Taka tam pogawędka

• a ja wam powiem tak [ciach] - spojrzmy prawdzie w oczy ta gra to zbiernaina oszustow - teraz piszecie posta z oburzeniem ale jak sie pushowali piesiem to bylo ok.... blagam was nie badzcie hipokrytami. I nie pisze tu tego zeby kogos bronic nie wazne ze to byl Abi moglby to byc Krolik albo Fabian napisal bym to samo. Tu wszyscy sa wiecznie wielce oburzeni a sami leca w [ciach] a tu multi a tu moonowka a tu cos - naprawde krystalicznych to w top 50 moze 2 sie znajdzie. Pamietam jak ja zaczalem sie Pushowac (zeby wkurzyc innych pusherow) - i wszyscy mnie cisneli jaki to jestem straszny zly, a potem jak wyladowalismy na jednym disco to ci co najglosniej krzyczeli to albo boty albo pusze albo cos tam..... panowie to nie jest gra gdzie sa zasady albo nie wiem moralnosc - przedewszystkim juz samo zalozenie ze mozesz miec jakies plusy za hajs sprawia ze ta glupia gra uczciwa nie jest. NIech rosnie wiekszy zlom bedzie ;D ;)

Nigdy nie kupiłem konta pod pusz, nigdy nie spuszowalem się. Panie Jabol z kim przystajesz, takim się stajesz. Widać Twój poziom gry po Twojej wypowiedzi. Flota zbudowana z puszow to nawet myśli się, że długie zawrócone zbieraj nie widać na fali 😂😂😂😂

no widzisz ja znam wielu ktorzy twierdza ze jednak taki swiety nie jestes, a nawet jezeli nigdy sie nie pushowales to na pewno w jakis inny sposob lamales regulamin. Chcecie sie taplac w tej ogaemowej hipokryzji spoko. A moja wypowiedz po prostu jest szczera tylko ze jak 99% graczy cipek robi z siebie swietoszkow. Z kim przystajesz taki sie stajesz? Hmmm ile banow mial Fabian? Co z tym Piesiem? iznowu mam to gdzies kazdy sobie robi co chce wy lubicie sie babrac w bagnie hipokryzji spoko. Z tym zawroconym zbieraj to nie wiem o co ci chodzi szczerze mowiac nawet mi sie nie chce podejmowac tematu bo szkoda na to czasu nie powiem co widac po niektorych wypowiedziach :) leras nasza milosc i tak wygra :*

• Ja jako naczelny puszer i mulciak galarety poznam Was wszystkich z nowym słowem, którego nauczył mnie kolega po prostu Szymon.

W uprzejmych jak zawsze wiadomościach kolega humanista użył słowa "ŁEBIE". Mówię o co mu chodzi przecież ja w Łebie byłem na wakacjach, przyjemnie było.

6a72b6dde911310fba616aa297f23110.png

Słyszałem, że wychodzi druga część filmu Jestem legendą tylko ta ma się nazywać Jestem łebem. Na filmwebie jest już oficjalny plakat łapcie:

0e842c640bcbac164afeaab66481c8c8.png

Także łeby trzymajcie się mocno, puszujcie się dalej, dopóki możecie bo pewnie za 2 dni ściągnę urlop i szczury uciekniecie do swoich dziur XD

Pozdrawiam Was, Wasz łeb.

Ile banów miał fabian? A już Ci odpowiem z przyjemnością, 3 za turecką anty i 1 za zapychacza z lobby. Także mój drogi w porównaniu do Ciebie jestem świętoszkiem. A reszta nieudaczników od was z disco, może doszukiwać się w każdym starciu wała :) Zresztą jeden nie zna mechaniki gry, drugi nie wie jak raporty konwertować i opóźniać flotę!

uGalatea - 27 175 644,116 % = 51 ST

uEuropa - 8 718 949,88% = 354 ST
    uWasat - 694384.77% = 61 ST
    uOrion - 450861.08% = 227 ST
    uKassio - 436333.77% = 228 ST

03a7585e5617c727dbf77de9d0b12ea5.png

• ej ej Ty sobie badz naczelnym mulciakiem ale naczelny Pusher nalezy do mnie.

