No i bocik zwątpił, wykończyłaś go... BRAWO Ty
Przetopu i co by kiedyś zdjął urlop
No i bocik zwątpił, wykończyłaś go... BRAWO Ty
Przetopu i co by kiedyś zdjął urlop
Nie zagalopowywuj się z tym " przyjacielem " boś nikt , od push teorii mi możesz jedynie korki dać , a co do przedszkola to moje dziecko wykazuje przejawy większego ogarnięcia
Od Ciebie na pewno jest bardziej rozgarnięte.
Ranisz moje uczucia, odrzucasz mnie... Nie wiem jak się pozbieram
Angelsin , wróć lepiej do teorii spiskowych o pushach to lepiej ci wychodzi
Przyjacielu nie będziesz mi życia układał, to że Ciebie jak każdego przeczkolaka trzeba za rękę prowadzić nie znaczy że tyczy to każdego.
Szymuś - "keep calm and take a deep breath"
Oj tam lubię siąść na takie miernoty jak wy bo zawsze ciężko zapracować na to potraficie
Szymku, nie mierz wszystkich swoją miarą polecam jogę w trakcie edukacji zrelaksowany umysł i ciało lepiej przyswaja wiedzę
Stachu gratki starcia, a za wypowiedź wyżej masz toster do odebrania ^^
Bez urazy lop ale wygląda to jak złom na zlecenie nabywcy konta, taki czysty push
Odpoczywaj od gry i powodzenia w realu.
Pasiam, już nie będę się tak czepiał. Moja Kulpa
A kolega wyżej odnosi się do tego?
https://gyazo.com/6f037662fc85f649fc7648a6d33a2560
Też mnie to bardzo zaciekawiło...
akurat wywołani przeze mnie do tablicy panowie od lat działają bez kasy na zasadzie - ja Tobie Ty mi. Smigol dostał złoma wiec daje się doić koledze za free, ten drugi na innym unii założy konto pushowe i się odwdzięczy i tak od lat działają...
a ja dodam do rondelka że nie znam się na grze, że Jabol ma szybkiego neta i uciekł w 1 sec (bo na ucieczkę miał dwie) i jeszcze sec widział atak w podglądzie ale co ważniejsze wyrastają nam tu inne gwiazdy ^^
jedna obiecała mnie dojechać, obecnie ma nik Kuba Rozpr....
https://gyazo.com/8ffd09d749d66e5cde65ca8435a7815a
kurczę, koledzy z bloku od czasów Eridanusa dzielnie się wpierają pushem, tzn wspomożeniem wiernych
Ładny %, aż wypada pogratulować agresorom. Tutorial zaliczony.
Przykro że silnik malucha nadal drzemie w tej grze i nie ogarnia.
Co do Majsa, warto wspomnieć że na eridanusie razem z Satanaelem już się szkolili we wciąganiu innych kont ^^
oj Charisku , sęk w tym że Ty po za lotem na to co stoi nie wiele więcej masz do zaoferowania, i tyłek Cię piecze od podnoszenia zada tym co za Ciebie st wstawiają , w tym wypadku na koncie z Twoim nikiem ^^
kto Cię nie zna ten Cię kupi
tak dla przypomnienia : https://board.pl.ogame.gamefor…WfilGkCwnS-tSFmrag83BG_bc
ps: żęby mnie "dojechać" wiesz że będziesz się musiał postarać (no nie mówiąc o potencjalnym oraniu planet for fun)
a swoją drogą naucz się jeszcze nie przekręcać niku i pamiętaj jak skończyło się Twoje tańcowanie na wezn ^^
co by nie było gz , top na tampony co by nic nie wyciekało ^^
o proszę ST w towarzyskiej i miłej atmosferze - pewnie razem przy stole siedzieli i bro obalali w trakcie lotu ^^ wersja ustalona można wklejać
stachu SzO
Leras top na domki ^^
Brawo dla tej Pani, CHAOS w st z dobrej strony - to Ci heca
przetopu, botowi awarii łącza
Top 4 naszego zacnego gremium, pogromca flot spłaconych el Charizard pierwszy tego imienia - a nie potrafi zrobić ataku związku, opóźniać i na dodatek niezmiennie sam nie konwertuje rw... o zgrozo
gz
ooo... a tak było fajnie , i wpadła miotła i wymiotła jedną stronę komedii ^^
chyba czas prażyć popcorn, bo na Galatei zaczynają nowe gwiazdy pushu rozbłyskać - ewentualnie stare odzyskiwać blask pod inna nazwą. Czas pokaże
Bel , Ty to jednak potrafisz zrobić temat zjednujący ludzi ^^
Raven co by nie mówić doskonale wiem co czujesz😅 z autopsji i co więcej z Twojej ręki padłem w ten sposób i jakas część statków, która teraz padła była z grawerem BY ANGELSIN
Gratuluję Bunnemu, % zacny - zysk jeszcze leszy. Nie wiem kiedy on chce to wszystko po przetapiać no ale ma chłopak passe
Tobie Ravski szczere SzO, ufam że jak ochłoniesz to zmienisz zdanie i stwierdzisz że warto coś jeszcze powalczyć, jeżeli nie to powodzenia
No Dawidku, Leda w formie - cieszę się że sam nie dostaję bęcków ^^
agresorowi przetopu a Tobie zapału