Czy pracujesz może u chłopaków na złomowisku.pl ?
bo ładnie to tutaj zdemontowałeś, teraz każda śrubka do śrubki,
A ile miedzi tam będzie! łohoho
Gratulacje
Czy pracujesz może u chłopaków na złomowisku.pl ?
bo ładnie to tutaj zdemontowałeś, teraz każda śrubka do śrubki,
A ile miedzi tam będzie! łohoho
Gratulacje
Ale żeś Pan przytulił surowca!
Gratulacje
Zrób tak jak ja:
znajdź zaufaną osobę w Polsce, podaj mu kod zasiadania i niech Ci kupi anty. W Polsce wyświetla mu się w PLN. U mnie było ok.
Napisz ticketa, jeśli go będzie przerabiać inna osoba niż Kasia321 lub Ruda, to jest szansa, że Ci przedłużą zwrot jak im to logicznie wytłumaczysz.
Jeśli ticketa będzie przerabiać któraś z wyżej wymienionych, to skończy się obustronnym banem, gdyż obie są puste z kijem w dupsku, brak im zrozumienia, udają że są prawe i sprawiedliwe, a tak naprawdę stronnicze.
Ale hej! warto próbować. Pozdro
Ahahaha
śmiechłem
Pioter ponownie po właściwej stronie sstarcia. Kompromituj się dalej pfflociarzu.
Pysznie.
Gratulacje
Jaki bal Piotruś? skoro w sylwka wieczorem bfsy zdejmujesz
smutne, no ale co kto lubi.
Misc, miłość do cyferek potrafi zaślepić, baluj zatem tą wiedzą.
A świeżej pushówce na uni (nie wiemy jeszcze czyjej) życzę włączania urlopu wcześniej
Fajnie widzieć tego alkusa po lewej stronie starcia
Gratulacje, przetapiaj na kolejne
[mod='kasai']Upominam za prowokacje.[/mod]
Potężny skład floty, pysznie.
Dzięki za ciekawą historię/opis.
Czy chcemy więcej? Tak.
No! i takich flociarzy to szanujemy.
Gratulacje!
[mniam]
[mod='kasai']Upominam za prowokacje.[/mod]
Szo dla sojusznika, nie ty pierwszy nie ostatni. Dok coś tam oddał.
Niby bfs, bez szału, a wygląda 100x lepiej niż przy starciach największego pośmiewiska na uni 😆 (wszyscy wiemy czyje wypowiedzi zbierają najwięcej łapek w dół).
Gratulacje atakierowi, a obrońcy raz jeszcze SzO.
Pysznie, aż chce się czytać.
Pewnie myślał, że kolejny bfs wpadnie 😆 ajj
Nie wiem czego Ci tutaj gratulować? że siedzisz w święta, latasz na ogejmie i trafiłeś bfsa? koledzy w sojuszu nie pisali Ci, że to żałosne? 😆
śmieszny jesteś, ale gratulacje!
trzeba mieć to coś, hehe
[mniam]
[mod='kasai']Upominam za wulgaryzmy oraz prowokacje.[/mod]
To są tylko cyferki - no chyba nie dla Ciebie
tjaa, przestań się już kompromitować, wszyscy wiemy, że Ty żyjesz ogejmem
Szczypie jeszcze?
A co do starcia: stało sobie, co nie? bo ciężko będzie uwierzyć w jakąś akcję
Nie ta liga
Wow!
Szczere gratulacje z zaświatów, że takiemu ciach, pokazaliście jak się lata. Kurde, jakbym wrócił z urlopu to już w ogóle nie dałby mi spokoju - bo jak po takim czymś się pozbierać Oleś? ano latać po ekonomach, bo przecież brak skilla, od czasu do czasu jakiś bfs się trafi. Jak Ci pisałem że nie masz skilla by latać flotą, to się obrażałeś i blokowałeś komunikację w grze 😆
Może pora dorosnąć? posłuchać mądrzejszych? odstawić ogame, albo chociaż idź Pan w eko 😆, nielocie.
Jeszcze raz gratulacje starcia
Ładnie wytarliście Cię nim podłogę na Kalyke, podłoga się świeci teraz bardziej niż po wytarciu środkiem czyszczącym Ajax.
Pozdrawiam
[mod='kasai']Upominam za prowokacje i obrazę.[/mod]
Wow, stało na moonie? 😆
inaczej byś tego nie upolował.
dawaj do mnie do 4 gali, już planety odbudowałem, możesz się ponownie dowartościować "pfflociarzu" 😆
Gratuluję starcia, aczkolwiek w szoku jestem, że taki nielot w ogóle poleciał
Teraz odrabia straty, i żeby się dowartościować to mi poleciał frajersko po planetach.
Gratulacje Oleś - tym samym pokazałeś, że nazwa moich kilku księżyców miała sens "flociarzu".
W sumie rozumiem frustrację, ale nie przejmuj się Oleś - to tylko gra w sensie, że jeszcze Ci resztę spakują w recki kiedyś.
Pozdrawiam sojusz SUPERMEG - świetna robota. Przywracacie wiarę w fajne ST na "flociarzach".
a ja teraz wracam do klepania eko jak Najman matę, choć muszę się ino wpierw łodbudować panocki - bo to aż 8 planet ograbił
poniżej link:
Brawo! Dużo poszło palywa?
Gratulacje ! Wow
Był już taki pomysł bodajże 3-4 lata temu, flota bojowa 2x szybsza. Było to wtedy gdy istniał rynek (możliwość handlowania dopałkami itp),
ale i rynek nie przetrwał, a i ten pomysł padł, bo zabiłby całkowicie ogejma. Możesz też złożyć o zapytanie o taką ankietę, ale na 90% jej wynik będzie na NIE.