ja nie mam włączonych boostów i pomnożyło mi na koloni
Na koloniach ale te kolonie na jakich pozycjach są w układach?
ja nie mam włączonych boostów i pomnożyło mi na koloni
Na koloniach ale te kolonie na jakich pozycjach są w układach?
A patrzyłeś może na jakich pozycjach w układzie ci się mnożą? Może tylko tam gdzie jest bonus lub Może masz dopalacze w tych miejscach włączone?
Gratulacje Kajtek. Lataj, rabuj i rośnij.
Ku chwale Avalonu
Gratulacje,
ST za ST, nie zatrzymujesz się, rośnij rośnij.
Ku chwale Avalonu
Gratulacje, trochę po czasie ale szczere.
Gratulacje, miło widzieć Ciebie Kajtek po stronie wygranej promując Avalon a przy okazji lejąc "legendę uni" Johna, ciekawe pw w jego stylu,
A czy tym przypadkiem znów mu prąd nie uciekł?
Kajtek rośnij a John SzO bo się należy mimo wszystko.
Ku chwale Avalonu.
Gratulacje,
Jak to mówi powiedzenie: " pierwsze koty za płoty ".
Spawaj dalej i czekamy na kolejne ST w twoim wykonaniu.
Ku chwale Avalonu
Brawo Brawo Brawo
hehe dawno nie zaglądałem na forum, ale jest chwila.
Gratulacje Kajtek, na "waciki" czy coś większego nie ważne, czyli się że dla zabawy i na plus po Twojej stronie.
Ku chwale Avalonu
Dziękuję wszystkim za udział w temacie co przyniosło efekt w postaci Ankiety i z wynikiem "za podniesieniem speed ekonomii z 7x na 8x".
I Tobie Ruda za pomoc, dziękuję.
Pozdrawiam
John Wick proponuję popisać do aktywnych graczy, a wg mmorpg-stat.eu jest dziś 38 graczy więc można coś zadziałać w tej sprawie, bo znając Rudą i mieliśmy podobną sytuację na innej uni że mały odzew był graczy, była mobilizacja i się udało Rudą przekonać aktywnością graczy na forum i dostaliśmy ankietę.
Temat nie jest zamknięty więc dalej jest szansa na zmianę parametrów.
Powodzenia
P.S u nas temat zaczął się w marcu więc trochę czasu minęło a tu świeży temacik.
Gratulację Kajtek, zysk jest, procent jest, bunkier przeorany jest.
Powodzenia w szukaniu nowych celów
Ku chwale Avalonu
Chyba faktycznie uni już wymiera/umarło i nawet fuzja nie pomogła. Brak reakcji.
To tym dłużej czy tym szybciej
skrót myślowy w trakcie pracy pisane i tak się teraz zastanawiam co ja pisałem
Eko jest super. a im wyższe tym dłużej tym szybciej się coś zbuduje
Prawie wszędzie jest zmiana/ankieta eko na wyższe więc naturalnym krokiem rozwoju Galatea by coś się na niej działo to też powinna właśnie zmiana eko.
Czy jesteście za podniesieniem eko ?
Flociarze, wiem że marzy wam się powrót pz z obrony. Myślę że można o tym też pomyśleć przy okazji ankiety ale wg mnie warunek jest oczywisty musicie się najpierw zgodzić na wyższe eko.
Gratulacje Kajtek, w trakcie lotu na bunkier nie zawsze liczy się zysk, choć mile widziany. W takich sytuacjach sama satysfakcja z rozdrapania bunkra jest większa.
Ku chwale Avalonu
Gratuluję kolejnego ST, zysk jest, % też, trochę szkoda że na byłym sojuszniku ale cóż, skoro były to już można i jak to mówią "surka zostaje w sojuszu"
I do następnego.
Ku Chwale Avalonu
Małe, nie małe grunt że do przodu, flota nie stoi i nie rdzewieje. Gratulacje Kajtek
A wszystko Ku Chwale Avalonu
Gratulacje, trochę spóźnione ( cały ja ), nikt nie lubi jak szerszeń użądli, ale jak zysk z takiego szerszenia to aż można nawet polubić latanie "na szerszenia"
Ku chwale Avalonu
Gratulacje za ST pod Tagiem UBC, ładnie wyszło z zyskiem.
Powodzenia w nowych barwach