Z racji tego, że jest już 8 marca, chciałem z tego miejsca życzyć wszystkim kobietom wszystkiego najlepszego w tym dniu. ![]()
Kobiety odgrywają ważną rolę w szeregach ogame, dlatego warto je docenić.
Dałbym Wam kwiatki ale krowa zeżarła.
Z racji tego, że jest już 8 marca, chciałem z tego miejsca życzyć wszystkim kobietom wszystkiego najlepszego w tym dniu. ![]()
Kobiety odgrywają ważną rolę w szeregach ogame, dlatego warto je docenić.
Dałbym Wam kwiatki ale krowa zeżarła.
Ja Ciebie rozumiem, pomysł ok, tylko po co? Przecież podczas wymiany widać ile dostanę za wymianę.
To lata gry, przyzwyczajeń.
Do zmiany by prędzej doszło jakby speed eko zależało jak kiedyś od speed floty. Gdy każde uni ma już eko x7 to po co zmieniać flotę?
No tak, lata gry, przyzwyczajeń. Ale jak to mi ostatnio Art napisał: Przejście do innego środowiska może zmotywować do dalszych działań.
Nie mam pojęcia jakby się grało z x2 - ale może trzeba pójść w tą stronę, tylko trzeba graczom dać możliwość przejścia na takie uni
Kapitanie! A czego Ty się spodziewałeś w czasach gdzie rządzi pieniądz? Umiejętności to drugorzędna sprawa. Tak już jest i tego nie zmienisz.
No chyba że masz gruby portfel
(jeśli tak to mi pożycz)
A z tym top 10 to żartowałem. Liczyłem że powiesz: o jedno zero za dużo napisałeś! (Nadal żartując) no ale się nie zrozumieliśmy ![]()
Naczynia
Pieniądze
Raczej nie będzie u nas zmiany prędkości flot x1 na szybszą.
A szkoda! mogła by się pojawić jakaś ankieta. Bo ten speed x1 może już nudny jest?
Zabawka
Kapitan, najlepszy graczu Taurusa: elo! Gratuluję obrony? Ale czekaj... zaraz zaraz, mówiłeś (zaczynając tam grę), że będziesz top 10.
To jak to? Jakiś wariat tam poleciał na top 10 ? Dobrze, że Ty zawsze na maxa możesz liczyć,
No a Spawacz miał być w top 5 ! Jak mu tam idzie?
W grupie x1 które teraz się łączą nie było zmiany prędkości flot.
Dlatego zapytałem Latte o co mu chodzi. No chyba że w jakichś innych grupach będzie zmiana prędkości? ![]()
Jeśli to prawda, to mam nadzieję, że to zmiana tylko na wolniej.
Jeżeli zmieniamy prędkość flot , to ktoś mógłby chcieć grać na przykład generałem
wcześniej wybrał zbieracza , bo prędkość była x1 co nie bardzo się komuś podobało do latania więc grał eko .
Chcesz powiedzieć, że zmieniono również prędkość? :O ![]()
czy to jest jeszcze aktualne bo ja z chęcią bym zamówił
Jasne! podaj adres i jaką pizzę chcesz na priv. PS. To będzie łącznie 139,99. Zapraszamy ponownie
Do wczoraj miało być stare forum. Dlatego apeluję o jak najszybszą zmianę adresu forum w pasku (na koncie ogame, na dole) - by po kliknięciu od razu przekierowywało na to forum.
A nie, że ja muszę najpierw wejść tam, a potem przekierować na te forum. Z góry dzięki!
Pewnie znowu wygram
Zgodzę się z ciapką. Ten kto pomyślał to wybrał już klasę. Nie może być tak, że przez to, że jakiś gracz czekał do ostatniego dnia (choć nie wiem po co) to należy mu się darmowa zmiana klasy.
No i co jeszcze do tego? Pizza i Cola z dowozem na 20:00? Mam nadzieję, że takie "prośby" będą ignorowane. Skandal
Szybko poszło ![]()
To prawda, że nie ma tutaj połowy uniwersUF (patrz UF). Zawsze możesz jeszcze wrzucić na to stare forum ![]()
tylko po co? skoro i tak tą stronę skasują ![]()
A jak Wam mija niedziela?
Jak tak patrzę na zaangażowanie teamu co do fuzji, w sensie kogo gdzie z kim. To nasuwa się tylko jedno wyjście: poczekać aż item do przenosin na inny serwer będzie dostępny i elo. ![]()
Transporter