Graty, ciśniesz
Grunt ze CI się chce i wychodzi. Ładna ilość pancków milion zawsze ładnie wygląda.
Posts by Van
-
-
Display MoreDisplay More
Myślałem że wieczność już minęła.
Ale jak zazwyczaj się pomyliłem.
Zmartwychwstałem.
I pierwszą zauważyłem Selene.
I to jest najlepsze co mogłem zobaczyć.
Gratulacje, miły farming.
Królowa jest tylko jedna.😊
Szok i niedowierzanie, miło Cię widzieć spowrotem :). A i już są dwie królowe ;).
No dwie królowe i Caryca

Graty i jeszcze więcej na nowym starym koncie.
-
No gratulację na przystawkę w sam raz, może znów poprowadzisz ludy do zrywu bo by się przydał.
Gratulację i życzę jak najszybszego ponownego powrotu i zawsze po wygranej stronie

Graty
-
Graty ładne st. Dziwne że Ty wstawiasz skoro ewidentnie widać że lecisz na doczepkę z tą marną ilością pancków. Nie mniej graty dla sojuszu SuperMeg że tak aktywnie wspiera graczy także tych wymagających opieki i przewodnika !
Bardzo nas rozczarowałeś brakiem pamięci, będzie trzeba biurko złożyć to się obudzisz !
-
A Lumpy to nie jest akademia Komorników ? Troche nie fer farmić swoich padawanów, ostatnio coś dużo u nich złomów, przypadek? nie sądzę? Na bank poszło kilka grubych przelewów, no ale cytując klasyka
Gratuluje i pozdrawiam. Mam nadzieje że obrońca przynajmniej kilka chmur z tego będzie miał czy tam naklejki na kwartał
-
O jak pięknie jak za starych dobrych czasów, bo teraz juz nie ma czasów. Cesarzowa na swoim miejscu :P.
Graty za chęci i st, no ale trzeba też pogratulować Proconsul Osiris 69 bo to można powiedzieć jednak ACS był

Gratyi do następnego oby nie za rok.
-
Ładne starcie, do zazdroszczenia %, pod takim ST powinno być ze 100 wpisów. Co do zysku to nawet jak by miało ostatecznie wyjść na minus to było by warto, gra dla cyferek chyba nie ma już chyba sensu, wszystko tutaj można kupić / ewentualnie odkupić , mało co się zdobywa poza znajomościami, które większość z nas tutaj trzyma.
Powodzenia w dalszej grze dla obu stron no i gratuluje aktualnej dominacji Państwu Komornikom (Komornicom)

-
Wrzucam na prośbę Jumasa, chłopak nieśmiały to trzeba mu pomóc, prosił też o drobne ogłoszenie matrymonialne:
"Szukam dominy, która da mi klapsa i pokaże mi życie. Lateksy, tyrytyki oraz seler z pilotką mile widziany, zdjęcia sprzętów oraz opis tresury proszę na pw." I kupi dex drogo i nie tanio!
Mam pytanie o tą domine bo nie zostało dopowiedziane to Radim jest tą szczęsciarą ? To jego szukał?
Graty starcia zwłaszcza na kontrze
-
Gratuje starcia znów BFS po 3, może pokaż kiedyś coś nie zezłomowanego po 3

Dziwnie i nieswojo się czyta ST gdzie PN jest po lewej stronie, myślałem że Ygrek tylko może tutaj wstawiać coś a tutaj taki zwrot akcji.
teraz zastanawiam się jaki będzie odwet.
W kuluarach słyszałem że Poziomka ma zostać sprzedany jako odwet, póki co całe PN było za ale Komornicy się jeszcze wahają.
Jeszcze raz gratulację wszystkim stronom.
A że nie było dedykacji to ST dedykuję Lumpom I Zemblom (bez Franca)
-
UWAGA !!
wszyscy głowy nisko ta dwójka złomuj, świnie mogą przez najbliższe kilka dni latać nisko i szybko !!
-
Gratulację Franc piękne starcie, nie jeden Żul, Lump, Lewar byłby dumny! Jak trzeba będzie więcej tych st robić to spijaj tam co trzeba, trzymamy kciuki !!! Dajesz jedziesz !
-
chyba ktoz z pn za duzo gada dzikiemu bo skad by mial takie insiderskie info ? wlasnie dlatego lumpy sie odłamały od pn bo wiedzielismy ze tam kret jakis jest
A dlaczego Lumpy odłamały się od Komorników? Jednak Was wyrzucili, bo się okazało że tylko multi/pusz potraficie grać? Prawda Dzikiego Was w oczy kole!
-
Odbuduje się z nawiązką
I wtedy was wszystkich oleje
I tak trzymaj to im wszystkim pokaże, najbardziej ich zaboli ze ich olejesz !! Trzymamy kciuku, życzymy dużo piwa, mniej frustracji, może jakiś techniki ręczne do rozładowania napięcia czy coś?
Gratuluje ST ładny procent i zysk.
-
No i bardzo dobrze !!!!
Kryształu wjechało to będą pancki spawane
Graty !!!!
PN w reckach i pojawił się banan na mojej mordzie

Przetapiaj - zasłużone 💪
Ale ja nie jestem w PN !! Jestem tam trzymany jako prawny opiekun zdemenciałego Macka.
Graty St bardzo ładne upolowanie! Mam nadzieje że sojusz mnie pomści albo przynajmniej mnie nie ukarze

-
Kto gra na tym koncie?
-
Wszyscy siedza cicho,bo wola nie wychylac nosa.
Wziąłeś kamień w rękę z hasłem groźby rzutu, a teraz oczkujesz że ktoś pierwszy jednak rzuci? Może jednak reszta oczekuje że pierwszy z tłumu dokona czynu, a jak widać z dużej chmury zero deszczu?
-
olać Jumaka, może ktoś wywlecze jakieś brudy na tą mendę Poziomkę, zniszczył mi sojusz i konto !!
-
-
ładne st, łądny procent na przywitanie, teraz jakies pokazowe st w acesie
-
Graty Kruchy, od lat jakiś lot na plus