Siemanko
Pozostaje nic tylko bić brawo za zgranie i ubicie floty Toto Taka gra
Sojuszniku od zawsze Septimel - szybkiego powrotu i odbudowy
Siemanko
Pozostaje nic tylko bić brawo za zgranie i ubicie floty Toto Taka gra
Sojuszniku od zawsze Septimel - szybkiego powrotu i odbudowy
Gratulacje Zgon...
Gamorce SZO - może zbyt bezpośrednie, ale wydaje mi się, że brakowało coś ostatnio czasu na pilnowanie się (lub inne problemy osobiste)... sam wczoraj jakieś tam 50% ST na tym niej lub nim (no nie wiem dokładnie) zrobiłem wczoraj, co mnie zdziwiło, bo jeszcze parę dni temu elegancko uciekała i to nie raz o ile dobrze pamiętam
trzyon podejrzanie ? Jak dla mnie prosta sprawa - ktoś zdejmuje u, skan - widzisz ze stoi to lecisz - niech pierwszy rzuci kamień kto lata flota, kto by nie poleciał bo to wyglada podejrzanie a aktywności brak ????!!!!????
Czy ta gra zmierza ku temu, ze będziemy się powstrzymywać od lotu na kogoś bo to może już nie on ??? Albo, ze kupione i czeka na kogoś innego ????
Sam kiedyś zrobiłem takie St schodząc z urlopu i waląc bota co miał dwie planety - tez można powiedzieć, ze podejrzane bo szykowane dla kogoś innego, a akurat jak zdejmuje u i bije 🤦♂️.
Jak dla mnie powinien być zakaz przekazywania kont nawet. A jedyna opcja to u lub usunięcie.
Już pomijam kto to kupił i jeszcze większy zamęt w to wszystko wprowadza. W sumie nie istotne.
Podsumuje: stało. Poczekał. Poleciał i trafił. Jak kogoś ubiegl to cóż... to jest Panowie taka gra, ze się zlomuje i wstawia St jakby ktoś zapomniał, ze tutaj nie chodzi o intrygi i politykę !!!!!! Bo już na prawde zaczyna mnie to denerwować - żeby nie użyć słowa powszechnie uznanego za obraźliwe. 🤦♂️
Display Morepowinienem was olać ale nie potrafię.
Bana będziemy wyjaśniać, nie wiemy na razie o co chodzi.
Gdybym kupił konto to z pewnością nie zezłomowałbym go w tak głupi sposób jak wam się lumpom głupio wydaje. Konto być może kupił gracz asobibi z janice, numer nicku na disco się nie zgadza ale spokojnie mógł założyć inne.
Na tym złomie straciłem sporo anty i większość detroidów bo musiałem przetapiać sure. Z pewnością by to tak nie wyglądało gdybym to ustawiał.
Z resztą dyskusja bez sensu, już tu nie gracie nie macie nic do powiedzienia
Edit: no i przede wszystkim nie poświęciłbym tyle lmow
właśnie buduje krązki wiec poczekałbym jeszcze parę dni
albo paręnaście, bo sury mam troche do przetapiania
Nie mam czasu komentować całkowicie całej sytuacji, dlatego ujmę to w punktach:
1. trzyon znamy się długo z Janice i co by o nim (o Tobie) nie powiedzieć, nigdy bym akurat tego gracza nie podejrzewał o tak głupie zagrywki. Jedno jest pewne, NA PEWNO nie kupowałby konta nawet pod fikcyjnym kontem Aso - Ci co grali na Janice w sojuszach LOG i Afera doskonale wiedzą dlaczego. Powiem więcej, Trzon nie musi kupować kont by je złomować - nie po to siedzi całymi nocami szukając celów, żeby robić takie akcje. Sam dwa razy padłem jego ofiarą a Asobibi był tego bliski na mega%.
2. Aso w screenach ? no kurde to to wiem, że to nie ten Asobibi o którym pisze trzyon , więc ktoś tutaj mocno mąci... a nawet gdyby to na pewno Aso by nie kupował konta na potrzeby Afery... no sorry, ale to nie realne. Biorąc pod uwagę chociażby to, że Afera z Trzonem na czele raczej sojuszu LOG nie oszczędzała - a wręcz tępiła do momentu fuzji. Coś tutaj mocno źle pachnie w całej tej sytuacji.
Bardziej wydaje mi się, że ktoś podłożył przysłowiową "świnię" Trzonowi znając jego aktywność nocami... A kim jest Aso ze screenów to ja już się dowiem...
Witam.
Czekałem na to ST, gdyż bardzo szybko było widocznie w statystykach
Kirczak Gratuluję organizacji i starcia.
@Atomic - jako, że się znamy z Janice i w ogóle (wiem, że pewni dalej jesteś zły za te pełzacze), ale szczerze życzę SZO !
trzyon - gratuluję udanej podstawki.
Pozdrawiam wszystkich, w tym przede wszystkim LOG
Gratulacje Noname...
Obrończy SZO
No gratuluję
Natomiast akurat tego nie widzieliśmy bo kolega nie chciał się podzielić
Liczę, że wstawisz niebawem coś co faktycznie jest warte potencjału Twojej floty
No gratulacje Zapomniał, to zapomniał, co zrobić
Wallker : SZO
Jeżeli padły moony, a wyliczenie było bliskie powodzenia to się nie dziwię, że chłopaki ratowali flotę w ten sposób... jedyny słuszny wybór...
Gratuluję organizacji i słusznej decyzji