Posts by Logitech
-
-
Brawo! Dużo poszło palywa?
Gratulacje ! Wow

-
-
Był już taki pomysł bodajże 3-4 lata temu, flota bojowa 2x szybsza. Było to wtedy gdy istniał rynek (możliwość handlowania dopałkami itp),
ale i rynek nie przetrwał, a i ten pomysł padł, bo zabiłby całkowicie ogejma. Możesz też złożyć o zapytanie o taką ankietę, ale na 90% jej wynik będzie na NIE.
-
Ja tylko rzuciłem propozycję ankiety, a zostałem zaatakowany, ale widać taki już zwyczaj na forach. Niech się ludzie po prostu wypowiedzą kto za i przeciw.
Jeśli większość będzie na nie lub team oleje temat to sprawa jest jasna.
nikt tutaj ciebie nie atakuje to raz, a dwa jeśli chcesz by twoje ataki trwały krócej to może wrzuć urlop i przenieś konto na szybsze uni.
Jeśli będzie jakaś śmieszna (moja opinia) ankieta by to zmienić to będziemy na NIE - Kalyke to 3/4 ekonomów. Złomiarze, którzy są - próbują upolować nasze floty transportowe/ z sukcesem lub bez.
Kulturalnie bez spiny. Jeśli Ci to nie pasuje to chyba najlepszym wyjściem będzie zmiana uni.
Pozdrawiam

-
Powitanie po przerwie? o nie...
Gratulacje wlotu w bunkier.
Obrońcy SzO

-
Display More
Orzech zupełnie nie wiem czego tu nie rozumieć i o co są te przepychanki. Przecież każdy wie, że tutaj:
1. Wszystkie konta (oprócz Spawacza) są multi przeciwników
2. Wszyscy (oprócz Spawacza) pushują z innych (wszystkich) kont
3. Wszyscy (oprócz Spawacza) jadą na cheatach, kodach, bugach, VPNach, znajomościach z GO i paczkomatach, a Spawacz tylko na paczkomatach bo go stać i nikomu nic do tego.
4. Spawacz nie gra, bo skończył, ale gra, choć nie gra, ale wszystkich zaora, choć to jego orają, mimo że nie gra, bo odpoczywa, ale gra, więc chill bo nie gra, taka sytuacja.
Uprzedzając pytania: tak, jestem multi Orzecha, a w parzyste pierwsze środy miesiąca między 14:45 a 19:20 pilnuję konta Y2K.
Hahaha,
nic dodać nic ująć. [mniam]
Gratulacje starcia, a kiedy ustrzelita ten milion panców?

[mod='kasai']Upominam za obrazę i prowokacje.[/mod]
-
-
Panie Spawaczu, dok Ci oddał wiele, więc bierz doopę w troki i za tydzień chcę tę flotę widzieć ponownie

Zdarza się, oni przecież teraz jak pawie chodzą, ale nie raz zaliczyli złoma, przyjdzie czas i na to.
Taki urok grania flotą, więc Spawaj ponownie i rób porządek bo fajny wariat z Ciebie !

SzO !
-
Spokojnie sojuszniku Grotox
Miejmy nadzieję, że nic się nie zmieni :), nie powinno, zbyt wielu starych graczy co lubią klasyczne x1. Nie wiem co za troll lobbuje za podwyższeniem speed, przecież jak Ci się nie podoba to możesz poprzez cmentarz przenieść się na szybkie uni, proste. Ot cała historia.
-
Gratulacje dla prezesa. Milion pancków? Pozdro

-
-
-
Czy to naprawdę się zdarzyło w taki sposób, że Boski tym leciał z planety na Kolonizuja?
Boski Wiatr z planety leciałeś? Komu konto sprzedałeś?

Też zachodzę w głowę - jak?
Ciekawe za ile poszło? Bym wiedział to bym sam kupił

skoro nawet takie wałki przechodzo
-
Mogło być lepiej? A jest źle?
Na moje oko, oko słabego ekonoma, jest całkiem dobrze

Graty
-
Spawacz, ty to chyba masz więcej wolnego czasu kocie dachowy

Gratulacje
-
No pewnie, że tak. Jak częstują to się bierze

Graty mordeczko moja.
Ale, że Kapitan Ci tam nie szczekał pod pachą? musisz go nieźle na tej smyczy trzymać

Pozdrowionka z zaświatów.
-
Dobra, znalazłem aplikację. Ruda mówisz, że aplikacja jest w fazie BETA? aplikacja jest w czarnej doopie, a nie w którejś fazie.
Im szybciej usuniecie ten link do tej "apki" tym lepiej... ciekawi, kto to testował/ i zatwierdził do wypuszczenia na sklep

-
A kiedy ma wyjść pierwsza wersja? Lepiej późno niż wcale

-
Jak stało, to czemu tego nie posprzątać?
Tym bardziej, że masz czym

Gratulacje