Jak tak patrzę na zaangażowanie teamu co do fuzji, w sensie kogo gdzie z kim. To nasuwa się tylko jedno wyjście: poczekać aż item do przenosin na inny serwer będzie dostępny i elo. ![]()
Posts by Logitech
Prace techniczne (20.04.2026)
Blokada ataków będzie aktywna w godzinach od 04:30 do 10:00.
-
-
Transporter
-
Myślę, że bym się nie zdziwił co do wyniku ankiety. Bo rozmawiam z wieloma graczami i jednogłośnie mówią: (cytat) "Mordo a na ch nam fuzja, przecież jest dobrze. Nikt z Taurusa nawet za tym nie lobbuje."
Tak jak Anonymous1916 właśnie mówi: najsensowniejszym wyjściem byłoby połączenie u68 z Nekkar. I do tej pary nikogo więcej. Mam nadzieję, że Art tego nie zchrzani (istnieje takie słowo?).
Więc trzymamy kciuki by aktualne fuzje gładko poszły, a potem zobaczymy co z resztą. Myślę, że więcej osób się ze mną zgodzi
-
Plan łączenia pozostałych uniwersów zostanie opublikowany tak szybko jak będzie to możliwe
Proszę się więc nie dziwić, gdy nikt nie dostanie wcześniej odpowiedzi, które uni z którym będzie łączone.Świetnie Ciebie rozumiem. A znasz może odpowiedź i na to pytanie? Czy jest możliwość wprowadzenia ankiety na uni czy ów gracze tej fuzji chcą?
-
To akurat dobrze, że Ty ich nie dostajesz

Widocznie administracja poszła po rozum do głowy i już na początku istnienia forum trzyma Cię za mordę (przenośnia) byś tyle nie spamował.
Brawo Modki!

-
Patrząc na dane, które dostarcza Nam ciapka tutaj, nie wyobrażam sobie, że do łączonych u68 z Nekkar będą dołączone inne! To byłoby hmm tragiczne.
Tylko gdzie wtedy trafi Taurus? Ktoś mówił na starym forum, ale kto by tam do tego wracał skoro już ostatnie godziny wybiły.
Dlatego pytam się Art, z kim masz zamiar połączyć Taurus? A może wcale? Też świetnie. Bo jeśli do tych co wyżej pisałem to słabo.
I pewnie tak będzie bo zaraz ktoś walnie tekst typu: "jak łączyli u23 z u43 oraz z u78 to trzeba było się z tym pogodzić' - no tak, tak elo
-
Twister
-
Prawdopodobnie właśnie druga opcja. Będziesz musiał sam napisać nową historię

-
Cyklon B
-
Trzeba jeszcze poprawić z poziomu konta na ogame, po kliknięciu w Forum (dolny pasek) by przekierowywało już na te forum a nie te stare. Ale to chyba na dniach już będzie poprawione
-
Kłamstwo
-
W przeciwieństwie do Ciebie Aurora - ja tam wolę spokój i zrównoważenie, a i raz na jakiś czas złoma dostać. Jak to mawia Muniek: dok i tak mi wszystko odda

-
Sensacja
-
Nie tak szybko Panowie!
-
Major Lazer - Get Free
-
Witaj konrad31 kopę lat na forum!
Trochę zajęło by się tu dostać, bo to email nie istniał? to hasło (otrzymane) nie prawidłowe. Już miałem machnąć ręką na to wszystko, ale dziś drugie podejście zrobiłem i ŁO! udało się.
Forum wygląda spoko jak na pierwsze wrażenia. Miejmy nadzieję, że połowa moderatorów tu się nie dostanie i pójdą w cholerę! Keep dreaming
-
Niech się ów fuzja jak najszybciej skończy. Nie wiem w ogóle po co ją było robić? Przecież hajsy się zgadzają