Posts by Galaktyczny Rolnik

Zrób co najmniej 10 000 ekspedycji i wtedy będziemy mogli mówić, czy coś jest nie tak, a jeszcze lepiej 100 000. To jest zwykła statystyka, ja raz przez 4-5 miesięcy bardzo intensywnego puszczania ekspów nie miałem ani jednej czarnej dziury, po czym nagle dostawałem po 2-Wime

Puszczam dużo w rożnych układach i nie musze robić 10k zęby się wypowiedzieć

Ekspedycje z jednego dnia nie mówią o niczym. Zbierz dane z większej próby.

Dzięki, już ogarnąłem i udało mi się odkryć ten skin :)

Cześć,

Wczoraj zbudowałem 10k kolonizatorów i zaatakowałem nimi idlera.

Dostałem

Udało ci się ukończyć następujące osiągnięcie: Ukryte osiągnięcie - To musi być przypadek
    Zadanie osiągnięcia:Twoja nietypowa strategia się opłaciła: udało ci się zaskoczyć przeciwnika zupełnie nieoczekiwaną flotą i wygrać.

Ale nie doliczyło mi +1 do "Ukończ 10 nietajnych osiągnięć kompletnie ze wszystkimi rangami".

Czy mogę jeszcze coś zrobić, żeby jednak doliczyło mi to osiągnięcie i abym dostał już ten skin za 10 takich osiągnięć?

Wczoraj miałem ich 9 i pomimo ataku kolonizatorami nadal mam ich 9.

Niestety z perspektywy czasu widzę, że wykorzystałem ten item zdecydowanie za szybko..

A ja tam go trzymam, teraz mogą co najwyżej dać ,,tymczasowy,, :trollface:

Rok temu była 2x plazma na urodziny 3 paź. i na mikołaja 6 gru. Pamiętam do bardzo dobrze, bo jakimś sposobem nie zdążyłem odebrać tej pierwszej logując się dopiero po północy :piwko:.

To bardzo dobra decyzja, że trzymasz ten item, bo rzeczywiście teraz już będą tylko czasowe.

Czy ja dobrze widzę, że na 23-lecie OGame dostaliśmy... avatary? Które jeszcze trzeba sobie samemu zrobić typu 16-lvl robotów na moonie? No nie żebym liczył na +1 lvl Astro jak rok temu, ale obrazki planet z kokardką?

Nie grałem w tamtym okresie.

Czy na 22 urodziny OGame była Astrofizyka+?
    I potem dodatkowo na koniec roku również była kolejna Astrofizyka+?

Rok temu była raz, zdaje się w evencie urodzinowym.

Na tą jedną się załapałem i ona była po Świętach Bożego Narodzenia. Pamiętam, bo na to się jeszcze załapałem.

Niestety z perspektywy czasu widzę, że wykorzystałem ten item zdecydowanie za szybko..

Czy ja dobrze widzę, że na 23-lecie OGame dostaliśmy... avatary? Które jeszcze trzeba sobie samemu zrobić typu 16-lvl robotów na moonie? No nie żebym liczył na +1 lvl Astro jak rok temu, ale obrazki planet z kokardką?

Nie grałem w tamtym okresie.

Czy na 22 urodziny OGame była Astrofizyka+?
    I potem dodatkowo na koniec roku również była kolejna Astrofizyka+?

Spoko, dzięki, znalazłem i zaaplikowałem. Jest OK

A i tak, zgadza się, chodziło o NN

Mogłeś sobie najpierw jeszcze trochę ten napęd podnieść i zaaplikować item na wyższy poziom.. Jeszcze sporo czasu na to jest.

Kluczowe w mojej wypowiedzi jest to, że dla równowagi gospodarze również powinni mieć możliwość kilku darmowych relokacji i tyle. Nic więcej, nic mniej.