Czy wam też po wykorzystaniu przedmiotu nie doliczyło punktów? Czy to taki standard a ja z racji tego, że używam to pierwszy raz to nie wiedziałem, że nie doliczają i mogę wracać do szeregu...
Posts by Logitech
-
-
To może na astro już się nie opłaca dalej zbierać, bo zawsze w święta będzie +1?

Dokładnie. 😆
jak dajo to trza brać, więc po co to zbierać
-
"wystarczy napisać na nasz support"
no kuwa śmiechłem
tu się da coś załatwić?btw - mam pytanie względem cmentarza: kiedyś była możliwość wybrania uni docelowego z cmentarza, teraz jej nie ma (wracasz na stare).
To już jest opcja na stałe? czy jest możliwość by zmienić powrót tylko na stare uni...
-
No tak, gracze na docelowych serwerach powinni dostać kilka darmowych przenosin,
już teraz zauważalne są ruchy rejestrowania kont "widmo", tylko by sobie załatwić darmowe przenosiny.
cóż szkodzi zapytać ? - w sensie Art przełożonych, płotki typu rude czy kasaje tam uja ugrają...
-
a czy gracze na docelowych serwerach dostaną jakieś darmowe relokacje?
jakieś zadośćuczynienie
kiedyś tak było -
W końcu dobrze poukładane! będzie awans

-
-
STARCIE Z WIELKIEJ SOBOTY

Smutne zatem życie realne musisz mieć
na ogejmie w sumie też skompromitowany.No ale starcie że ło ho ho. Gratulacje Piotruś

-
Nie mamy dat łączeń uniwersów póki co

Daty nie ma, ale czy są jakieś plany albo rozważania na temat łączenia?
No przecież napisała wyżej. Czy Twój spamerski charakter nigdy się nie zmieni?? typie z tych 3.300 postów połowa to spam. Wie to całe forum...
-
Śmierdzi ustawką, powoli będzie: widzisz Assuana- to wiedz że to ustawka 😆
Ale jak to w tym wierszu było?
Starcie sprzedane [mniam]
Pogratulowałbym ale jest czego?
Moderator kasai:
Upominam za wulgaryzmy. -
Patrzcie Państwo, Pjoter zaraz uzbiera mylion panterek

Spawaj tam szybciej, bo już nudno się powoli robi na uni bez jakiejś dramy z Tobą w roli głównej.
Ahhh bym zapomniał pogratulować tego lotu, standard co nie? bfs? To gratulejszyn hehe
-
Ty, a co tak mało tych krążków? Biednie to wygląda
(joke)Gratulacje, to już wiem co tak wtedy huknęło

-
Nie rozumiem dlaczego i kiedy post skasowany (odwiedzam raz na tydzień)

czyżby zgłoszono obrazę majestatu?
Jak to ten rym leciał? Starcie sprzedane -[mniam]

Gratulacje starcia, nie ma to tamto
Moderator kasai:
Najpierw nalezy sie zastanowic czy jakis wpis tu byl- bo ja tutaj nie widzialam żadnego
Upominam za wulgaryzmy. -
Na discu czytamy, że ponoć to i drugie starcie kupione
no ale czemu nie, jak GO i tak mają to w dupie więc
za dymanie pilnujących porządku 
Starć to nie ma chyba co gratulować

-
-
Gratulacje starcia, no i powodzenia na nowej drodze. Czasami nie warto siedzieć w toksycznej atmosferze.

-
Jak to to stara prawda mówi konto oddane konto zezłomowane
Szkoda ale takie zasady tej gry . hehe konto już prawie 3 tygodnie nieaktywne, ale ckliwa historia musi być
Ci co nie znajo pomyślą - pro.Niby (w sumie nie niby) potężna flota, ale ile jej z pushu, to się w pale pewnie nie mieści... Przynajmniej u Ciebie to "mniejsze zło",
bo od czasu do czasu naszemu Piotrusiowi na uni strzelisz liścia tą flotą i go złomniesz (co nie oleś? ile na ten moment panter? bo czekamy i czekamy...)
ale tak jak Fred napisałeś - takie zasady tej gry.
No ale łap graty, no i lognij się tam na to konto bo wkrótce trafi na cmentarz (nie ma za co za cynk), przyda się przecież jeszcze.
Miłego weekendu jeszcze
-
O kurcze, to nie lot po wydobyciu ani stoczni? Sąsiad ja Cie proszę

Złoma życzę

pacz, miałem napisać to samo temu skompromitowanemu graczowi, ale po co dublować komentarze

Jeszcze się nie spasł za bardzo, dajcie mu chociaż dobić do 2kkk panter

Pozdrawiam lepszą stronę tego uni

-
Uniwersum bez anty? jestem za ! ale z tym abonamentem to chyba nie tędy droga.
-
no szkoda, bo to nie pierwszy raz.
No ale co zrobisz jak się na błędach nie uczy.
Gratulacje stejka