Maxymalna ilość jednostek do wybudowania

• Witam,

jak się budowało statki czy obronę to po kliknięciu w dany obiekt, a przed wybraniem ilości do postawienia, obok w nawiasie była liczba na ile jednostek stan surowców pozwala na wybudowanie danego statku/obrony, teraz tego nie ma. Ktoś z GF nie ogarnął że takie coś się bardzo przydaje i usunął z kodu? Może to przywrócicie? Niedawno jak widziałem że mogę zbudować max 200 plazm czy 200 OW to tyle dawałem, teraz muszę obliczać na ile OW mi starczy przy 500k mety, bo nie wyświetla się ile mogę max zbudować.

• Kiedyś może i była podana ogólna liczba jednostek do wybudowania. dostępna dla wszystkich. Teraz też jest ale przy posiadanym oficerze. Nie pamiętam przy którym bo ja mam cały sztab dowodzenia.

• Kiedyś może i była podana ogólna liczba jednostek do wybudowania. dostępna dla wszystkich. Teraz też jest ale przy posiadanym oficerze. Nie pamiętam przy którym bo ja mam cały sztab dowodzenia.

Zgadza się, jest to opcja mikropłatności, dostępna z Komandorem (nie trzeba całej kantyny).