Gratulacje, lać tego słabego gracza, pelzacze satelitki i latanie po nocy, a w dzien szczur na U ucieka bardzo mnie to cieszy panowie i prosze o wiecej takich stekow
Posts by Boski_Ozyrys
-
-
Na Quantum aktywacja udana. Czuję się jakby zaczynał przygodę od nowa.
bardzo mnie to cieszy, bo wlasnie od dluzeszego czasu czekalem na formy i dzis cos mnie tknelo wejsc i sprawdzic i prosze sa, i do tego dzialaja jak nalezy to juz w ogole super
-
"Septimel and nowy like this." no kogo innego mozna bylo sie tutaj spodziewac jak nie Septimelka z lajkiem;> mam wrazenie ze jeszcze troche to tam zaczniesz klekac
sorry ale z tym lizaniem dupy to juz bys przestal, wiem ze sie boisz ze gdyby nie to to by cie spakowali w moment, ale stary troche to glupie jak na doroslego gocia
odnosze wrazenie ze Septimelku tylko czekasz az Lao cos wrzuci zeby "lajknac" + skomentowac
no to teraz pompuj septi tutaj
Lao, masz umiejetnosci fajne
gratulacje 53242 ST hehe
obroncy pakiet
-
Szacun Leos, masz duza flote i dobrze ja potrafisz wykorzystac
dobry gracz z Ciebie
trzeba sie pilnowac nic innego nam nie pozostaje
-
graty upolowania nowego na uni
Chyba nie tak dawno zszedłeś z u i juz na dzien dobry fajny stek
Gratki a obroncy SzO
-
jak masz glupio odpisywac to moze lepiej milczec ?
dla odkrywcy to spore ulatwienie a chyba nie az tak bardzo skomplikowana opcja wrzucenia tego w gierke
Jak masz rzucać dzbanowe propozycje, to może lepiej milczeć? Wprowadźmy od razu zwózkę surowców jednym kliknięciem, automatyczne farmienie idlaków w promieniu X układów, ale tylko jeśli mają Y surowców. Etc. etc.
a po co próbujesz morde jak nie masz nic sensownego do powiedzenia ?
nie lepiej zamknac dzioba i siedziec grzecznie w kącie ?
no wez pomysl. Luzny temat a ten napina sie jak plandeka na żuku...
-
Ja bym jeszcze dodał opcje że jednym kliknięciem skanuje całe uni, a coo
nie. bo by wtedy wszyscy zaczlei farmic a tego nie chcemy
-
No wlasnie, jak kolega wyzej napisal, zbalansowac a kazdy by w tego mial jakas korzysc, to nie jest dodanie opcji gdzie ktoras z klan zyskuje duza przewage, tylko maly balans w sumie przydanych opcji dla graczy klikajacych z kompa jak rowniez z tela, co juz wyzej napisalem ze jest isc dosc duzo
-
jak masz glupio odpisywac to moze lepiej milczec ?
dla odkrywcy to spore ulatwienie a chyba nie az tak bardzo skomplikowana opcja wrzucenia tego w gierke
-
Jak wyzej w sumie, jesli byl juz temat to przepraszam, ale znalezc nie moglem :(. Czy jest moze w planach w przyszlosci zrobienie opcji z ekspami za 1 kliknieciem wszystkie sloty? z tela dosc mozolnie to leci, a wiem ze sporo osob klika z tela, na pewno by im to ulatwilo sprawe anizeli klikac kazda z osobna
Pozdrawiam
-
Słuchajcie, nie wierze ze Scruple zrobił je normalnie legalnie z tego względu ze naprawdę widać że ten gracz w tą gierkę grać nie potrafi ... Kupować każdy oszołom potrafi, oczywiscie kazdy moze, ale mimo wszystko uwazam ze coś tu śmierdzi
Gość po prostu nie umie grać flotą i robić jakiś wjazdów jak np pl lao zibi czy rick sachnez ... No przykro mi ale średnio wierze w uczciwość tego gonga. I nie interesuje mnie co pisze niby właściciel konta, po prostu troche obserwacji serwa wystarczy żeby co nieco wiedziec
Scruple jest cienki jak sik pajunka, lepiej zeby zezlomowal flote i wpakowal w eko. Wyjdzie mu to na pewno na lepsze
Bez zlosciliwosci, po prostu moja opinia ... Nie znam ani 1 ani 2 strony, po prostu moja obserwacja, jak juz pisalem wyzej
-
Kurde, zamiast zezlomowac flote i miec troche spokoju od PA bo oni glownie kazdego molestuja to ludziki trzymaja a potem gongi wychodza
No co mozna powiedziec Gratki Lao i SzO Slawek
-
Dobre dobre heh z takich ST atakier musi miec niezla beczke, nie dosc ze na rozmowie trafil goscia to jeszcze zarobil na tym
Aegon Tobie mocniejszej kawusi
-
Gratki dobrego wjazu w ST
adrenalinka musiala troche byc skoro obronca byl prawie idealnie aktywny w czasie hehe
-
Zarobek mega... nie bede mowil co robie kiedy widze takie liczby haha
Obroncy SzO, nie zalamuj sie. kazdy czasem popelni jakiegos babola niestety
-
Trafiony zatopiony, maly + dla Ciebie
gratki
-
-
No ja pierdykam, katastrofa... ledwo konto oddane a juz zezlomowane ;/ zauwazylem ze dosc czesto sie tak dzieje z kontami
Gratulacje trafienia nowego wlasciciela, szkoda ze za dlugo tym nie polatal, a kto wie moze teraz odda dalej konto albo zapnie najpewniej urlop
Mimo wszystko gratki TOP 1 Pieknie walnelo
zysk przeogromny, mozna sporo za to zrobic
-
Małe a cieszy, gratulacje
skanujesz od wczoraj dosc intesywnie
Obroncy SZO
-
Hmm Gangster w reckach ciekawa sprawa
Co do Lao, on pierdykany po tej kawie to ma jakis 6 zmysl, jemu po prostu zawsze musi cos wpasc i juz
taki jego luck i tyle, nie powiem ze chlop nic nie robi i mu sie udaje, ale sa takie jednostki gdzie po prostu maja duzo szczecia i taka Lao wlasnie jest
Pewnie jakies notatki czy cos prowadzi hehe