jest zysk jest impreza
Gratulacje
Ku chwale Avalonu
jest zysk jest impreza
Gratulacje
Ku chwale Avalonu
No pięknie i zatankowane.
Gratulacje
Ku chwale Avalonu
No ładnie weszło. Gratuluję.
Przetapiaj i lataj dalej.
Ku chwale Avalonu
Cisza cisza w sojuszu a to przed tym ST.
Gratulacje ładnie weszło.
Ku chwale Avalonu
Gratulacje, FS nie odebrany to FS zezłomowany. Zysk piękny, pozazdrość a i parę życzeń się trafiło. Zatankowane.
Czekamy na kolejne bo floty masz już trochę.
Ku chwale Avalonu
NIszczarki w akcji to i GS spadają
życzenia dla ciebie i gratulacje
a my czekamy na więcej
Ku chwale Avalonu
Ło Panie widziałem rw w grze ale jakoś nie wyglądało to tak okazale.
Pięknie zysk bajka, Astro w końcu wejdzie
Gratulacje
Ku chwale Avalonu
No ładnie a taki lament na disco że uciekie mu lub będzie podstawka. A tu proszę ponad 6kkk do przodu i jeszcze 525 życzeń. Gratulacje i procencik ładny.
Ku chwale Avalonu
Brawo Brawo Brawo
Pięknie weszło
Duży % , duży zysk i 13 życzeń dla Ciebie.
Idziesz jak burza.
Ku chwale Avalonu
Ło Panie ile tych gwiazdek ściągnąłeś. Złomu dużo na nowe zabaweczki. A procent duży ponad 100k %
Gratulacje, czekam na następne.
Ku chwale Avalonu
Ja jestem za podniesieniem pz na 50% i za ładownością sond.
Pięknie. Jak wietrzyć flotę to z przytupem. Chyba jednak nie były pełne bo byś coś więcej zebrał niż 200k deu.
Ale złomu sporo więc przetapiaj na więcej latajek.
Ku chwale Avalonu.
P.S obrońcy SzO
WSZYSCY KIEDYŚ DOSTANĄ LANIE
S.W.A.T. Ty Lamo 🤪🤣🤦♂️
Gratulacje Ekonom za wyskanowanie i Wam za akcję. Lamy trzeba lać. Może się ogarnie trochę a nie zapomina o flocie.
Też się nie zgodzę ;p
Bo eko jest w tym przypadku takie same -8x
A pozatym chodziło mi raczej o wielkości flot
Przy kolejnej fuzji , jeżeli OGame tego dożyje, floty z kalyke zjedzą te z 68
Ha ha ha
dobre żarty ci się trzymają, może tych malutkich to tak ale topowe floty będzie ciężko Kalyke pokonać u68, co pokazał ten jeden z ostatnich ST w obronie. Jak się ma smykałkę do grania flota to mimo lagów to i paczkomata idzie zezłomować.
Pozdrawiam wszystkich i powodzenia zarówno na u68 i na Kalyke oraz pozostałych uni.
Brawo Brawo Brawo
Pięknie, duży procent i zyskownie oby częściej tak się trafiało podczas meczu
Ku chwale Avalonu
PS obrońcy
Chyba coś się komuś pomyliło bo to jakiś absurd skok progu do ST - Starcia Tytanów np.: na u68 3k% do 8k%.
Czy już na prawdę liczą się tylko ci najwięksi z największym portfelem ?
Jak mają malutcy osiągać swoje ST ? Dla niektórych ciężko o te 3k% a co dopiero teraz 8k%. Nie każdy posiada 1kk panckow lub 5kk krążków by nabijać takie ST.
Ja wiem. Zaraz ktoś odpowie że jest też dział mST ale czy naprawdę o to chodzi?
Ja rozumiem że próg z biegiem czasu musi być wyższy bo coraz większe floty się robią ale czy aż takie duże skoki ?
Display More
Zmiana konfiguracji Universum 68: zmiana pól z 25 do 30.
Tzn. wszystkie obecne planety otrzymają +5 pól czy dotyczy to tylko nowych planet, które powstaną po wprowadzeniu zmiany? (bawię się w kolonizowanie teraz
)
PS Z innej beczki - dlaczego gracze uniwersów docelowych nie dostają bonusów jak Ci z exodusów:
- Gracze, którzy samodzielnie dokonają wyboru uniwersum docelowego otrzymają w nagrodę Sztab dowodzenia (7d) i złote dopalacze surowców. (no tutaj to już grubo)
- Za każdą zmianę naszych koordynatów na uniwersum docelowym otrzymamy darmową relokację planety. (kiedyś docelowi dostawali po 3 przenosiny, teraz nie bo nie)
?
Każdy gracz z tych uni Nekkar, Taurus Sombrero i Xanthippe oraz u68, posiadają bonus +25 pól więc po przeniesieniu na u68 i zmianie będzie +30 pól czyli Każdy gracz z tych uni dostanie do istniejących już planet dodatkowo +5 pól do zabudowy na planetach. Oczywiście i do nowo powstałych.
Tylko gracze z Xanthus przechodząc na u68 nie otrzymają dodatkowych pól bo dostali je wcześniej.
Podkreślam tylko po przeniesieniu się na u68.
Dopalacze złote i sztab otrzymają zarówno Ci gracze co przechodzą na u68 jak i wszyscy będący na u68. Niestety darmowych przenosin gracze będący obecnie na u68 nie otrzymają.
Hejka
Jak już wiadomo jest już podział na fuzje i Xanthippe ma wybór
U68 lub Kalyke
Gdzie idziecie ?
Wiem że wybór ciężki bo nasze młode uni połączone z dużo starszymi uni. Ale nie ma co się martwić na zapas. Będzie bynajmniej coś się działo.
Pozdrawiam i powodzenia na nowych uniach.
Halo halo
Gdzie się wybieracie ?
Umbra czy Quasar ?
Pozdrawiam
Display MoreJutro będziemy o tym rozmawiać czy to prawda.
Fajnie gdybyś już teraz miał na to argumenty. Bo jeśli będzie tak jak to zaplanowałeś,
to będzie powtórka z rozrywki przy łączeniu wszystkich "numerowych uni" - czyli słabo.
W każdym razie jest już dostępne fajne narzędzie na wasze (nie powiem jakie) decyzje: cmentarzysko.
Ale zaczekajmy z ostateczną oceną do jutra, czy będzie trzeba użyć cmentarza czy nie
Do czego użyć cmentarza? Najpierw to musi "skrypt cmentarza" działać a potem to pogadamy.
Tak więc czekamy na te klasyczne:
" tuż tuż "
Rok później ale kto by się tym przejmował.