witam,
proszę o zmianę parametrów serwera z bojowych na ekonomiczne. Podniesienie eko pozwoli na jakiś sens gry na naszym serwerze. Aktualnie nie ma na kogo latać co sprawia że konfiguracja serwera jest już nieaktualna.
witam,
proszę o zmianę parametrów serwera z bojowych na ekonomiczne. Podniesienie eko pozwoli na jakiś sens gry na naszym serwerze. Aktualnie nie ma na kogo latać co sprawia że konfiguracja serwera jest już nieaktualna.
Co masz na myśli pisząc zmianę z bojowych na ekonomiczne?
Zamienić kategorię serwera z "agresywnego stylu gry" na "pokojowy styl gry" co dla mnie oznacza, zwiększenie prędkości ekonomi z x7 do x8 albo więcej. Teraz nie ma jak zrekompensować sobie słabszej ekonomi skoro nie ma kogo farmić/złomować. Ogólnie serwer to widmo na którym gra z 5 osób.
Jestem sam na serwerze
Czemu nasz serwer został "olany" odnośnie zmiany parametrów ?
Nikt nie wypowiedział się w temacie oprócz Ciebie, więc ciężko podjąć jakikolwiek temat.
To może czas połączyć nasz serwer z innym ? widać dokładnie że nikt poza mną i może 4 osobami tu nie gra.
To nie Team decyduje o terminie Fuzji.
John Wick proponuję popisać do aktywnych graczy, a wg mmorpg-stat.eu jest dziś 38 graczy więc można coś zadziałać w tej sprawie, bo znając Rudą i mieliśmy podobną sytuację na innej uni że mały odzew był graczy, była mobilizacja i się udało Rudą przekonać aktywnością graczy na forum i dostaliśmy ankietę.
Temat nie jest zamknięty więc dalej jest szansa na zmianę parametrów.
Powodzenia
P.S u nas temat zaczął się w marcu więc trochę czasu minęło a tu świeży temacik.
Popieram zwiększenie prędkości badań i ekonomii. Właśnie rozesłałem wiadomości do graczy i zobaczymy jaki będzie odzew. Mam nadzieję że nie dostane bana za spam w grze
Najlepiej było by połączyć nasz serwer z innym.