Posts by Jezus_Chrystus

Od wczoraj nie idzie grać (na szczęście mam urlop włączony), ping 16s-35s. Ktoś może ma podobnie? Może jakiś problem z Infinity po aktualizacji gry?:sleeping:

Najlepiej to uni bez statków wojennych żeby można było klepać bunkry i eko całe życie :popcorn:

Taki scenariusz byłby iście prawdopodobny, gdyby wrzucić na serwer ze wszystkich serwerów tych najsłabszych graczy z kilkoma milionami (lub nawet miliardami) ujemnych PH. Z racji braku słabych jednostek do farmienia rosłoby tylko eko i floty ale bez żadnych RW. Jeno płacz że graczy mało i nie ma kogo bić ;(

Od wczoraj nowy bug zawitał na forum (bynajmniej u mnie). Co kilka losowych kliknieć, wyłącza się mouse scroll. Na innych kartach działa, a tu nie. Pomaga tylko zamknięcie karty i wejście ponowne na forum.

No właśnie chodzi o to, że dostajesz za bicie silniejszych przeciwników, co miało być w teorii zachętą, do atakowania ciekawszych celów. Na każdym jednak serwerze spotkasz toksycznych jegomości, co robią na odwrót i biją tylko słabszych (jak milaN), bo nie mają jaj na lepszych. Z resztą rzadko zobaczysz ich raporty w ST lub wcale.

Pamiętam, że w dawnych czasach, po ataku przychodził raport z opisem ile czego padło. Teraz dostaję jakby stan sytuacji sprzed ataku, dopiero przy kolejnych mogę sobie samemu zobaczyć różnicę.

Można to jakoś przestawić?

Chętnie zobaczyłbym jakiś nowy serwer eventowy Battle Royale (prędkości jakieś maksymalne możliwe).

1. Zapisy do eventu.

2. Otwarcie serwera, wszyscy zapisani wbijają, dostają taki sam pakiet startowy surowców (bez dostępu do AM i boosterów).

3. Pierwszy tydzień blokada ataku, tylko budowa rozwój.

4. Start właściwej imprezy, gdzie wygrana = wyrzut pokonanego.

5. TOP x ocalałych zbiera fanty :)

Ruda mam nadzieję, że wprowadzicie choć jedno uniwesrum na takich samych zasadach co 68. Teraz widzę, ktoś pisze o jakiś skanowaniach na tym U68 i ma jakieś scany, (nie moja sprawa i nie mi to oceniać) jednak reset by się tego przydał.

1X - wszystkie floty, ew. recki 2X, 40 % złom, brak ładowności sond, dużo gal, bez udziwnień i omija pustych układów, brak PZ z obrony, brak deuteru na PZ, Szybkie EKO i Badania. Zróbcie coś w co można spokojnie pograć w robocie a nie patrzeć co 15 minut czy ktoś leci...

p.s. Razer - plakacik nad łożkiem z ogame fajna sprawa.

Spoko inicjatywa ale jak bardzo spokojny by był cały set, to i tak znajdzie się patus grzejący ostatnie miejsce z kilkunastoma milionami PH na minusie rozwalający sondy i pełzacze (pozdro mój milczący ulubieńcu Nalimku, cały czas liczę, że jednak zadzwonisz ;)).