Taka tam pogawędka

• Ale się udało czy nie?:D bo jak to działa to Bejlal może mnie byś trafił a co do $$$ byśmy się dogadali nie? :D

u6 Telos, to były czasy

u Isonoe Quetz [ON]

u Quantum Quetzalcoatl [ON]

u Leda Quetzalcoatl [OFF]

u Galatea Quetzalcoatl [OFF]

• A ja tak z innej beczki :)

Wersja 8.0.0 wjechała z zawrotną prędkością na serwer :) jak wam się klika po update?

Ja to się zastanawiam czy to nie zostało wprowadzone tak celowo żeby uniknąć sytuacji jaka miała miejsce niedawno i raz na zawsze rozwiać wątpliwości odnośnie uciekania w 2sec :).

Pytanie teraz w ile sekund po wersji 8.0.0 będzie się dało uciec :)

• Jakie jest określenie na osobę która gardzi pushem a sprzedaje konto na push?

pv5 może Ty wiesz?

Nie rób gównoburzy. To gracz, który nie wytrzymuje presji a chce zwrotu za anty.

jakiej presji ? nie przypominam sobie żadnej sytuacji po fuzji żeby była wywierana presja z waszej strony na mojej osobie :) (już większa presja była przed fuzją mimo sojuszowej militarnej przewagi z naszej strony (opozycja chociaż próbowała i nawet złapali mnie na paru błędach)

jedyne co widziałem w podglądzie z waszej strony Pro gracze to lot na akcie czy tam na minutkach na pałe... bo cały czas byłem na koncie i czekałem na przepał. (przez te kilka tygodni nawet 1x niszcze nie leciały w moją strone więc gdzie była wasza przewaga i wielki skill ? a czepiacie sie o trafianie bfsów)

o żaden zwrot za anty nie prosiłem więc nie wiem z kąd te bzdury (ale cóż ego podbudowane) złomujcie dalej i pakujcie cebuliony na przetapianie 10000000kkkkkkk surki za anty

co do konta z tego co mi wiadomo nie miało iść na push a jeśli poszło to zawiodłem sie na następcy ale takie jest życie każdego nie prześwietlisz.

Jakie jest określenie na osobę która gardzi pushem a sprzedaje konto na push?

pv5 może Ty wiesz?

tak wiem doskonale zwie sie to hipokryzją ale wam to słowo jest obce a mnie to tak do końca już nie interesuje sami święci nie jesteście więc bawcie sie w te swoje wałki zarówno po lewej jak i prawej stronie barykady i nie zamierzam tu przytaczać przykładów bo każdy ma swoje sumienie (lub też i nie ma) a skoro GO daje sie w trąbe robić za zakup za 999zł co miesiąc to życze powodzenia ale dla mnie taka gra nie ma sensu

• oj Lop za bardzo do siebie to wzięłaś. To była taka malutka prowokacja która widzę się udała.

Co do hipokryzji to wiem co to znaczy i sobie nie mam nic do zarzucenia. Jak już tak ładnie uogólniasz to przypomnę że to nie MNS trzymało się z bankomatami i pusherami. Zresztą nawet jeśli ktoś się pushuje/oszukuje to chociaż nikt na banie nie wylądował tak jak wasi przyjaciele :beaten:

• oj Lop za bardzo do siebie to wzięłaś. To była taka malutka prowokacja która widzę się udała.

Co do hipokryzji to wiem co to znaczy i sobie nie mam nic do zarzucenia. Jak już tak ładnie uogólniasz to przypomnę że to nie MNS trzymało się z bankomatami i pusherami. Zresztą nawet jeśli ktoś się pushuje/oszukuje to chociaż nikt na banie nie wylądował tak jak wasi przyjaciele :beaten:

ja tam sie oficjalnie nie opowiadałem za graczami o ktorych mówisz to ze body do starych znajomych z czasów jeszcze uni quaorar albo draco było to jedna kwestja a inna taka że 1 akcje z tego co pamiętam obstawiłem max 2 a tyle to można pomóc zupelnie obcym graczom :)

"przyjaciele" za dużo powiedziane :D bo nie mam przyjaciół w tej grze co najwyżej kolegów i koleżanki

PS jeśli ktoś rzeczywiście sie "pushuje" i to nie tylko wg regulaminu to życze perma bez możliwości odwołania :S

• Szymi, Szyms, jesteś ciagle w formie? Jak tam zwiedzanie raków od środka idzie? Poka skilla mordzio :)

u6 Telos, to były czasy

u Isonoe Quetz [ON]

u Quantum Quetzalcoatl [ON]

u Leda Quetzalcoatl [OFF]

u Galatea Quetzalcoatl [OFF]

• Myślałem że Szymuś to elitarny chłopczyk do towarzystwa. Niestety daje każdemu. Nawet sam do księdza na małe fiku Miku skoczył

Dnia 21-06-2021 13:53:16 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Szymon

Ciężki myśliwiec 3.292
    Krążownik 1.623
    Okręt wojenny 615
    Pancernik 1.699
    Pathfinder 20.862

Obrońca Wielebny

Mały transporter 3.568
    Duży transporter 14.643
    Lekki myśliwiec 172.118
    Ciężki myśliwiec 5.631
    Krążownik 32.040
    Okręt wojenny 2.706
    Statek kolonizacyjny 2
    Recykler 12.016
    Sonda szpiegowska 2.841
    Bombowiec 195
    Niszczyciel 22
    Gwiazda Śmierci 41
    Pancernik 7.351
    Reaper 170
    Pathfinder 801
    Ciężkie działo laserowe 395
    Działo Gaussa 331
    Wyrzutnia plazmy 36
    Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Szymon

Zniszczony!

Obrońca Wielebny

Mały transporter 2.899 ( -669 )
    Duży transporter 14.063 ( -580 )
    Lekki myśliwiec 139.706 ( -32.412 )
    Ciężki myśliwiec 5.327 ( -304 )
    Krążownik 31.890 ( -150 )
    Okręt wojenny 2.706 ( -0 )
    Statek kolonizacyjny 2 ( -0 )
    Recykler 11.803 ( -213 )
    Sonda szpiegowska 2.000 ( -841 )
    Bombowiec 195 ( -0 )
    Niszczyciel 22 ( -0 )
    Gwiazda Śmierci 41 ( -0 )
    Pancernik 7.351 ( -0 )
    Reaper 170 ( -0 )
    Pathfinder 796 ( -5 )
    Ciężkie działo laserowe 384 ( -11 )
    Działo Gaussa 331 ( -0 )
    Wyrzutnia plazmy 36 ( -0 )
    Mała powłoka ochronna 1 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 908.024.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 151.592.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 324.198.908 metalu i 363.674.093 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor
    Metal: -297.753.000
    Kryształ: -414.644.000
    Deuter: -195.627.000
    agresor stracił łącznie 908.024.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca
    Metal: 215.084.908
    Kryształ: 321.962.093
    Deuter: -766.000
    obrońca zyskał łącznie 536.281.001 jednostek.