No frank wkoncu cos ![]()
Posts by Majcher
-
-
leo wkoncu za robote sie wziales

-
Art Czy uni Quasar w dalszym ciągu będzie pomijane przy fuzjach?
Mam nadzieje ze nie

-
Ciekawe co z Quasar....
mam nadzieje ze tez bedzie mialo fuzje

-
potwierdzam jest dalej problem z rankingiem i w lobby pokazuje tez zle miejsce na uniwersum
-
-
wszyscy na cmentarz i potem kto gdzie chce na dowolne uni

-
podobno juz nie daja i nie widac nic tylko mozna zobaczyc statystyki wyszukac gracza i jest panel do przeniesienia tylko

-
to jest blad paska predkosci jak kolega wyrzej napisal laduje sie strona i najedzie sie na pasek predkosci on zmienia predkosc wtedy
-
popieram pomysl zwieszenia eko

-
-
ja bym w ankiecie wolal zeby byly 2 pytania
o zmiane eko i badan a 2 o pz z obrony
-
Na Galatei jest obecnie najniższe spalanie dexu. Nie da się ustawić niżej

galatea nie ma najnizszego spalania deu

https://gyazo.com/bd84d8dc7f2a0514e46a9a572716ab5d
jak widac na screenie mozna nizej

-
Też jestem za, ale pod warunkiem, że wróci złom z obrony.
chill prosze nie przeginac

-
Display More
Ruda ile jeszcze potrzebujecie :)? moim zdaniem nie każdy gracz posiada na FORUM konto i nawet nie wchodzi najlepiej ankietę dać do gry tak jak dajecie na NOWE UNI żeby konfiguracje zrobić takie coś ogarnąć i na pewno będzie kto za kto nie za itp różne opcje dać 8x16 i 10x20 EKO + co tam chcecie
Nie chcemy by ankiety były tworzone bo tak chcą 2-3 osoby z całego uniwersum. To trochę niesprawiedliwe wobec reszty prawda?
Jeżeli ktoś nie ma konta, zachęcam do rejestracji. Nie trwa to wieki a jeżeli komuś zależy na zmianach nie powinno to tym bardziej stanowić problemu.
Ankiety dotyczące nowych uniwersów są rozsyłane by podać nową konfigurację, którą wymaga od nas GF.
PS. Eco x10 i badania x20 nie są dostępne w ankiecie, ponieważ GF nie wyraził zgody na taką konfigurację.
moim zdaniem wiecej ludzi by sie wypowiadalo na forum jak by zakaldanie kont na forum nie bylo tak powalone i dlatego malo ludzi tu sie wypowiada

wiec kiedy ankieta ?
-
-
o jak x10 to jak najbardziej

-
ja jestm jak najbardziej za podniesieniem eko

-
potwierdzam juz tyle czasu i dalej jest to nienaprawione
-
agr ma problem z wczytaniem predkosci floty danego serwera riv pracuje nad rozwiazaniem przy kolejnej aktualizacji powinno to byc rozwiazane