No widzisz czyli bany byly czyli grales nie czysto - nie wazne za co- ban to ban zlamanie regulaminu nie czysta gra, Ja akurat bany tez mialem 3 wiec jest remis ;) Ja swietoszkiem nie jestem albo innaczej nie bylem bo od fuzji nic nie wywinalem poki co :) . ALe po co zaraz obrazenie ? Nieudacznicy? To jest gra do tego glupia, mysle ze nazywanie kogos nieudacznikiem bo wie sie cos wiecej w GRZE glupiej grze, ja tam nie wiem ale ja tam w zyciu lepsze powody do dumy :) Ja tam nie wiem co takie zawziecie w Was ok jestesmy po 2 stronach barykady ale bo taka jest kwintesencja tej gry - a tu widze na powaznie chlopaki :) pozdrooooo

• Jabol ty zaczeleś niepotrzebnie rzucać nickami. Prosiłem w którymś poście zeby mówić ogolnie więc skąd zdziwienie że ktoś Ci odpowiada?

Sprzedam opla bez gazu. Niemiec płakał jak zobaczył ze nie ma pod domem.

• Przecież sam tak przez Was zostałem nazwany mulciak i puszer. Każde moje starcie jest wałem przecież, słyszałem że tak ludzie z betonem w mózgu się wypowiadają :E Mogę prosić o listę moich kont tutaj , to będę wiedział na które nie muszę latać ;)  Anonymous wypisz je proszę, z szymkiem pewnie ogarneliście temat malowniczo!

Aha, dobra Jabol rozumiem trzy bany za proxy mają takie samo znaczenie jak trzy bany za push. Czyli np. jak zabije trzy osoby, a Ty trzy razy będę jeździł po pijaku to liczy się fakt, że siedzimy razem w więzieniu?

W sumie ciekawy tok rozumowania, ale oboje przecież siedzimy za niewinność nieprawdaż?

A co mamy o Was powiedzieć? Wybitni zawodnicy? Przecież wy macie problem z wyliczeniem stacji, po fuzji strugaliście cwaniaków bo stworzyliście sobie towarzystwo wzajemnej adoracji gdzie głaskaliście się po lulokach. Padło Wam ponad 1kkk floty i już nie jesteście tacy fifa rafa.

uGalatea - 27 175 644,116 % = 51 ST

uEuropa - 8 718 949,88% = 354 ST
    uWasat - 694384.77% = 61 ST
    uOrion - 450861.08% = 227 ST
    uKassio - 436333.77% = 228 ST

03a7585e5617c727dbf77de9d0b12ea5.png

• Jabol ty zaczeleś niepotrzebnie rzucać nickami. Prosiłem w którymś poście zeby mówić ogolnie więc skąd zdziwienie że ktoś Ci odpowiada?

Sprzedam opla bez gazu. Niemiec płakał jak zobaczył ze nie ma pod domem.

ale podalem przyklady nikogo nie obrazilem (do poprzedniego posta) - podalem tylko przyklady - bardzo dobrze ze jest dyskusja chyba o to chodzilo - tylko ja tu nikogo od nieudacznikow plotek czy iinnych nie wyzywam :) ciezko sie mowi o ogolach to podalem konkretne nicki tym bardziej ze niedowartosciowany rzuca jakies frazesy ktore mozna obalic w 3s to na konkretnym przykladzie czy nickach podalem przyklad. Nie wazne serio wypowiedzialem sie moje zdanie jest inne niz Wasze i tyle na szczescie mozemy sobie o tym rozmawiac i dyskutowac i sie roznic zdaniami. Ja szanuje zdanie odmienne to ze inni nie potrafia no to juz nie moj problem :)

• kurde panowie ja nie wiem jak po Waszej stronie barykady - ale ustalmy jedna rzecz u nas kazdy jest osobnym bytem, i kazdy wypowiada sie w swoim imieniu i ma swoje zdanie, Ja nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek nazwal CIe puszerem czy Mulciakiem - z reszta sam wiesz jakie sa nasze stosunki czasami glupotki popiszemy. Jakie 3 bany za proxy ? Nie wiem skad takie info - mialem bash, push (zeby bylo smiesznie to akurat push nie byl :D) i rzeczywiscie za bota z ktorego korzystalem czasami do exp. I tyle. Tylko wiesz z punktu widzenia moralnosci latwiej jest ocenic co jest nad w przypadku morderstw itp - a push bash multi - kto o tym decyduje co jest gorsze? kary sa takie same przeciez. Jezeli razem siedzimy w wiezieniu to obydwoje jestesmy przestepcami tak samo kazdy kto mial bana jest oszustem z definicji. Oszukiwal w grze zlamal jej regulamin. Ja tam nie wiem kto strugal cwaniakow ale znowu ja na pewno nie, moj sojusz raczej tez nie akurat wiesz kolka adoracji to widac na forum jak liza dupska. Padlo no i co ? Z reszta jakim Wam - moj jest NFZ reszta to jakies sympatie czy jakis tam uklad.

