właśnie tu jest problem z tłumaczeniem ludziom losowości/rachunku prawdopodobieństwa. Facet wam wyliczył wszystko co da się policzyć, a jeden z drugim będzie pisać, że niech sobie to wsadzi, że nie działa, że za mało dokładne...To nie jest jego wina, że nie rozumiecie czym jest rachunek prawdopodobieństwa. Np. przy 50 misjach błąd względny jest tak duży że równie dobrze możecie dostać 0 artefaktów i nie będzie to jakoś mało prawdopodobne zdarzenie losowe...
Albo przypomnijcie sobie matematykę ze szkoły albo przestańcie głupoty pisać na forum. A że GF ma problemy z błędami to wszyscy wiedzą, tylko co mają wyliczenia Holona do tego...
Ależ w tej materii sprawa jest dla mnie jasna. Nie ma co zarzucać komuś braki w wykształceniu bo to tylko świadczy o kompleksach. Tu chodzi o istotę problemu jakim jest fakt, że po prawie 2 latach oczekiwania zostaliśmy potraktowani jak każde nowe UNI. I jedyne co możecie mi zarzucić to, że miałem zbyt wygórowane oczekiwania, że dostaniemy coś więcej. Co pozwoli podgonic troszkę pkt, mając w perspektywie Fuzje. I tylko tyle, nie miałem zamiaru nikogo obrazić. Ale troszkę się gotuje jak wypowiadają się w temacie ludzie, którzy od kilkunastu miesięcy klepali formy - tak wiem było sporo przy tym problemów - i śmiali się nam w twarz gdy stękalismy i jeczelismy spowodu ich braku.
Także pozdrawiam. Dzisiaj Mikołajki. Życze wszystkiego dobrego.