Szkoda, że na minus, ale procent dobry. ^^
Posts by Galaktyczny Rolnik
-
-
Zrób co najmniej 10 000 ekspedycji i wtedy będziemy mogli mówić, czy coś jest nie tak, a jeszcze lepiej 100 000. To jest zwykła statystyka, ja raz przez 4-5 miesięcy bardzo intensywnego puszczania ekspów nie miałem ani jednej czarnej dziury, po czym nagle dostawałem po 2-Wime
Puszczam dużo w rożnych układach i nie musze robić 10k zęby się wypowiedzieć
Ekspedycje z jednego dnia nie mówią o niczym. Zbierz dane z większej próby.
-
Display MoreDisplay More
Cześć,
Wczoraj zbudowałem 10k kolonizatorów i zaatakowałem nimi idlera.
Dostałem
Udało ci się ukończyć następujące osiągnięcie: Ukryte osiągnięcie - To musi być przypadek
Zadanie osiągnięcia:Twoja nietypowa strategia się opłaciła: udało ci się zaskoczyć przeciwnika zupełnie nieoczekiwaną flotą i wygrać.Ale nie doliczyło mi +1 do "Ukończ 10 nietajnych osiągnięć kompletnie ze wszystkimi rangami".
Czy mogę jeszcze coś zrobić, żeby jednak doliczyło mi to osiągnięcie i abym dostał już ten skin za 10 takich osiągnięć?
Wczoraj miałem ich 9 i pomimo ataku kolonizatorami nadal mam ich 9.Nietajnych
ukryte sie do tego nie wliczaja. Musisz ukonczyc jakies z 1-51Dzięki, już ogarnąłem i udało mi się odkryć ten skin

-
-
Cześć,
Wczoraj zbudowałem 10k kolonizatorów i zaatakowałem nimi idlera.
Dostałem
Udało ci się ukończyć następujące osiągnięcie: Ukryte osiągnięcie - To musi być przypadek
Zadanie osiągnięcia:Twoja nietypowa strategia się opłaciła: udało ci się zaskoczyć przeciwnika zupełnie nieoczekiwaną flotą i wygrać.Ale nie doliczyło mi +1 do "Ukończ 10 nietajnych osiągnięć kompletnie ze wszystkimi rangami".
Czy mogę jeszcze coś zrobić, żeby jednak doliczyło mi to osiągnięcie i abym dostał już ten skin za 10 takich osiągnięć?
Wczoraj miałem ich 9 i pomimo ataku kolonizatorami nadal mam ich 9. -
Czy tylko mnie po najnowszej aktualizacji ogame na laptopie zwolnił jak żółw?
Są momenty, że serwer działa naprawdę powoli..
-
Niestety z perspektywy czasu widzę, że wykorzystałem ten item zdecydowanie za szybko..
A ja tam go trzymam, teraz mogą co najwyżej dać ,,tymczasowy,,

Rok temu była 2x plazma na urodziny 3 paź. i na mikołaja 6 gru. Pamiętam do bardzo dobrze, bo jakimś sposobem nie zdążyłem odebrać tej pierwszej logując się dopiero po północy
.To bardzo dobra decyzja, że trzymasz ten item, bo rzeczywiście teraz już będą tylko czasowe.
-
Czy ja dobrze widzę, że na 23-lecie OGame dostaliśmy... avatary? Które jeszcze trzeba sobie samemu zrobić typu 16-lvl robotów na moonie? No nie żebym liczył na +1 lvl Astro jak rok temu, ale obrazki planet z kokardką?
Nie grałem w tamtym okresie.
Czy na 22 urodziny OGame była Astrofizyka+?
I potem dodatkowo na koniec roku również była kolejna Astrofizyka+?Rok temu była raz, zdaje się w evencie urodzinowym.
Na tą jedną się załapałem i ona była po Świętach Bożego Narodzenia. Pamiętam, bo na to się jeszcze załapałem.
Niestety z perspektywy czasu widzę, że wykorzystałem ten item zdecydowanie za szybko..
-
-
dzięki za odpowiedzi, różnica jest duża, poważnie zastanowię się nad ponownym ustawianiem tych badań..
piciu jakim cudem trzaskasz 120 - 150 eksp dziennie?
Ja robię średnio jeszcze więcej, ale gram pewnie na szybszym uni.
-
Czy ja dobrze widzę, że na 23-lecie OGame dostaliśmy... avatary? Które jeszcze trzeba sobie samemu zrobić typu 16-lvl robotów na moonie? No nie żebym liczył na +1 lvl Astro jak rok temu, ale obrazki planet z kokardką?
Nie grałem w tamtym okresie.
Czy na 22 urodziny OGame była Astrofizyka+?
I potem dodatkowo na koniec roku również była kolejna Astrofizyka+? -
a co z takim u68, co ciągle jest uni docelowym? kiedy będzie można z niego uciekać?
A gdzie chcesz uciekać, jak to jest super uni?
-
Spoko, dzięki, znalazłem i zaaplikowałem. Jest OK
A i tak, zgadza się, chodziło o NN
Mogłeś sobie najpierw jeszcze trochę ten napęd podnieść i zaaplikować item na wyższy poziom.. Jeszcze sporo czasu na to jest.
-
A możecie mi wytłumaczyć o co chodzi z tymi brzydkimi kokardami w skinach?

-
-
Taka flota w 10 dni? O Lordzie złoty.. Szybko idzie!
-
Zgadzam się!
Powyżej 100% mógłby zostać wprowadzony jakiś mnożnik, albo po prostu zdobywanie wzmocnienia powyżej 100% mogłoby zostać odblokowane.
I tak nie daje zbyt dużo.
-
Jestem przekonany, że ta jedna Gwiazda Śmierci walczyła dzielnie do samego końca!
-
Tyle tu ST odkąd jest fuzja, że nie nadążam z odświeżaniem forum.
-
Przy okazji, o której godzinie zmieni się ustawienia Szybkości rozwoju na uniwersum Kerberos?