Posts by Septimel

Daj API starcia to Ci zrobię. Właśnie piszę z telefonu. Nie byłem zalogowany. To naprawdę proste. Próbowałem to paru wytłumaczyć. Jedynie Isza odzyskała jak trzeba bo słuchała a nie klikała zmian haseł, odzyskania kont itd. To naprawdę proste.

pisanie postów nie jest zabronione jeśli nie łamiesz regulaminu tak samo jak darowizny w grze i paczki, więc pozwole sobie komentować wszystko na co przyjdzie mi ochota :)

Bądź tak przydatny i pomóż im w odzyskaniu własnych kont a jak nie potrafią to pozakladaj im. Co to za zabawa jak ciągle Ty wklejasz za kogoś a swoich rw wcale? Do tego pierwszy post z gratulacjami leci od Ciebie hehehe dobre :)

Miłego dnia dla całej ekoafery. Szczerze Wam życzę ;) przekaz proszę jak inni nie mogą tego przeczytać ;) dzięki z góry:*

Edit - Duchu - ja sie świetnie bawię pisząc tutaj. Myślę że swoje pokazałem już w grze. Jeśli nie widziałeś, na dole są cyferki. Można przewinąć.

I tak na koniec, nie odgrazajcue się zapraszając mnie do ponownej gry. Nie wasza sprawa jak spędzam czas i na co go tracę bądź nie.

Guffie, tylko i aż ;) przy Twoim puchnięciu które jest niemalże niesamowite to ledwie ułamek. Na uni gdzie celi brak, idlakow nie farmisz bo poznałem Twój styl gry i przez miesiące przyrosty z eko nie dawały Ci aż takich przyrostów nagle flota zaskakujesz w parę dni :)

Są dwie opcje, albo zaprzyjaźnione państwo pcha po cichu swoje zasoby albo dostałeś premie jakąś i zdecydowałeś że tak ja wydasz :)

Nie mnie oceniać :) nie mniej jednak te recki to jednak sukces a nie nic nie znacząca strata jak to próbujesz przedstawić ;)

Aaaa jeszcze jedno skoro tak czytasz co pisze :) nie nabijaj sobie postów wklejając rw za sojuszników ;) nie potrafią naprawić kont, jest support. Można założyć nowe. Jest wiele opcji.

Piękny wlot :)

Lata temu, pewien człowiek wpadł na pomysł usunięcia pewnego narodu z map świata. Mimo wsparcia kraju, który oficjalnie nie brał udziału, jak się potem okazało pchał niesamowite ilosci surowca i funduszy w obie strony konfliktu.

Naród ten waleczny i skupiony początek konfliktu przegrał z kretesem. Mimo braku sojuszników dzielnie stawial opór w wojnie partyzanckiej. Ba! Rzekoma wojne wygrał, chociaż zasługi przypisuje się innym ;)

Znacie to skądś? :S

życzę sobie i całemu log by finał tej rywalizacji był taki sam :D

Jak to datki i pieniadze nic nie znaczą w zataczającym sie kole historii :rolleyes:

Jak to nie ma nutki? :)

Lao specjalnie dla Ciebie, długo szperałem w pamięci by dopasować odpowiednią piosenkę. Wydaje mi się, że zamieniając tematykę hiphopu i podkładając obecną sytuację na uni, ta pasuje idealnie :)

Zdrówka w nowym roku i gratulacje ;)

[ciach]

//Piosenka z wulgaryzmami usunięta - Administrator Forum Toadie

Seba chciałbym, ale niestety czasy się zmieniają jak i priorytety ;) Z resztą, sam wiesz jak jest z prowadzeniem własnej działalności ;) Nie zostaje też w tyle sytuacja z jaką w grze przyszło nam się spotkać ;) Myślę, że mój czas z oGame się już skończył ;)

Cytując znany zespół - lepiej zejść ze sceny niepokonanym ;)

Zdrowia Wam w nowym roku, wszystkim ;)

W tym starciu muszę się wpisać :) Zezłomowaliście mojego idola więc z całego serca gratulacje! :) Nie wcinałem się z 2 powodów. Po pierwsze primo, złapano the best of the best player w dawnej Aferze ;( po drugie primo, optimo, mimo iż siedziałem w domu z rodzinką wolałem sobie jednak posiedzieć :D

A tutaj takie z przymrużeniem oka Panowie, bez urazy ale samo mi się cisnęło w ten post :)

Hehehehe aż się łezka w oku kręci, jak ta sytuacja ciągnie się jeszcze na himie i brzmi w serwerach. Fakt, miałeś okropną nieprzyjemność grać z tym typem na jednym uni :) Nie przejmuj się :)

Starcie totalnie mnie nie obchodzi, ale jako, że wpisuję się w nim, to muszę z niekłamaną nieprzyjemnością napisać gratki a obrońcy szczerze odbudowy, bo i ja również próbowałem i próbowałem jak startowałeś i przyznaję bez bicia, nie dałem rady :)

Zdrówka :)

Graty, należą się jak mało kiedy :)

Wczoraj zabawa była przednia :) Liczyłem Panowie, że kontrę jakąś wyłapię naprawdę :)

Lao piątka za zachowanie, Numer - to że Wy macie swoje multi to każdy wie - Zodiak, Polo, Krasnal, Pozdrowienia i nie wiadomo co jeszcze, nie mieszaj mnie w swoje urojenia, jak nie masz o kim pisać to nie pisz nic.

Była dobra zabawa wczoraj a dziś jej finał :) Gratulacje dla całego sojuszu

Ja tam nie mam żadnego konta i nie słyszałem o podobnych ;)

Guff - przypomnij jak próbowałem złomować a Ty mi pomagałeś z reckami za co jestem niezmiernie wdzięczny do dzisiaj :)

Zdrówka Panowie i Panie, czekamy na kolejne zabawy ;)

Matko boska... Wyłapaniem kolejnego oszustwa nazywasz praniem brudów? Guff - Adam - nie ja się puszuję tylko połowa od Was ! (no dobra, poniosło mnie, bo nie połowa, a część - pozostali naprawdę dobrze się pilnują i grają fair) :) Nawet się z tym nie kryjecie jakoś specjalnie, albo nie wiem, nie przemyślałeś tego - może zamyślony byłeś - że wklejasz złom na forum z konta które JA zbanowałem :) A brudy się pierze, bo inaczej chodziłoby się ufajdanym po pachy ;)

Ty 2 dni temu miałeś olej w głowie i nie dałeś nam powodu - do jak to nazwałeś - prania brudu ;(:D

Bawcie się dobrze, nie będę przeszkadzał.

Widząc takie starcia jak to, robię to pysznie (bez konieczności grania, Wy się sami wykończycie) a Ty i ekipa robicie mi dzień :)

PS. Są pewne ST których nie powinno się zamieszczać, ale to powinno zobaczyć całe uni bo jest niesamowite :evil:

Guff Ty to przynajmniej masz klasę i wiesz czego nie umieszczać, ze szczerymi pozdrowieniami dla Ciebie :saint:

no tego nie chciałem wywlekać 8| ale z całym szacunkiem do Baldiego (nieobecnego - walcz z maluchem chłopie :D nie możesz mieć lepiej ode mnie :P ) krasnoludek Eko Forever fuuuuuuuuuuuuuu Krasnoludek Amsterdam sam wskoczył w Twoją flotkę, był obok i w ogóle z Twoim podejściem do gry jakie miałem przyjemność poznać, nie logował się i dał się ustrzelić :) No jawne robienie z nas debili, noobów i laikór w oGame :)

NIESKALANI FOREVER :D

Dobranoc :)

Pewnie, że nie gra, życzę mu z całego serca jak najlepiej! Przekazał pewnie, że kibicuję mu w nowej sytuacji najmocniej jak potrafię i tak jest naprawdę.

Ale Guffie mój drogi, konta przejęły krasnoludki? :) czy nagle znalazły się chętne osoby grać na takich kontach ;) Nie rób ze mnie debila proszę :)

Mojej wypowiedzi będą dwie części. Przy takim starciu słowo należy się tak złomującemu jak i złomowanemu. A więc zaczynamy.

Lao - pewnie mi to ciachną, ale nie znajduje innych słów, jak zacytować kiksteramotoznafce - starcie jest zajebiste, przewykurwabiste!

Nie dość, że polowałeś i kręciłeś każdą rozmowę, jak bardzo chcesz go upolować to jeszcze zrobiłeś to tak szybko :)

Zbieg okoliczności i wydarzeń, upór i zawziętość, to jest opis Twoich umiejętności :) Dam to, co wrzucają koledzy z Eko, czyli nutkę opisującą Twojego skilla :) Refren w całości opisuje Twoje umiejętności :)

Teraz słówko dla pokonanego. A raczej kilkanaście.

Początki były przyjemne, pełna satysfakcja z rozmów i szczery szacuneczek w Twoim kierunku jak i kilku ekowców. Nic, popsuło się, w grze wyjaśniłem dlaczego. Pamiętajmy, to tylko gra i człowiek powinien być dla innchy dalej człowiekiem ;) - czekałem poniekąd na info od Ciebie, że nastąpiło rozwiązanie :) Z tego miejsca chcę Ci ogromnie pogratulować, tak Tobie jak i małżonce ( to ona odwaliła robotę i męczyła się kiedy Ty zaliczyłeś przyjemność :D dlaczego wszyscy zawsze ojcu gratulują? :D ) i życzyć dużo zdrówka i cierpliwości dla Was. Niech Wam młody rośnie i w zdrowiu się chowa :)

Grę czas olać :) Jak to mówią, są w życiu rzeczy ważne i ważniejsze :) Tobie należy się szo jak i gratki ;)

Zdrówka :)