Posts by Asmax

Gratulacje Zgon... :)

Gamorce SZO - może zbyt bezpośrednie, ale wydaje mi się, że brakowało coś ostatnio czasu na pilnowanie się (lub inne problemy osobiste)... sam wczoraj jakieś tam 50% ST na tym niej lub nim (no nie wiem dokładnie) zrobiłem wczoraj, co mnie zdziwiło, bo jeszcze parę dni temu elegancko uciekała i to nie raz o ile dobrze pamiętam :)

trzyon podejrzanie ? Jak dla mnie prosta sprawa - ktoś zdejmuje u, skan - widzisz ze stoi to lecisz - niech pierwszy rzuci kamień kto lata flota, kto by nie poleciał bo to wyglada podejrzanie a aktywności brak ????!!!!????

Czy ta gra zmierza ku temu, ze będziemy się powstrzymywać od lotu na kogoś bo to może już nie on ??? Albo, ze kupione i czeka na kogoś innego ????

Sam kiedyś zrobiłem takie St schodząc z urlopu i waląc bota co miał dwie planety - tez można powiedzieć, ze podejrzane bo szykowane dla kogoś innego, a akurat jak zdejmuje u i bije 🤦‍♂️.

Jak dla mnie powinien być zakaz przekazywania kont nawet. A jedyna opcja to u lub usunięcie.

Już pomijam kto to kupił i jeszcze większy zamęt w to wszystko wprowadza. W sumie nie istotne.

Podsumuje: stało. Poczekał. Poleciał i trafił. Jak kogoś ubiegl to cóż... to jest Panowie taka gra, ze się zlomuje i wstawia St jakby ktoś zapomniał, ze tutaj nie chodzi o intrygi i politykę !!!!!! Bo już na prawde zaczyna mnie to denerwować - żeby nie użyć słowa powszechnie uznanego za obraźliwe. 🤦‍♂️

Nie mam czasu komentować całkowicie całej sytuacji, dlatego ujmę to w punktach:

1. trzyon znamy się długo z Janice i co by o nim (o Tobie) nie powiedzieć, nigdy bym akurat tego gracza nie podejrzewał o tak głupie zagrywki. Jedno jest pewne, NA PEWNO nie kupowałby konta nawet pod fikcyjnym kontem Aso - Ci co grali na Janice w sojuszach LOG i Afera doskonale wiedzą dlaczego. Powiem więcej, Trzon nie musi kupować kont by je złomować - nie po to siedzi całymi nocami szukając celów, żeby robić takie akcje. Sam dwa razy padłem jego ofiarą a Asobibi był tego bliski na mega%.

2. Aso w screenach ? no kurde to to wiem, że to nie ten Asobibi o którym pisze trzyon , więc ktoś tutaj mocno mąci... a nawet gdyby to na pewno Aso by nie kupował konta na potrzeby Afery... no sorry, ale to nie realne. Biorąc pod uwagę chociażby to, że Afera z Trzonem na czele raczej sojuszu LOG nie oszczędzała - a wręcz tępiła do momentu fuzji. Coś tutaj mocno źle pachnie w całej tej sytuacji.

Bardziej wydaje mi się, że ktoś podłożył przysłowiową "świnię" Trzonowi znając jego aktywność nocami... A kim jest Aso ze screenów to ja już się dowiem...