Posts by Mozes

Też się nie zgodzę ;p

Bo eko jest w tym przypadku takie same -8x

A pozatym chodziło mi raczej o wielkości flot

Przy kolejnej fuzji , jeżeli OGame tego dożyje, floty z kalyke zjedzą te z 68 ;)

Ha ha ha

dobre żarty ci się trzymają, może tych malutkich to tak ale topowe floty będzie ciężko Kalyke pokonać u68, co pokazał ten jeden z ostatnich ST w obronie. Jak się ma smykałkę do grania flota to mimo lagów to i paczkomata idzie zezłomować.

Pozdrawiam wszystkich i powodzenia zarówno na u68 i na Kalyke oraz pozostałych uni.

Chyba coś się komuś pomyliło bo to jakiś absurd skok progu do ST - Starcia Tytanów np.: na u68 3k% do 8k%.

Czy już na prawdę liczą się tylko ci najwięksi z największym portfelem ?

Jak mają malutcy osiągać swoje ST ? Dla niektórych ciężko o te 3k% a co dopiero teraz 8k%. Nie każdy posiada 1kk panckow lub 5kk krążków by nabijać takie ST.

Ja wiem. Zaraz ktoś odpowie że jest też dział mST ale czy naprawdę o to chodzi?

Ja rozumiem że próg z biegiem czasu musi być wyższy bo coraz większe floty się robią ale czy aż takie duże skoki ?

Każdy gracz z tych uni Nekkar, Taurus Sombrero i Xanthippe oraz u68, posiadają bonus +25 pól więc po przeniesieniu na u68 i zmianie będzie +30 pól czyli Każdy gracz z tych uni dostanie do istniejących już planet dodatkowo +5 pól do zabudowy na planetach. Oczywiście i do nowo powstałych.

Tylko gracze z Xanthus przechodząc na u68 nie otrzymają dodatkowych pól bo dostali je wcześniej.

Podkreślam tylko po przeniesieniu się na u68.

Dopalacze złote i sztab otrzymają zarówno Ci gracze co przechodzą na u68 jak i wszyscy będący na u68. Niestety darmowych przenosin gracze będący obecnie na u68 nie otrzymają.

Hejka

Jak już wiadomo jest już podział na fuzje i Xanthippe ma wybór

U68 lub Kalyke

Gdzie idziecie ?

Wiem że wybór ciężki bo nasze młode uni połączone z dużo starszymi uni. Ale nie ma co się martwić na zapas. Będzie bynajmniej coś się działo.

Pozdrawiam i powodzenia na nowych uniach.

Do czego użyć cmentarza? Najpierw to musi "skrypt cmentarza" działać a potem to pogadamy.

Tak więc czekamy na te klasyczne:

" tuż tuż "

Rok później ale kto by się tym przejmował.