• Wpadłem po chyba kilku miesiącach a tu nic się nie zmienia. Królik udaje kryształka, Fabian odwraca kota ogonem- to już nie działa dziadku jak 10 lat temu że napiszesz "tak wszystkie konta są moje" i ludzie pomyślą że masz tak wywalony nabiał na to co o Tobie mówią że przyznajesz się do wszystkiego. Z tej całej bandy to (wiem jak to zabrzmi) najmniej za uszami ma jabol- taka prawda stety niestety. Na koniec przypomnę jedynie że gra pod innym nickiem i bany otrzymane w tym czasie zaliczają się na konto danego osobnika- pzdr bunny (push + bot dopisz sobie do wyliczanki o Banach za czasów normy).

Pozdrawiam z emerytury

• :popcorn:

Normalnie rewelacja tak czytam i się zastanawiam czy warto dalej Netfliksa opłacać jak tu jest taki serial :) przecież tu jest wszystko: wartka akcja, wątki detektywistyczne, ckliwe historie z dzieciństwa, komedia i nawet co poniektórzy znajdą tu pewnie ciekawe wątki erotyczne(no bo przecież lizanie dupy się chyba do tego zalicza :D). Nic tylko brać popcorn, zimne piwko i brać się za lekturę tego serialu, a wszystko to zupełnie za darmo :)

• mi sie wydaje ze przed wejsciem do tego wątku powinien byc komunikat " czy masz ukonczone 18 lat " anonymous ^^ ubaw mam po pachy i to za darmolka , kabaret , cyrk z niektorych wypowiedzi dlatego sam usuwam sie w cien zamiast cofac sie w rozwoju wypisujac bzdurne epitety

beljal skoro Ci tak zalezy prosze bardzo , super temat !!!!

Spica - top6 Off Flo top5 - skonczylem tak jak chcialem , na szczycie smile.png

Virgo - top20 Off

Eridanus - top69 Off

Fornax - kiedy to bylo 8o

Best Solo : uni Galatea 168k %

Best ACS : uni Galatea 2267301,392%

• A dziękuję Incepcja. Temat mial na celu wychwalenie i oraz pokazanie jak wielkim uczuciem darzę innych graczy i jak podziwiam ich dążenie do bycia najlepszym bez względu na koszta.

Chlopaki troszkę sie zapędzili no ale w tak gorzej dyskusji jestem w stanie im to wybaczyć.

Make peace not war!

• Dzień dobry, super temat, brawo Beljal , jakby kto pytał jestem czysty jak łza :saint: pytacie co się stało z Piesiem ? jakbyście nie wiedzieli, że Duraj wam go w reckach sprezentował 8)

przy okazji pozdrawiam moich fanów i cały sojusz! make peace not war! :evil:

• Beljal graty tematu - ubaw mam po pachy, aż wszyscy w robocie się zainteresowali co czytam, ale chyba nie zrozumieli bo nie kumaja tej ogejmowej czaczy :D

mareczekz20 ja przylecę Cię bronić i ratować jak chcesz? ManU POWER!!! Nie dam skrzywdzić Czerwonego Diabła!!! :baseball:

Ale jak już mamy takie chwile szczerości to też chciałbym się do czegoś przyznać: 29 lat temu, ukradłem sąsiadowi z ogródka morele! Przepraszam pana, Panie Kazimierzu (P.S. kwaśne były jak [ciach] - chyba jeszcze niedojrzałe jakieś czy coś)!!!

Sprzedam gaz do Opla! Holenderski! :D

Moderator Ruda:
    Pseudocenzura

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• No i wylało się wiadro pomyj xD

To ja też nie będę gorszy i się przyznam do bana jeszcze na indusie za Bash (gardzę sobą że śmiałem tak oszukiwać a tfu...<X)

Jabolek widać kogo najbardziej tyłeczek piecze xD