No na waciki będzie ze tego ST, ale wacik tu wacik tam i się cała waciaciarnia uzbiera
Graty i prędko do następnego
No na waciki będzie ze tego ST, ale wacik tu wacik tam i się cała waciaciarnia uzbiera
Graty i prędko do następnego
Graty wyczucia czasu zysk też na jakieś waciki wystarczy, obrończy szo i fajnie ze GF tak fajnie Cię zachęciło do dalszej gry
Wstawie póki nie ma
Graty piękny farming pozazdrościć ilości surki !!
Keyra Ty złamano g..i....o !!!! jak mogłeś konto marnujesz a wiesz, wiesz dobrze wiesz !
Jak to dla Teamu nie jest sygnałem że ktoś włam zrobił na konto CL PN Pana Poziomki to już nie wiem jakie dowody można przedłożyć. Nasz naczelny architekt, można powiedzieć bob budowniczy tego uni, co ja plotę tego ogame.
Prośba do wszystkich aby się rozglądali na boki bo świnie rzeczywiście mogą zacząć latać.
No to już można uznać za pewną formę porządnego st po tych "rozgrzewkach"
teraz może jakieś większe pier...znaczy.....sie... uderzenie?
Graty i szo dla obrońcy.
Apropo kiełbasy to bym zjadł taką z cebula, kolejny raz graty i cały czas liczymy na coś wielkiego
Trzymanie diety na zimę nie ma sensu, lepiej włączyć jakieś aktywności np złomowanie
Graty, widzę że trochę tych rozgrzewek było, nie wypada żebyś "wystygła" po tych rozgrzewkach
hyh a nie tak dalej jak dwa dni temu się śmiałem że dziwne ze Franki padł a nie Fremen a tu proszę mamy dwupaki (oby nie sześciopak bo już nie wiele zostanie u nas)
Y2K i tak po ludzku mam prośbę abyś nie dawał Poziomce poczucia że jest "architektem unii" megalomana mi dokarmiasz, a to szkodzi wszystkim no może Tobie nie bo jakaś tam mobilizacja w grze się przydaje.
Graty, opowiadanie fajne się czyta dużo lepiej niż suche st.
No i Fremen szo, doświadczenie już jest
Graty, zysk jest no to już coś tam do przodu można policzyć ale brak logo no CL będzie nie ukontentowany.
Grat i życzę jakieś 6 cyfrówki..
Piękne ST wszystko się zgadza, wyrafinowany Nick [Jest], kultowy podkład muzyczny [Jest], pasjonujący opis [do lekkiego doszlifowania]
Graty i takietam.
Nie ma loga ;P ale procent spoczko kolejnych zyskowniejszych
No nie ma, trzeba się zastanowić nad kara
W ramach pokuty czekamy na nowe st z logo.
Pozdro
Graty Selenka, nie słuchaj tych wyżej, nie ma nic imponującego w tych ST, takie do 100k to powinny być dla Ciebie codzienność
Graty no i większych liczb życzę i to prędko
Graty Zdobywca, nick zobowiązuje a wręcz sugeruje coś więcej mam nadzieje że to tylko wstęp do wielu nowych
Graty
Ładny strzał to takie legalne ST czy wymiana za Fremena? Mam nadzieje ze legal i nie będziemy musieli znów Frema sprzedawać, szkoda chłopa.
Graty Kromak, nie dawaj wstawiać ST Poziomce sam nic nie robi, a jakoś pcha się na afisz! Atencjusz
Graty, ale takie ST należy traktować jako przystawkę przed daniem głównym, życzyć tylko aby jak najszybciej je podano/odebrano.
Graty, tyle lat konflikt Sabat - Huntersi trwa
Graty, ciśniesz Grunt ze CI się chce i wychodzi. Ładna ilość pancków milion zawsze ładnie wygląda.
Display MoreDisplay MoreMyślałem że wieczność już minęła.
Ale jak zazwyczaj się pomyliłem.
Zmartwychwstałem.
I pierwszą zauważyłem Selene.
I to jest najlepsze co mogłem zobaczyć.
Gratulacje, miły farming.
Królowa jest tylko jedna.😊
Szok i niedowierzanie, miło Cię widzieć spowrotem :). A i już są dwie królowe ;).
No dwie królowe i Caryca
Graty i jeszcze więcej na nowym starym koncie.