Balboa - ja odpowiem, ludzie domagają się dziwnych udziwnień a później zdziwieni, że pusto na uniwersum. Wygląda to tak, że dzisiaj ludzie chcą dużo tu na teraz. Duży PZ, PZ z obrony, jeszcze deuter, ataki sondami itd. Mnie to śmieszy, ale rozumiem, że są tacy gracze.
Tylko Ci wszyscy ludzie nie zdają sobie sprawy, że topka zostaje a wielu marzy by tam być a jak nie jest wybierają inne uniwersum próbują i znów nie wychodzi to wybierają kolejne, zamiast grać na pierwszym, gdzie pasują im parametry. I fajnie to robią w tej grze, że później ci wszyscy gracze są w jednym worku bo uniwersa się połączyły XD. Dlatego tak jak pisałem wcześniej szybkie uniwersa nie mają prawa bytu.
A nie ma drugiego wolnego uniwersum i może po latach gry przydałby się taki nowy świat 69.
Możecie nie podzielać mojego zdania, ale wasze szybkie uniwersa są bez przyszłości to jest fakt i to widać po statystykach i aktywności graczy. Chcesz szybciej latać, zrób badania o to chodzi w tej grze, aby prosto nie było a nie wszystko podane na tacy. 70% złomu i jeszcze PZ z obrony! HAHAHa co jeszcze? Każdy atak opłacalny bo miliony pancków się marzą XD.
Ruda gorąca prośba skończcie z udziwnieniami, ogame to nie gra zręcznościowa.
Dlatego parametry mogą być takie same jak na 68.
1X flota, 40% PZ, bez PZ z obrony, bez ataku sondami, bez deuteru na PZ, dużo gal np. 9, aby można było się chować i kombinować, gdzie i w jaki sposób atakować itd.