Na discu czytamy, że ponoć to i drugie starcie kupione no ale czemu nie, jak GO i tak mają to w dupie więc
za dymanie pilnujących porządku
Starć to nie ma chyba co gratulować
Na discu czytamy, że ponoć to i drugie starcie kupione no ale czemu nie, jak GO i tak mają to w dupie więc
za dymanie pilnujących porządku
Starć to nie ma chyba co gratulować
Gratulacje starcia, no i powodzenia na nowej drodze. Czasami nie warto siedzieć w toksycznej atmosferze.
Jak to to stara prawda mówi konto oddane konto zezłomowane
Szkoda ale takie zasady tej gry .
hehe konto już prawie 3 tygodnie nieaktywne, ale ckliwa historia musi być Ci co nie znajo pomyślą - pro.
Niby (w sumie nie niby) potężna flota, ale ile jej z pushu, to się w pale pewnie nie mieści... Przynajmniej u Ciebie to "mniejsze zło",
bo od czasu do czasu naszemu Piotrusiowi na uni strzelisz liścia tą flotą i go złomniesz (co nie oleś? ile na ten moment panter? bo czekamy i czekamy...)
ale tak jak Fred napisałeś - takie zasady tej gry.
No ale łap graty, no i lognij się tam na to konto bo wkrótce trafi na cmentarz (nie ma za co za cynk), przyda się przecież jeszcze.
Miłego weekendu jeszcze
O kurcze, to nie lot po wydobyciu ani stoczni? Sąsiad ja Cie proszę
Złoma życzę
pacz, miałem napisać to samo temu skompromitowanemu graczowi, ale po co dublować komentarze
Jeszcze się nie spasł za bardzo, dajcie mu chociaż dobić do 2kkk panter
Pozdrawiam lepszą stronę tego uni
Uniwersum bez anty? jestem za ! ale z tym abonamentem to chyba nie tędy droga.
no szkoda, bo to nie pierwszy raz.
No ale co zrobisz jak się na błędach nie uczy.
Gratulacje stejka
kurdebalans ale procent żeś zrobił znowu...
możesz zwolnić rasowy flociarzu?
Pjoter oleś- ucz się [mniam] jak się lata 😀
Hahaha Pjoter, mówilem Ci o emeryturze, to się śmiałeś w twarz😆
tak długo szczekałeś, na ekonomach się dowartościować się musiałeś, aż w końcu dostałeś w papę 😆
Gratuluję Tomex pokazania olesiowi miejsca w szeregu. Wybitnym flociarzem to on nie był, nie jest, i nie będzie (brak skilla)😆 - w przeciwieństwie do Ciebie.
Jeszcze raz szczere gratulacje.
Pozdrawiam
To za to starcie siedzisz teraz na Banie? 😆
kompromitowania się ciąg dalszy.
Idź już Pjoter na ogejmową emeryturę, bo mega kaleczysz...
Kto co woli, dla mnie fuzja zawsze jest stresująca bo połowa osób idzie na serwer X a druga połowa na Y i teraz... co tu wybrać?
Już wolałabym żeby wprowadzili ten przedmiot do skakania między serwerami, nawet bez ograniczania punkowego.
No i to jest świetne, wybierasz albo u68, albo Kaleke, oba uni docelowe są zadowolone, bo wpadają nowe konta
a nowi? no cóż - dobry moment by się wykazać
Przedmiot do migracji pomiędzy serwerami? i niech kosztuje pierdylion anty coś Ty, nie wprowadzą, a zarobiliby nie mało! Trzeba im otworzyć oczy
Nie dla zmian prędkości na Kaleke.
Jaka fuzja Kalyke z u68?
przeca to są uniwersa docelowe, więc finalnie i tak traficie albo na Kaleke albo na 68.
się śmiejesz, ale ja też ostatnio puściłem szybkiego fsa zamiast na pz to na TRANSPORTUJ, do wroga, a tam kuffa 9,5kkk deu (takie tam waciki).
Pewnie bym pisał ticketa, i nic bym nie odzyskał, aczkolwiek nie wiem jak tam prawo ogejmowe teraz stoi, więc who know...
No ale udało się po godzinie zawrócić
Graty starcia, złom pod dom zawsze cieszy
Czy pracujesz może u chłopaków na złomowisku.pl ?
bo ładnie to tutaj zdemontowałeś, teraz każda śrubka do śrubki,
A ile miedzi tam będzie! łohoho
Gratulacje
Ale żeś Pan przytulił surowca!
Gratulacje
Zrób tak jak ja:
znajdź zaufaną osobę w Polsce, podaj mu kod zasiadania i niech Ci kupi anty. W Polsce wyświetla mu się w PLN. U mnie było ok.
Napisz ticketa, jeśli go będzie przerabiać inna osoba niż Kasia321 lub Ruda, to jest szansa, że Ci przedłużą zwrot jak im to logicznie wytłumaczysz.
Jeśli ticketa będzie przerabiać któraś z wyżej wymienionych, to skończy się obustronnym banem, gdyż obie są puste z kijem w dupsku, brak im zrozumienia, udają że są prawe i sprawiedliwe, a tak naprawdę stronnicze.
Ale hej! warto próbować. Pozdro
Ahahaha
śmiechłem
Pioter ponownie po właściwej stronie sstarcia. Kompromituj się dalej pfflociarzu.
Pysznie.
Gratulacje
Jaki bal Piotruś? skoro w sylwka wieczorem bfsy zdejmujesz
smutne, no ale co kto lubi.
Misc, miłość do cyferek potrafi zaślepić, baluj zatem tą wiedzą.
A świeżej pushówce na uni (nie wiemy jeszcze czyjej) życzę włączania urlopu wcześniej
Fajnie widzieć tego alkusa po lewej stronie starcia
Gratulacje, przetapiaj na kolejne
[mod='kasai']Upominam za prowokacje.[/mod]