Graty, fajny zysk, ale cały czas uważam że taki ST w Twoim wykonaniu to pewien niedosyt zostawiają. Może jakieś Acs jak coś ja i moje LM jesteśmy otwarci
Graty
Graty, fajny zysk, ale cały czas uważam że taki ST w Twoim wykonaniu to pewien niedosyt zostawiają. Może jakieś Acs jak coś ja i moje LM jesteśmy otwarci
Graty
Graty Wszystkim, zysk znów powala, jak byście nie mieli co robić z surką to chętnie przygarnę bo ja też nie wiem co robić to bym wydał na głupoty. Z drugiej strony trochę te rw bolą że zarobki na innych robicie tyle co 2x moje konto ale takie czasy
Jeżeli zysk dzielicie po równo a nie według udziału to zaproście mnie tez
Graty
Graty, procent taki rozruchowy ale zysk już przyjemny, może jakiś acs jak by co mam flote
Graty Misiu, szkoda Vana co ma kris chociaż za dużo nie miał
Kurcze - faktycznie Fremen sie ostatnio niezle pilnował
bo jak widać zbierał po co latać 3 razy jak można na raz
Graty Y, zysk mega to jak i ostatni miałbym prośbę czy mógłbyś mi przeliczyć ile z tego punktów powstanie z ostatnich starć tak tylko żeby mnie zazdrość zeżartą czy organizujesz może jakąś fundację pomocy młdym graczom ?
Graty.
Fremen Szo, dla mnie cyferki kosmos ale wiem że przy Twoim eko to już inna skala, nie mniej szkoda liczę że to już jeden z ostatnich razy po tej stronie, rób flotę
Takie małe ale zawsze cieszy
No no się rozbrykałeś 9kkk zysku i takie małe
Graty to co teraz PB jakies?
Nauczą się żeby nie zwiewać ! Graty ładny zysk
No no, bo to w ogóle nie wygląda jak wystawione konto, o nazwie Kończymy które dzielnie poczeka na Franca całą noc żeby mógł dolecieć i zezłomować? Po co takie wałki wstawiać na forum, zawsze takie wystawki się zdarzały ale po co wstawiać na forum? No może tylko po co bo normalnie nic się nie potrafi upolować a splendor trzeba budować, nawet taki fejkowy.
No no, graty?
No i następnego uczciwego życzę dla odmiany
Well - gratulacje nowego PB
Wisiorowi czego sobie życzy, przede wszystkim nasze podziekowania za kilka lat wspólnej gry, gdy w sojuszu czasami przychodzi rewolucja zdarza sie ze zjada ona swoje dzieci
po 1. Głupi Avek i to w opór
po 2. Graty za wyczucie i czyszczenie w samą porę, taki zbieg okoliczności że można się aż teorii doszukiwać, sprzedane konto?
po 3. no avek straszny.
Zefir pozostaje mi życzyć PB na poziomie miliona.
mały edit: Ten PB to na poziomie w sensie wskaźnika, nie tym architekcie unii !
ej ej może już zwolnij bo nie wiem co w st wpisywać, Graty ?
Van teraz Twoja pora
hiiiiiiiii ciekawe czy ruszysz zadek
no no ja już prawie prawie, czekam na zapke od kogoś, kogokolwiek przyjmuje jak leci, użyczę moje lm jak będzie coś dobrego to użyczę kolonizatory !
Graty to teraz już jesteś po rozgrzewce to może jakieś PB? Jak byś wcześniej dał znać to bym Ci Wisiora załatwił
Graty Wisior udanego zejścia z urlopu i redukcji massy flotowej.
Na całe szczęście udało się tego członka pozbyć zaraz przed tragedią
Graty Zefir ładnego % i nowego PB, zysk sprawa drugorzędna w takich sytuacjach ale na pensje dla naukowców będzie coś wymyślą nowego.
Graty
Graty, nie widziałem że to aż tak działa, zysk całkiem przyjemny, jest na waciki
ps. Dawno też mi anty nie doładowywałeś
Gratulację, ładny zysk, życzeń starczy na dłużej, to teraz tylko utrzymać passe
Graty i do szybkiego następnego
Witaski kochani
Wszystko mi mówiło, że nie ma sensu lecieć, szkoda czasu itp. itd.
I trzeba było się słuchać bo akurat jak nigdy głosy w Twojej głowie mówiły prawdę.
Nie mniej jednak graty za chęci.
GIFa nie mam ale proszę wszystkich sobie wyobrazić:
"ŻULE w bramie z niezbyt pełnym kompletem zębów, macha i zaprasza do swojego kącika konesera pełnego k********** "
Pozdrawiam
Graty, zysk taki mocno do popracowania ale fajnie że CI się chce puszczać flotę na coś poza fsem
Trzeba puszczać częściej flota jest to może jakieś próba bicia PB?
Pozdro i graty
Graty bardzo ładny zysk no i żeby następnym razem nie brakło pionierów
Graty
Byłem pewien że się nie uda bo parę razy leciałem na tego Pana i zawsze był, aż do dziś
widzę że technika podebrana od Y2k, się próbuje się ma.
ps. Mam coś bojowych powstałych co prawda przez przypadek ale może jakiś ACS, zanim mnie ktoś zezłomuj ?
Graty mniejszy % ale większy zysk, odwieczny dylemat splendor czy rachuba
Graty to już powolne przepotwarzanie się we flotowca