Ostatnio gram na serwerze Kalyke i mając Odkrywcę oraz sojusz Naukowiec - bardzo trudno uzyskać dużą planetę. Właściwie sporadycznie uda się trafić planetę mającą ponad 300 pól a zdarzają się na pozycjach 7-8 - 248 pola, 260, itd. Przeważnie takie. Byłem na urlopie jakiś czas czy coś się zmieniło? Na innych serwerach jak np. 68 bez problemu idzie trafić planetę 330 pól. Wiem, to losowość, trzeba próbować itd. Ale mając Odkrywcę i Naukowca ten serwer jakiś jałowy jest na duże planety a ma przecież bonus plus 30.
Posts by EXPLORER
-
-
Gratulacje Y2K! Zysk Mega
Dla mnie szacun, że przez lata to sklejasz wszystko bo to jest mega wysiłek, tak ciągle latać. To jest maraton, gdzie chwila nieuwagi może kosztować utratę floty. A tu steki za stekami. Pozdrowienia 
-
Gratulacje i pozdrowienia!

-
Zawsze ST to satysfakcja
Pozdrowienia i do przodu 
-
Zefir zawsze coś znajdziesz a jak już się tu pojawisz to przeważie jest coś ciekawego
Gratulację dla Ciebie 
-
Bardzo fajny zysk
Gratulację 
-
Gratulacje i pozdrowionka Orzech
Miłych wakacji, grilla i steków 
-
Gratulacje

Kolejne ST pewnie kwestią czasu
Pozdrowienia i miłych wakacji Y2K
-
-
Zacnie
Pozdrowienia 
-
Graty Orzech
Fajny traf i ładne tankowanie! Pozdrowienia 
-
Gratulacje Zefir! Od czasu do czasu coś u Ciebie zawsze wpadnie

-
Gratulacje Y2K! Zysk mega. Nie mam pytań. Gratulacje

-
UUU Gratulacje Y2K! To już świąteczny prezent już masz

p.s. Wesołych dla Ciebie i ekipy z KOMORNIC

-
Jak zwykle
Pozdrowienia! 
-
Gratulacje
i do następnego 
-
Orzech no wbiłeś się po ten metal
Gratulacje 
-
Prawie 200 tysięcy plazmy a Y2K wjażdża jak po swoje
Gratulacje! Pozdrowienia 
-
Gratulacje
Y2K - Ty to nawet steki robisz między sałatką a karpiem 
-
Na tą chwilę gra Odkrywcą straciła sens. Tak samo jak wszelkie bonusy do form życia związane z ekspedycjami. Wielka klapa, która psuje grę. Nawet słabsi gracze stracą a to oznacza, że nie są w stanie nawiązać walki z graczami co grają lata, będzzie mniej ataków, mniej celów itd.