Daj API starcia to Ci zrobię. Właśnie piszę z telefonu. Nie byłem zalogowany. To naprawdę proste. Próbowałem to paru wytłumaczyć. Jedynie Isza odzyskała jak trzeba bo słuchała a nie klikała zmian haseł, odzyskania kont itd. To naprawdę proste.
Posts by Septimel
-
-
pisanie postów nie jest zabronione jeśli nie łamiesz regulaminu tak samo jak darowizny w grze i paczki, więc pozwole sobie komentować wszystko na co przyjdzie mi ochota
Bądź tak przydatny i pomóż im w odzyskaniu własnych kont a jak nie potrafią to pozakladaj im. Co to za zabawa jak ciągle Ty wklejasz za kogoś a swoich rw wcale? Do tego pierwszy post z gratulacjami leci od Ciebie hehehe dobre
Miłego dnia dla całej ekoafery. Szczerze Wam życzę
przekaz proszę jak inni nie mogą tego przeczytać
dzięki z góry
Edit - Duchu - ja sie świetnie bawię pisząc tutaj. Myślę że swoje pokazałem już w grze. Jeśli nie widziałeś, na dole są cyferki. Można przewinąć.
I tak na koniec, nie odgrazajcue się zapraszając mnie do ponownej gry. Nie wasza sprawa jak spędzam czas i na co go tracę bądź nie.
-
oho! Idzie.. a nie czekajcie.. spi
Graty Lao
widzę że takie wyjazdy jak mi wysyłałeś służą Ci
Daj znać kiedy znowu pojedziesz, po weekendzie będę wypatrywał Cię o wschodzie słońca
-
Guffie, tylko i aż
przy Twoim puchnięciu które jest niemalże niesamowite to ledwie ułamek. Na uni gdzie celi brak, idlakow nie farmisz bo poznałem Twój styl gry i przez miesiące przyrosty z eko nie dawały Ci aż takich przyrostów nagle flota zaskakujesz w parę dni
Są dwie opcje, albo zaprzyjaźnione państwo pcha po cichu swoje zasoby albo dostałeś premie jakąś i zdecydowałeś że tak ja wydasz
Nie mnie oceniać
nie mniej jednak te recki to jednak sukces a nie nic nie znacząca strata jak to próbujesz przedstawić
Aaaa jeszcze jedno skoro tak czytasz co pisze
nie nabijaj sobie postów wklejając rw za sojuszników
nie potrafią naprawić kont, jest support. Można założyć nowe. Jest wiele opcji.
-
Piękny wlot
Lata temu, pewien człowiek wpadł na pomysł usunięcia pewnego narodu z map świata. Mimo wsparcia kraju, który oficjalnie nie brał udziału, jak się potem okazało pchał niesamowite ilosci surowca i funduszy w obie strony konfliktu.
Naród ten waleczny i skupiony początek konfliktu przegrał z kretesem. Mimo braku sojuszników dzielnie stawial opór w wojnie partyzanckiej. Ba! Rzekoma wojne wygrał, chociaż zasługi przypisuje się innym
Znacie to skądś?
życzę sobie i całemu log by finał tej rywalizacji był taki sam
Jak to datki i pieniadze nic nie znaczą w zataczającym sie kole historii
-
Jak to nie ma nutki?
Lao specjalnie dla Ciebie, długo szperałem w pamięci by dopasować odpowiednią piosenkę. Wydaje mi się, że zamieniając tematykę hiphopu i podkładając obecną sytuację na uni, ta pasuje idealnie
Zdrówka w nowym roku i gratulacje
[ciach]
//Piosenka z wulgaryzmami usunięta - Administrator Forum Toadie
-
Seba chciałbym, ale niestety czasy się zmieniają jak i priorytety
Z resztą, sam wiesz jak jest z prowadzeniem własnej działalności
Nie zostaje też w tyle sytuacja z jaką w grze przyszło nam się spotkać
Myślę, że mój czas z oGame się już skończył
Cytując znany zespół - lepiej zejść ze sceny niepokonanym
Zdrowia Wam w nowym roku, wszystkim
-
W tym starciu muszę się wpisać
Zezłomowaliście mojego idola więc z całego serca gratulacje!
Nie wcinałem się z 2 powodów. Po pierwsze primo, złapano the best of the best player w dawnej Aferze
po drugie primo, optimo, mimo iż siedziałem w domu z rodzinką wolałem sobie jednak posiedzieć
A tutaj takie z przymrużeniem oka Panowie, bez urazy ale samo mi się cisnęło w ten post
-
Graty. Doceniam wkład sondy w takie starcia
sam je doczepiałem
gratulacje, miałem go na oku. No ale ubiegliście mnie😉
Pozdrowienia dla wszystkich graczy.
I czym byś go za....ł? krissem czy deuterem
-
Normalnie gdybym Cię nie znał, wysłałbym na Ciebie zgłoszenie, że masz puszkonto
-
Sympatyczny wlot
Graty Zibi
-
Hehehehe aż się łezka w oku kręci, jak ta sytuacja ciągnie się jeszcze na himie i brzmi w serwerach. Fakt, miałeś okropną nieprzyjemność grać z tym typem na jednym uni
Nie przejmuj się
Starcie totalnie mnie nie obchodzi, ale jako, że wpisuję się w nim, to muszę z niekłamaną nieprzyjemnością napisać gratki a obrońcy szczerze odbudowy, bo i ja również próbowałem i próbowałem jak startowałeś i przyznaję bez bicia, nie dałem rady
Zdrówka
-
Graty, należą się jak mało kiedy
Wczoraj zabawa była przednia
Liczyłem Panowie, że kontrę jakąś wyłapię naprawdę
Lao piątka za zachowanie, Numer - to że Wy macie swoje multi to każdy wie - Zodiak, Polo, Krasnal, Pozdrowienia i nie wiadomo co jeszcze, nie mieszaj mnie w swoje urojenia, jak nie masz o kim pisać to nie pisz nic.
Była dobra zabawa wczoraj a dziś jej finałGratulacje dla całego sojuszu
Ja tam nie mam żadnego konta i nie słyszałem o podobnych
Guff - przypomnij jak próbowałem złomować a Ty mi pomagałeś z reckami za co jestem niezmiernie wdzięczny do dzisiaj
Zdrówka Panowie i Panie, czekamy na kolejne zabawy
-
Matko boska... Wyłapaniem kolejnego oszustwa nazywasz praniem brudów? Guff - Adam - nie ja się puszuję tylko połowa od Was ! (no dobra, poniosło mnie, bo nie połowa, a część - pozostali naprawdę dobrze się pilnują i grają fair)
Nawet się z tym nie kryjecie jakoś specjalnie, albo nie wiem, nie przemyślałeś tego - może zamyślony byłeś - że wklejasz złom na forum z konta które JA zbanowałem
A brudy się pierze, bo inaczej chodziłoby się ufajdanym po pachy
Ty 2 dni temu miałeś olej w głowie i nie dałeś nam powodu - do jak to nazwałeś - prania brudu
Bawcie się dobrze, nie będę przeszkadzał.
Widząc takie starcia jak to, robię to pysznie (bez konieczności grania, Wy się sami wykończycie) a Ty i ekipa robicie mi dzień
-
PS. Są pewne ST których nie powinno się zamieszczać, ale to powinno zobaczyć całe uni bo jest niesamowite
Guff Ty to przynajmniej masz klasę i wiesz czego nie umieszczać, ze szczerymi pozdrowieniami dla Ciebie
no tego nie chciałem wywlekać
ale z całym szacunkiem do Baldiego (nieobecnego - walcz z maluchem chłopie