Kolejny raz graty, jeszcze z dwa st i nie bede mial co wpisać! Moze jakieś takie wielkie bum z opowieścią to się łatwiej dopisać
Posts by Van
-
-
Graty, na starość ktoś tutaj jeszcze chce coś udowodnić ?
że mu statki się jeszcze podnosząładne zazdroszczę chęci
-
Graty, ale ekipa zacna, jak każdy zespół jeden robi reszta patrzy, ciekawe jak zysk dzieliliście
-
Graty ładny zysk, to już nie na waciki ale całą kosmetyczne będzie.
To ja też do życzeń dorzepie i jakiś taki wielkich st żebyś sama nie dawała rady

-
zmień nick nie pasuje, ekonomy nie latają - zostaniesz wykluczony a kopalnie zabrane
a i nie zapomnij żeby w kopalnie nie wrzucać bo podobno to kontrolują
Graty
-
Graty solówki, często zabierasz innych żeby im pokazać jak się lata, czasem trzeba samemu zeby porozmyślać/podumać
-
No racja szału nie ma ale lepsze taki coś niż nić i przestoję bo to wszystko wtedy rdzewiej ino.
Graty i następnych
-
Na waciki będzie i jakieś suple.
Graty trzeba mobilizować
-
No Gratulację pewne zmiany dają mobilizację do czynów.
Jeszcze więcej

-
Ładny zysk pozazdrościć zysku gratulację, ciekawe co na to jego sojusznicy podobno tam nie ma miękkiej gry.
Ode mnie jeszcze szo dla obrońcy.
-
Gratulację, pierwszy post na forum i od razu z ST !
Niecierpliwie czekam na następne może jakieś acs sojuszowe, tak sobie fantazjuje

-
No może zysk nie powala, ale dobrze przewietrzyć statki to rdza schodzi i pamięć mięśniową się ćwiczy

Graty trzeba było zabrać kogoś z soja niech poczują co to ST

-
O i tutaj ładny zysk, się tam na coś uzbiera, będzie na nowe latatajki czy inne pifpafy
Graty
-
Graty ładny zysk, ciśnij ciśnij może reszta też pozazdrości zysku i polata

Graty i więcej więcej i więcej
-
No można się ścigać i nie być trzecim? można ale jak to nie którzy by powiedzieli "po co"

cóż jeszcze życzyć? pójścia po rozum do drugiej połówki i w końcu zaczęcia grania na prawidłowym unii.
ps. dzięki za cynk o nagrodach, żeby Cię w reckach wywieźli.
ps2. więcej laików niż w wpisów, tak Cię tutaj cenią że poza jednym kliknięciem to Ci więcej nie poświęcają.
-
Graty ładny zysk
no to teraz weź gdzieś naszego CL na przejażdżkę może mu się przypomni jak się RW robi, "za rączkę na plecach" w starym stylu 
Graty i niecierpliwie czekam na kolejne

-
Graty, fajny zysk, ale cały czas uważam że taki ST w Twoim wykonaniu to pewien niedosyt zostawiają. Może jakieś Acs jak coś ja i moje LM jesteśmy otwarci

Graty
-
-
Graty Wszystkim, zysk znów powala, jak byście nie mieli co robić z surką to chętnie przygarnę bo ja też nie wiem co robić to bym wydał na głupoty. Z drugiej strony trochę te rw bolą że zarobki na innych robicie tyle co 2x moje konto
ale takie czasyJeżeli zysk dzielicie po równo a nie według udziału to zaproście mnie tez

Graty
-
Graty, procent taki rozruchowy ale zysk już przyjemny, może jakiś acs jak by co mam flote