przestawieniu na wersję mobilną, nie znika i zasłania 1/4 ekranu.

Nie da się wybudować niektórych statków/obrony/budynków oraz wpisać z ręki koordynatów, bo są zasłonięte.

Testowane na Chrome i Opera.

• Haha a myślałem, że to ja jakieś dziadostwo na telefon ściągnąłem i teraz mam taki problem jak Ty.

Pousuwałem apki które ściągnąłem ostatnio i co? Dupa, nic się nie zmieniło w telefonie. Także używam Chrome Mobile.

Jak znajdziesz rozwiązanie to daj mi znać.

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• jest weekend to po pierwsze :)

a po drugie mnie nie zasłania ekranu żadna reklama :>

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Nowa promocja na przeniesienie planet i nowy baner na środku ekranu w wersji mobilnej... Może w końcu support coś z tym zrobi? Bo widać ewidentnie że ktoś coś skopał w nowej wersji gry.

EDIT: Może dodać jakiś krzyżyk aby można go było wyłączyć?

jest weekend to po pierwsze :)

a po drugie mnie nie zasłania ekranu żadna reklama :>

Czyli jakby serwer padł w sobotę to czekamy do poniedziałku aż ktoś go postawi bo jest weekend?

• Dokładnie z tym samym problem się borykam. W odpowiedzi dostałem żeby nie korzystać z mobilnej (bardzo pomocne rozwiązanie faktycznie... i od razu GO nie ma problemu:D) druga opcja kupić komandora i zamykać reklamę - może o to im chodzi żeby ludzie kupowali premium :/

Problem jest już z tydzień jak nie dłużej a reakcji od nich zero....

• Moim rozwiązaniem było zmienienie przeglądarki mobilnej. Tobie też to polecam, bo zanim to naprawią to już telefony będą wbudowane w rękę jak w Total Recall:

">YTgckm4

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF