Brawo Panowie
Takie ST mnie cieszą - Ci co mają wiedzieć, wiedzą dlaczego, akurat na Panu Gangsterze
Brawo Panowie
Takie ST mnie cieszą - Ci co mają wiedzieć, wiedzą dlaczego, akurat na Panu Gangsterze
Lao znowu ukradłeś jakąś flotę ? ? ? jesteś coraz lepszy....
Gratki
Obrońcy SZO !
Dzień dobry
Po urlopie trwającym od listopada w moim wykonaniu, tym starciem z ramienia "zarządu" LOG z Himalia, chciałbym Was wszystkich serdecznie powitać na nowym uni po fuzji Oby fajnie nam się razem bawiło.
Szczególne pozdrowienia dla:
Laojun Septimel i cała społeczność LOG, której w większości jeszcze tutaj nie ma
Starcie jak to się mówi bez historii... Zdecydowałem się (chodź nie chętnie) zdjąć u i zobaczyć co się dzieje... stało obok to polecialem. Tyle. Pozdrowienia dla obrońcy...
Dnia 09-03-2022 18:54:00 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Asmax
Statek kolonizacyjny 2
Recykler 2
Gwiazda Śmierci 2
Wyrzutnia rakiet 5
Krążownik 146.916 ( -240 )
Okręt wojenny 9.981 ( -19 )
Mały transporter 49.922 ( -78 )
168.501.500 Metalu, 168.501.500 Kryształu i 168.501.500 Deuteru
928.107.981 Metalu, 230.695.395 Kryształu i 655.461.524 Deuteru
Agresor stracił łącznie 8.412.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 2.420.126.000 jednostek.
Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 2.420.138.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 851.095.700 metalu i 847.121.100 kryształu.
Agresor przejął łącznie 2.988.469.425 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Podsumowanie agresor
Metal: 2.164.794.189
Kryształ: 1.467.114.503
Deuter: 1.046.383.033
agresor zyskał łącznie 4.678.291.725 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -2.529.571.489
Kryształ: -1.830.148.903
Deuter: -1.048.887.033
obrońca stracił łącznie 5.408.607.425 jednostek.
Siemanko Szanowni gracze uni Himalia
Jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili Laojun Tak jak Ci mówiłem przez tel zaraz po starciu - wielkie, wielkie i jeszcze raz wielkie gratulacje, za to starcie W takich sprawach możesz dzwonić nie zależnie od tego czy jestem zajęty czy też nie % kosmiczny... brawo !
Pokonanemu baldi - dużo sukcesów wychowawczych i mam nadzieję, że los gdzieś nas jeszcze skrzyżuje...Są w życiu sprawy ważniejsze co oczywiste
...Wind of change...
Septimel z Janice liczysz ?
Laojun Coś ty narobił ? nie pij tyle kawy... szkodzi (nie koniecznie Tobie) gratulacje
LordOfLights SZO
Panowie i Panie
Myślę, że nie ma co kontynuować tej wymiany zdań. Mamy dwie odmienne filozofie tej gry - i dobrze, trzeba to uszanować. Natomiast, nazywanie mnie "misiem kolorowym" - DUCH_PUSZCZY - to lekka przesada, ale cóż, nie takie rzeczy o sobie już czytałem, więc mało mnie to rusza
Dzięki guff za gratulacje, a DrZgon jeszcze raz dziękuje za starcie - i fakt, dla Ciebie to mała strata a dla mnie trochę satysfakcji
Pozdrawiam EkoAferę, LOG i całe uni
Przede wszystkim Pozdrawiam Wszystkich z LOG i udanej, ciekawej akcji.
Zgonowi - dziękuję za starcie i gratulacje po - dla Ciebie to raczej nie problem się odbudować i proszę w tej wypowiedzi nie szukać nawiązania do pieniędzy.
Ode mnie mała "złośliwość" z youtube:
Brawo Panowie 🙂
Stać Was było jedynie na zezłomowanie sojusznika w obronie.
I chociaż szacunek za decyzję, to trochę gest rozpaczy jak dla mnie.
Guff... Co Ty opowiadasz proszę ja Ciebie ? Akt rozpaczy ? Nie wiem, mnie uczono, że jest to podstawowa zagrywka jak trzeba kogoś policzonego bronić, ale może się nie znam
Aktem rozpaczy z naszej strony było zostawienie Wam ubijania Gangstera, mimo, że od rana ja i Laojun wiedzieliśmy co zrobiliście kilka godzin wcześniej... Numer2 leciał w punkt, a ja się spóźniłem ze zdjęciem u i ja bym akurat Gangstera nie odpuścił, nawet jakbym nie zebrał złomu - mam tutaj za tą akcję żal do kolegów (tak z LOG i wiedzą o tym), że Wam go zostawili.
To był dobry dzień
Gratulacje Lao
Obrońcy SZO
Display MoreDisplay MoreWitajcie.
1. Gratuluję oczywiście starcia a obrońcy za postawę i w ogóle życzę SZO.
2. No padłem ze śmiechu prawie po przeczytaniu opisu. Tak jakby pół uni nie wiedziało wcześniej, że EKO, Afera i BDSM nie współpracuje ze sobą ? No może nie wszyscy, ale jednak ktoś tam kiedyś kogoś oszukał na pewnym kanale I ktoś tam przeciw komuś knuł :D, czego wynikiem było bardzo ładne ST... Zatem niczego nowego nie powiedzieliście poza tym, ze przynajmniej się już nie kryjecie za ukrytymi układzikami. Zatem żadne wind of change = raczej - 100% uni już wie kto z kim od początku fuzji grał.. a i przed fuzja BDSM i Afera to też jedna w sumie ekipa był, więc proszę Was...
Pozdrawiam
Rozumiem, że w Log wiecie wszystko najlepiej, dlatego nie będę polemizował.
Ekipie dziękuję za wspólną akcję. Gratulacje ode mnie.
Guff a czy ja napisałem, że my wszystko wiemy najlepiej ? - za pewne nie
Natomiast, swoje wiemy bazując na faktach i obserwacjach
Nie ważne - bawimy się dalej.
Szczerze pozdrawiam i życzę miłego wieczoru wszystkim
Witajcie.
1. Gratuluję oczywiście starcia a obrońcy za postawę i w ogóle życzę SZO.
2. No padłem ze śmiechu prawie po przeczytaniu opisu. Tak jakby pół uni nie wiedziało wcześniej, że EKO, Afera i BDSM nie współpracuje ze sobą ? No może nie wszyscy, ale jednak ktoś tam kiedyś kogoś oszukał na pewnym kanale I ktoś tam przeciw komuś knuł :D, czego wynikiem było bardzo ładne ST... Zatem niczego nowego nie powiedzieliście poza tym, ze przynajmniej się już nie kryjecie za ukrytymi układzikami. Zatem żadne wind of change = raczej - 100% uni już wie kto z kim od początku fuzji grał.. a i przed fuzja BDSM i Afera to też jedna w sumie ekipa był, więc proszę Was...
Pozdrawiam
Szalejesz Lao gratulacje
Obrońcy - standardowo SZO
Brawo Lao
Masterkowi SZO
Pięknie Lao Gratulacje
Pozdro dla LOG
Brawo Sept piękna akcja
Obrońcy SZO
Brawo Sept
Obrończy szo