Graty, zysk taki mocno do popracowania ale fajnie że CI się chce puszczać flotę na coś poza fsem
Trzeba puszczać częściej flota jest to może jakieś próba bicia PB?
Pozdro i graty
Graty, zysk taki mocno do popracowania ale fajnie że CI się chce puszczać flotę na coś poza fsem
Trzeba puszczać częściej flota jest to może jakieś próba bicia PB?
Pozdro i graty
Graty bardzo ładny zysk no i żeby następnym razem nie brakło pionierów
Graty
Byłem pewien że się nie uda bo parę razy leciałem na tego Pana i zawsze był, aż do dziś
widzę że technika podebrana od Y2k, się próbuje się ma.
ps. Mam coś bojowych powstałych co prawda przez przypadek ale może jakiś ACS, zanim mnie ktoś zezłomuj ?
Graty mniejszy % ale większy zysk, odwieczny dylemat splendor czy rachuba
Graty to już powolne przepotwarzanie się we flotowca
No o wilku mowa, jak nic w top10 jesteś, niby ekonom ale lubi popsuć zabawki innym
Graty i wiele następnych
Tytuł posta "Y2K[KOMORNIC] & Marchewa87[KOMORNIC] vs. Fremen[KOMORNIC]" do poprawy, bo aż wszedłem z zaciekawienia
Fremen dostarcza Komornikom tyle surowca ze traktują go jak swojego:), jest częścią ekonomii Ygreka, pewnie nawet wyskakuje w zakładce surowce
dzięki PN za przyjęcie do tak zacnego grona pozdrowionka
Graty i od razu tak z szybera, coś będzie z tego
no logo do poprawy, nie ma opowieści od tym jak poznałeś wielkiego architekta od którego PN wzięło nazwę - trzeba będzie nad tym popracować ale wszystko da się zrobić.
Ale graty jeszcze raz, liczymy na szybki powrót
wiele radosci w sojuszu sprawiles tym rw
To była radość między sojuszowa
Gratulację dla Oli, ale chrum kwii powinien jakąś odznakę dostać, w końcu zapłacić za darmowe astro to tez jakaś umiejętność !
Graty, fajnie że w końcu masz jakieś pokaźne ST, było kilka potknięć po drodze ale jeżeli można to uznać za pewne trudności na szlaku to pewnie było warto:)
Za dużo st masz, ciężko coś wymyślić, chyba jeszcze ostatnio nie dodałem że logo brakuje. Za każdym razem jak logo brakuje to CL płacze w kącie, sumienia nie masz?
Graty, regularnie się pojawiasz, to teraz kwestia jakiś większych sum !
Graty Misiu więcej i więcej st i tłustych zysków aby Cie ktoś nie przegonił !!
oho rozkręcasz się po tylu latach przestawka na flotę ! Graty i następnego.
Graty, życzę kolejnych i nie zapraszaj Poziomki niech on CIe zaprosi !
Ładny procent, zysk też bardzo dobry.
Graty i może częściej się tutaj wpisuj
no no rozkręcasz się, Graty. To może teraz wspólnie coś z Poziomką Architektem tego uni?
Graty i częściej i więcej
Van Ty lepiej sam wracaj do gry
a nie obijaj się
Jak próbuj wyłączyć urlop to wyskakuje jakiś komunikat żebym zaburzył równowagę na uni i nie mogę :p
no no rozkręcasz się, Graty. To może teraz wspólnie coś z Poziomką Architektem tego uni?
Graty i częściej i więcej
Nie poznaje Poziomki taka krwiożercza. Graty za odwagę kliknięcie w wyślij flotę w coś innego niż fsa na transportuj.
Graty !
następną kopalnię, więc jest ok
nie ma co ładować w kopalnie to ślepy zaułek, tylko flota, wiem o czym mówię
Graty i następnych starć