Graty wkońcu zarobiłeś
Posts by Majcher
-
-
Jakies super tajny ten kanal jest sporo chca wiedziec
-
Co do samego łączenia, może warto zastanowić się nad stworzeniem nowych uni i dać KAŻDEMU wybór, tak by Ci z uni docelowych także mogli zadecydować czy chcą zostać na swoich uni czy przenieść się gdzie indziej.
Moim zdaniem jest, to bardzo dobry pomysł, żeby zrobić zupełnie nowe uni, żeby nikt nie był pokrzywdzony a najbardziej ci, którzy weszli na jakieś uni i nie mogą już z niego uciec.
-
piekna akcja panowie 2pack odbudowy jest z czego
po zbiórce tego PZ nagle się okazało że jednak mam na astro
dla zaniepokojonych: spokojnie odbudowa będzie
najpierw astro zrob a odbudowa potem
-
zabaczymy jutro co bedzie jak dexiwo wejdzie podro
jutro Uni zaplonie
piekna akcja panowie 2pac odbudowy jest z czego
-
pieknie siadlo mordo
Fanciorowi
dok odda na odbudowe bedzie.
-
Ruda kiedy mozemy sie spodziewac ankiety ?
-
jestem 2x na tak zmiany wplyna na plus dla uni
-
Ja bym proponował x3 pokojowe w ankiecie.
-
-
Deuter na pz jestem na tak.
Podnieść pokojowe na x6 jestem na tak. -
Robonauta zdobyty
-
jestem za zmiana na x2 pokojowe
-
a wystarczy zrobic atak na idlaka albo byle gdzie ss dt mt i uzyc falangi i zalicza odrazu ja zawsze tak robie
-
Tytuł: Liczykrupa
Tekst: Kto może odmówić, jeśli jest to za darmo?
Wyjaśnienia:(item +1 plazmy trzeba odebrać z nagród)
Ja z nagród odbierałem napęd i tez zadziałało , wiec chyba chodziło o kazdy item jaki wybierzesz z ostatniego okienka wyboru..
No właśnie częsci osób, które odbierały napęd, osiągnięcie nie wpadło, więc możliwe, że jest jeszcze jakiś dodatkowy, ukryty warunek.
ja odebralem energetyczna i mi zaliczylo
-
Wielki powrót z zaświatów
-
To niezły event, bez świąt i nowego roku były lepsze eventy z nagrodami...
moze dla ciebie kiepski event
dla wielu bardzo dobry
-
minimalny zysk z ekpy metalu jak na foto 34,824,423
a ja dostalem taki stral
17,412,211
Dokładnie połowa, więc to nie wina form życia tylko braku pioniera. Na pewno dołączyłeś go do floty? U mnie działa, może na Quasar nie.
Wzory: 18 slot badań Form - wzmocnienie odkrywca
Obliczenia:
Sprawa rozwiązana dzięki holon za uwagę. Faktycznie nie miałem, pionka ustawionego w szablonie nie wiem, jak to się stało. Miałem ustawiony od początku ten szablon, nic nie zmieniałem tylko ilość dt.
Jak to mówią, najprostsze rozwiązania zawsze są, najtrudniejsze głowiło się nad tym kilka osób i nikt nie pomyślał, żeby to sprawdzić a na pewno nie ja.
Wstyd mi teraz, że kręciłem aferę o mój błąd, bo niczyj inny dzięki jeszcze raz za pomysł co może być nie tak.
Jeszcze raz przepraszam wszystkich za zamieszanie.
-
Sprawę zgłosimy, ale z uwagi na przerwę świąteczną nie spodziewam się prędkich odpowiedzi.
Dziekuje ci bardzo wiem ze przerwa chodzi mi o to aby zglosic
-