Buahahahhaha, co to ma być? "Mój pierwszy lot w ogame" ? I jeszcze ten festiwal lizydup. Już chyba gorzej upaść się nie da.
Krzysiu, krzysiu, niebieskie tabletki dały radę, kolega zadowolony
Buahahahhaha, co to ma być? "Mój pierwszy lot w ogame" ? I jeszcze ten festiwal lizydup. Już chyba gorzej upaść się nie da.
Krzysiu, krzysiu, niebieskie tabletki dały radę, kolega zadowolony
Budda siedzi i lepiej się nie przyznawać, że coś się od niego ma
Od wczoraj nie idzie grać (na szczęście mam urlop włączony), ping 16s-35s. Ktoś może ma podobnie? Może jakiś problem z Infinity po aktualizacji gry?
Czemu ten temat ma tag "nauka" ?
Nie było do wyboru "fantasy"
"otwórz ekwipunek" też nie działa
Jest jako "problem znany i zgłoszony" w innym wątku. Niezrozumiały jest jednak brak wykluczenia błędnego tworu z puli zadań. Albo baza taka słaba albo...
Niby zgłoszone ale nie przeszkadza kolejny dzień z rzędu żeby się pojawić w zadaniach.
Obronę powinno się traktować tylko jako słaboopłacalną lokatę gdy nie ma co zrobić w danym momencie z surowcami. W razie potrzeby/ataku przetapiać na budynki/floty
Dziwne, że nie same trampki i satki, ponoć taka posucha, przynajmniej coś możesz wstawić
Najlepiej to uni bez statków wojennych żeby można było klepać bunkry i eko całe życie
Taki scenariusz byłby iście prawdopodobny, gdyby wrzucić na serwer ze wszystkich serwerów tych najsłabszych graczy z kilkoma milionami (lub nawet miliardami) ujemnych PH. Z racji braku słabych jednostek do farmienia rosłoby tylko eko i floty ale bez żadnych RW. Jeno płacz że graczy mało i nie ma kogo bić
Serio? W pierwszej chwili pomyślałem, że nie trafiłem w link, tylko jakieś nowe uni. Myślałem, że wasze ugrupowanie ma większe ambicje ale to tutaj... I jeszcze jakiś pacek z 8 miejsca leciał na mnie ale stracił tylko czas i deuterek
Od wczoraj nowy bug zawitał na forum (bynajmniej u mnie). Co kilka losowych kliknieć, wyłącza się mouse scroll. Na innych kartach działa, a tu nie. Pomaga tylko zamknięcie karty i wejście ponowne na forum.
Display MoreZapominasz o najważniejszym surowcu dla pro elo flociarzy - punkty honoru
Punkty honoru powiadasz?
One nie mają nic wspólnego z honorem.
Kiedyś na polskim OGame powlatywał mi w planety gracz stojący niżej w statystykach niż ja. I dostał za to owe "punkty honoru".
Kiedy przyszło mi odpowiedzieć - to przydzielono mi ujemne punkty owego "honoru".
Czyli co? Jak jakiś Jasiek we mnie wleci to jest "honorowy"? A jak ja odpowiem - to już nie jest honorowo?
Ci Niemcy mają spaczone poczucie honoru.
Ale wcale się temu nie dziwię.
No właśnie chodzi o to, że dostajesz za bicie silniejszych przeciwników, co miało być w teorii zachętą, do atakowania ciekawszych celów. Na każdym jednak serwerze spotkasz toksycznych jegomości, co robią na odwrót i biją tylko słabszych (jak milaN), bo nie mają jaj na lepszych. Z resztą rzadko zobaczysz ich raporty w ST lub wcale.
To tylko brakujące 1k satek żeby pełzacze dać na 150% żaden koszt. Myślałem o fuzyjnej ale trzeba by zacząć terraformować.
Zarobił totalne 0. Widział, że jestem zalogowany, to nie pierwszy taki lot. Doskonale też wiedział, że zezłomuję sam te satki i gówno za przeproszeniem dostanie.
Lecieć 200k pancerników po 1k satelit i 600 pełzaczy, to nie zysk, a złośliwość lub debilizm (całuski Nalimku).
Pamiętam, że w dawnych czasach, po ataku przychodził raport z opisem ile czego padło. Teraz dostaję jakby stan sytuacji sprzed ataku, dopiero przy kolejnych mogę sobie samemu zobaczyć różnicę.
Można to jakoś przestawić?
To się nazywa fachowo osobowość histrioniczna i jest to przypadłość wielu na tym forum
Chętnie zobaczyłbym jakiś nowy serwer eventowy Battle Royale (prędkości jakieś maksymalne możliwe).
1. Zapisy do eventu.
2. Otwarcie serwera, wszyscy zapisani wbijają, dostają taki sam pakiet startowy surowców (bez dostępu do AM i boosterów).
3. Pierwszy tydzień blokada ataku, tylko budowa rozwój.
4. Start właściwej imprezy, gdzie wygrana = wyrzut pokonanego.
5. TOP x ocalałych zbiera fanty
Ruda mam nadzieję, że wprowadzicie choć jedno uniwesrum na takich samych zasadach co 68. Teraz widzę, ktoś pisze o jakiś skanowaniach na tym U68 i ma jakieś scany, (nie moja sprawa i nie mi to oceniać) jednak reset by się tego przydał.
1X - wszystkie floty, ew. recki 2X, 40 % złom, brak ładowności sond, dużo gal, bez udziwnień i omija pustych układów, brak PZ z obrony, brak deuteru na PZ, Szybkie EKO i Badania. Zróbcie coś w co można spokojnie pograć w robocie a nie patrzeć co 15 minut czy ktoś leci...
p.s. Razer - plakacik nad łożkiem z ogame fajna sprawa.
Spoko inicjatywa ale jak bardzo spokojny by był cały set, to i tak znajdzie się patus grzejący ostatnie miejsce z kilkunastoma milionami PH na minusie rozwalający sondy i pełzacze (pozdro mój milczący ulubieńcu Nalimku, cały czas liczę, że jednak zadzwonisz ).
A działa lepiej, czy dla nowej wersji muszę dostawić szafę serwerową, żeby komputer nie stapiał obudowy?