Gratulacje, aż mam flashbacki z u21 ![]()
mam nadzieje ze to jedynie zaczątek, a nie pomyłka przy wysyłaniu fs ![]()
Graty i szybko do następnego !
Gratulacje, aż mam flashbacki z u21 ![]()
mam nadzieje ze to jedynie zaczątek, a nie pomyłka przy wysyłaniu fs ![]()
Graty i szybko do następnego !
Graty Wegi, ciągnie w ruchu jak prawdziwy rekin ![]()
no ładnie ładnie, przeoczyłem st świnia ze mnie
ale wiesz "my" flotowcy na takie małe to czasem nie zwracamy uwagi ![]()
graty i jeszcze raz graty, no i w końcu walnij coś za 100k%
Graty Wegi, prawie o Tobie zapomnieliśmy dzięki że się przypomniałeś że też zrobiłeś ST ![]()
Gratulację starcia, piękny zysk, będzie na co przetopić, pewnie kopalnia krychy.
Dla atakiera szo, zawsze to lepiej potknąć się w ataku niż w obronie.
Graty all in.
Graty zysk potężny, nic tylko dalej złomować i aktywować resztę emerytów
Graty, tak to można latać , siły i energii na kolejne !
Graty zysk przedni, tyle co moje konto, trochę zazdrość, mi ostatnio każdy cel ucieka ![]()
Graty Panie Orzech, ładne st, wstrzelone idealnie, zysk przedni tak można żyć.
Zdobywca potraktuj to rw jako szanse do reorganizacji floty od czasu do czasu złom jest ok dla lepszej motywacji ![]()
Graty Ekonom, coraz bardziej Ci ten nick nie pasuje ![]()
Graty, zysk ładny, będzie w sam raz na jakieś kopalnie
Graty ładny wynik, szkoda że się nie przebiłeś może następnym razem
O rany ale złomów u Spawacza, można powiedzieć akcja między sojuszowa PN i Komorników, pewnie mało zabrakło do jakieś ACS ponad podziałami ![]()
Graty dla niezły zysk coś tam z tego idzie postawić jakąś kopalnie czy magazyn idealnie w eko ![]()
Szo Fremen dla mnie surka kosmos ale u Ciebie to pewnie nawet nie jedne poziom kopalni
Graty, może marudzę ale stać Cię zdecydowanie na więcej (za dużo spisz), i nie mówię tutaj o zysku czy wielkości % ale częstotliwości.
Graty i może następnym razem na coś w acs polecimy, ale to bym musiał jakieś swoje multi wystawić abym ogarnął całą akcje ![]()
ps. przyjmuje zapisy na moje multi!
O i to jest RW, logo jest, muzyka jest, w sojuszowym programie aktywizacyjnym pełna pula nagród za to będzie ![]()
Graty, częstszych odbierania tych zapominanych
Graty, czasem boli złomowanie znajomych ale tak trzeba, może żeby nie gryzło Cie sumienie przekażesz surowce na potrzebujących? ![]()
Ja smacznie spałem, a niech Helmut napisze, kiedy ja go skanowałem ;D:D Bo jakoś dziwnym trafem zawsze omijam te okolice.
Graty
czy można się gdzieś na tę listę wpisać ![]()
No to graty jeszcze raz, za często złomujesz zaraz nie będzie co pisać w st : ) żeby to tylko rozterki były
o ale widzę że logo brak !
Graty Wegi, taki kąski trafiać ale sie lata się ma, mogłeś naszego CL na takie ładne st zabrać niech poogląda jak się złomuje
Graty, czasem jak się człowiek z drzemki przebudzi to dobrze jest tak coś popsuć tylko niebyło by dobrze iść na tą drzemkę z powrotem najlepiej to zmęczenie rozlatać!