Jak to mówią, raz na wozie, raz pod wozem
Graty wyczucia
Stalowy się odbuduje
Jak to mówią, raz na wozie, raz pod wozem
Graty wyczucia
Stalowy się odbuduje
Gratulacje Bardzo ładna liczba pancerników
pokonanemu standardowo
Graty chłopaki, resztka AFERY jednak nadal jest groźna.
Obrońcy
Należy się słowo wyjaśnienia
Piękna akcja Panowie. Zgranie godne podziwu. Problemem był mój upór w tej sytuacji i pazerność
Zorganizowaliście się dobrze, ale nie za dobrze Nie został wzięty pod uwagę lag który mi towarzyszył. Za pierwszym razem nawet nie klikałem licząc pz, jak się połapałem, że zniknęło, mówię kij, zaryzykuję
wymyśliłem sobie tak na oko o której zniknęły pz i poleciałem. Nie wpadło, to sobie odpuściłem, mam też rodzinę i w ogóle
Potem jednak przyczaiłem sobie, że na wieczór, jak żona będzie oglądać Brzydule 2, dziecko Maszę na TVP ABC (możecie mnie zlinczować, ale dla mnie to trochę spokoju więc na tym kanale tv zawiesza się wieczorem na 20 minut w ciąg całego dnia ) ja sobie poodświeżam pz
no i wyszło mi dokładnie tak jak puściłem. nie wiem dlaczego inaczej to poznikało, serio
nie pierwszy raz liczę w ten sposób. No nic, stało się
Co do pozbierania, tak, stare powiedzenie ogame mówi, że zawsze miej w pogotowiu recki ba pozbieranie samego siebie w razie czego - tu się sprawdziło co prawda trochę brakło, ale jednak odzyskałem trochę
Jeszcze raz graty! super starcie Panowie, full czyste i satysfakcjonujące
Wracam po urlopiku, na dniach będzie nas w domu więcej, szkoda stracić resztę
Witam, zabawna akcja to wkleję
Zaczęło się od tego, Gom coś na ogólnym napisał, że Eko coś kombinują na nim, że coś się chyba szykuje. Padło pytanie gdzie co jak i w ogóle, no ale nikt nie spodziewał się, że cokolwiek mu zagrozi, ale z zasady wysłałem sobie ropę 35 układów obok. Czas sobie leciał a Gom pisze, że lotka jest w układzie. Przeskanowałem sobie spokojnie, coś tam stoi. Kalkulatorek i wychodzę na fajny plus... W między czasie piszę sobie z Asem i Lao, że by mi się w końcu lotka przydała bo kurde kuleję troszkę.. Padło śmieszne stwierdzenie - chyba skasuję sobie kolonię. Na to Gom się odezwał, że kolega lata na niego parę razy ...
Kij z tym, kasujemy, lotka w układ, ropa akurat doleciała - flotka, w między czasie pogaduchy z kolegą - ewidentnie zajęty czymś dłużej niż 5 minut Pewnie pociechy (jak się później okazało - trafnie zdiagnozowany
) Zachowanie obrońcy godne pochwały, momentalnie po odświeżeniu, pogratulował i oddał honory - szacuneczek dla kolegi
Podziękowania dla Goma, za info i pilnowanie nie podnosi flotki
Pozdro dla całego LOG wraz z nowymi kolegami i koleżankami.
Gramy dalej
Dnia 21-03-2021 18:28:59 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Nobody [LOG]
Obrońca Podglaznik [Eko]
Okręt wojenny 10.312
Sonda szpiegowska 180
Pancernik 24.669
Okręt wojenny 147.972 ( -17.028 )
Pancernik 13.961 ( -539 )
Agresor stracił łącznie 1.067.495.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 3.704.117.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 1.782.578.000 metalu i 1.276.111.200 kryształu.
Agresor przejął łącznie 10.576.594 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 21%.
Podsumowanie agresor
Metal: 1.000.148.638
Kryształ: 999.276.204
Deuter: 2.490.452
agresor zyskał łącznie 2.001.915.294 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -1.764.110.638
Kryształ: -1.546.036.504
Deuter: -404.546.452
obrońca stracił łącznie 3.714.693.594 jednostek.
Właśnie, napiętnowanie kupowania kont jest proste, a co ze sprzedającymi? Takie same przewinienie. Jak napisał przedmówca, Trzona za rękę nikt nie złapał, nie ma najmniejszego dowodu że kupił a sprzedający sam powysyłał dowody że zarobił na nim. Dajcie już spokój Trzonowi, bo akurat jego praca była naprawdę solidna i masa dowodów jest na to, że ten lot był całkowicie spontaniczny. Za dobrze znam jego styl gry by powiedzieć kiedykolwiek o nim, że kupuje konta jak masa innych graczy którzy to robią a bana nigdy nie wyłapali.
Bym Wam pokazał jak się gra mając przeciw sobie Trzona, ale bez jego zgody nie zrobię tego. Gwarantuję Wam, że 95% ludzi grających na wszystkich połączonych serwerach nie ma nawet połowy chęci, determinacji i co ważniejsze umiejętności tego gościa, za którym szczerze nie przepadam a on to potwierdzi.
Jak to mówią urolodzy - odłóżmy jaja na bok, mimo iż LOG z AFERĄ ma tyle do siebie co przejazd z Krakowa do Warszawy przez Madryt - nie po drodze to rację ma Trzyon. Bardzo nieodpowiedzialnie jechać i grać. Jadąc z kimkolwiek jako pasażer nie toleruję odbierania telefonu podczas prowadzenia, co dopiero granie. No nic, szczęście że nikomu nic się nie stało.
Co do akcji, bardzo solidny złom. Ciężko patrzeć na złomowanie konta, przed którym wcześniej się uciekało - mieszane uczucia - cieszyć się czy smucić, bo gracz nie byle jaki. Niech wraca do nas i się odkuje.
Zysk solidny. Ciekawi tylko jakim prawem się przebiłeś przez tego GS Mego solidna sonda go rozbiła?
Graty wyczucia
Obrońca jak znam życie dzisiaj to odbuduje