A patrzyłeś może na jakich pozycjach w układzie ci się mnożą? Może tylko tam gdzie jest bonus lub Może masz dopalacze w tych miejscach włączone?
Posts by Mozes
-
-
Gratulacje Kajtek. Lataj, rabuj i rośnij.
Ku chwale Avalonu
-
Gratulacje,
ST za ST, nie zatrzymujesz się, rośnij rośnij.
Ku chwale Avalonu
-
Gratulacje, trochę po czasie ale szczere.
Gratulacje, miło widzieć Ciebie Kajtek po stronie wygranej promując Avalon a przy okazji lejąc "legendę uni" Johna, ciekawe pw w jego stylu,
A czy tym przypadkiem znów mu prąd nie uciekł?
Kajtek rośnij a John SzO bo się należy mimo wszystko.
Ku chwale Avalonu.
-
Gratulacje,
Jak to mówi powiedzenie: " pierwsze koty za płoty ".
Spawaj dalej i czekamy na kolejne ST w twoim wykonaniu.
Ku chwale Avalonu
-
Brawo Brawo Brawo
hehe dawno nie zaglądałem na forum, ale jest chwila.
Gratulacje Kajtek, na "waciki" czy coś większego nie ważne, czyli się że dla zabawy i na plus po Twojej stronie.
Ku chwale Avalonu
-
Dziękuję wszystkim za udział w temacie co przyniosło efekt w postaci Ankiety i z wynikiem "za podniesieniem speed ekonomii z 7x na 8x".
I Tobie Ruda za pomoc, dziękuję.
Pozdrawiam
-
John Wick proponuję popisać do aktywnych graczy, a wg mmorpg-stat.eu jest dziś 38 graczy więc można coś zadziałać w tej sprawie, bo znając Rudą i mieliśmy podobną sytuację na innej uni że mały odzew był graczy, była mobilizacja i się udało Rudą przekonać aktywnością graczy na forum i dostaliśmy ankietę.
Temat nie jest zamknięty więc dalej jest szansa na zmianę parametrów.
Powodzenia
P.S u nas temat zaczął się w marcu więc trochę czasu minęło a tu świeży temacik.
-
Gratulację Kajtek, zysk jest, procent jest, bunkier przeorany jest.
Powodzenia w szukaniu nowych celów
Ku chwale Avalonu
-
Chyba faktycznie uni już wymiera/umarło i nawet fuzja nie pomogła. Brak reakcji.
-
To tym dłużej czy tym szybciej
skrót myślowy w trakcie pracy pisane i tak się teraz zastanawiam co ja pisałem
-
Eko jest super. a im wyższe tym dłużej tym szybciej się coś zbuduje
-
Prawie wszędzie jest zmiana/ankieta eko na wyższe więc naturalnym krokiem rozwoju Galatea by coś się na niej działo to też powinna właśnie zmiana eko.
Czy jesteście za podniesieniem eko ?
Flociarze, wiem że marzy wam się powrót pz z obrony. Myślę że można o tym też pomyśleć przy okazji ankiety ale wg mnie warunek jest oczywisty musicie się najpierw zgodzić na wyższe eko.
-
-
Gratulacje Kajtek, w trakcie lotu na bunkier nie zawsze liczy się zysk, choć mile widziany. W takich sytuacjach sama satysfakcja z rozdrapania bunkra jest większa.
Ku chwale Avalonu
-
Gratuluję kolejnego ST, zysk jest, % też, trochę szkoda że na byłym sojuszniku ale cóż, skoro były to już można i jak to mówią "surka zostaje w sojuszu"
I do następnego.
Ku Chwale Avalonu
-
Małe, nie małe grunt że do przodu, flota nie stoi i nie rdzewieje. Gratulacje Kajtek
A wszystko Ku Chwale Avalonu
-
Gratulacje, trochę spóźnione ( cały ja ), nikt nie lubi jak szerszeń użądli, ale jak zysk z takiego szerszenia to aż można nawet polubić latanie "na szerszenia"
Ku chwale Avalonu
-
Gratulacje za ST pod Tagiem UBC, ładnie wyszło z zyskiem.
Powodzenia w nowych barwach
-
No takie stracie aż wstyd nie wpisać się,
Gratulację lotu, kamikadze czy też nie, najważniejsze jest co innego, zgrana ekipa która mimo możliwej porażki, leci do końca. I to jest najlepsze w całym tym OGAME.
Gratuluję atakującym, za zgranie i dobry humor. SzO i grajcie dalej.
Virus czekamy na Ciebie na Xanthippe, mam nadzieję że też się tak będzie, może nawet lepiej.