1 po zalogowaniu na uni wejdź w ustawienia następnie rozszerzone tam z listy twoje konto zaznacz usuń i zaakceptuj po 7 dniach zostanie skasowane.
2. Dużo szybszy wygeneruj kod przekazania wklej go na oficjalnym kanale disco i jakiś Sęp chapnie w kilka minut
Posts by Stachu
-
-
Grając na innym serwerze aż chuczy na to co się tu odwala... Może w końcu Administracja nieskorumpowana Ogame wezmie się za Operatorów gry,, którzy sypią ludziom z MNS kto lata na PZ ...
Nawet debil by się połapał... Eh... wszędzie się znajdą mendy....Wyślij zgłoszenie nawet do samego GF niech sprawdzą moje powiązania z Mścicielem i sojuszem MNS. Zaraz się okaże, że to ja u obrońcy FSa na zbieraj wysłałem
-
Jak wcześniej IDŹ JUŻ NA EMERYTURĘ!
Kolejne graty mało kto teraz wie, że zawrócone stacjonuj też da się wyliczyć!
Gratulacje i wiadomo skoro obrońca na luzaku podszedł to SzO i bawicie się dalej -
Sama ranga na forum coś znaczy. Fanatyk!
wpisując Ci się wiem, że zaraz bedzie płacz ale jak to mówią „who cares” ja sobie do zarzucenia nic nie mam z tego co wiem ty też wiec szczere graty i idź już na ta emeryturę -
Również jestem na Tak
-
Kolejny przyjemny odcinek.
Zaznaczę od nagród bo może nikt Cię nie informował dziś od godziny 14:00 czasu serwera pod zakładką sklep pojawi się dodatkowa zakladka „Nagrody”. Codziennie za zalogowanie się będą do odebrania darmowe surowce, dopalacze, itp. Miłego dnia i czekamy na 6 odcinek!!!
-
Dzięki Majs za szybka reakcje. Nie spodziewałem się ze się uda a jednak
atakierowi SzO kilka pw wymienione w spokojnej atmosferze. Czyli można -
Starcie robi wrażenie wiec jest czego gratulować. Top puchnij i następny do kolekcji
-
Gratki Stachu nowego koloru!
Korzystając z okazji też zadam pytanie. Jaka jest Twoja ulubiona książka/seria książek? Ewentualnie jaki gatunek literatury najbardziej Ci pasuje?
Ja to niedouczony jestem i czytać nie potrafię.
Nie przepadam za książkami kiedyś przeczytałem władcę pierścieni piewszą część i to na tyle z grubszego kalibru następnie zaczęły się gry online i tak wyszło. Teraz jak czytam to książki dzieciom ale czy to można podpiąć pod moje ulubione
-
To będę pierwszy
Agresor wiedział że jestem bo zapytany "ale ze tak Stachu Stacha" odpisał mi że to jego ziemia.... pomyślałem ok fajnie to se leć 0 skanow przed dolotem xD
Pozdrowienia dla całego mns (psz chwilowo) i wszystkich znajomych
Dnia 02-07-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Stachu [JONES]
Okręt wojenny 9
Lekkie działo laserowe 1.955
Zniszczony!
Lekkie działo laserowe 917 ( -1.038 )
Na polu zniszczeń unosi się 4.809.700 metalu i 1.955.099 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Olbrzymie ilości metalu i kryształu łączą się.
Księżyc o powierzchni 8.544 km został uformowany.
Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: -6.871.000
Kryształ: -2.793.000
Deuter: -388.000
agresor stracił łącznie 10.052.000 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: 1.946.700
Kryształ: 1.436.099
Deuter: 0
obrońca zyskał łącznie 3.382.799 jednostek.
-
O proszę! u mnie był podobny cykl i w sumie znowu się wróciło do palenia a elektryk przez 2 - 3 lata używania faktycznie był 'mniejszym złem' smak, zapach, węch, kondycja nowy świat!
To jeszcze korzystając z okazji 'co na grzale' a raczej ulubiony smak liquidu a nawet i osprzęt(sam pamiętam byłem świrem, druty, grzałki, wiertarki) 'świetne hobby' a człowiek miał w zamyśle oszczędzać
Smaku ulubionego nie mam co kupuje olejki staram sie szukac nowych smakow. Co do sprzetu na poczatku Smok ale pierwszy trzymal z 2 lata zanim padl wiec kupilem identycznego tylko niebieskiego i wytrzymał z 6 miesiecy max popytalem i polecono mi voppo to kupiłem drag mini zadowolony jestem mega. Tank wiadomo im większy tym mniej dolewania i musi być odgórnie otwierany nie lubię bawić się w rozkręcanie tanka żeby uzupełniać olejki
-
-
Siema
Jak radzisz sobie z upałami?
Cola, czy pepsi?
Nocleg w hotelu, czy pod namiotem? (bez dzieci)
Komedia, czy serial?
Na upały albo jeziorko albo zimne piwko
pepsi
Namiot
Serial
-
Jakie pająki posiadasz?
Co cię skłoniło do zostania pomarańczowym?
Na ta chwile bez pajeczy tata xD posiadalem kedziorka (chyba najprostszy na start) bialokolanowego Acanthoscurria geniculata dokladnie takiego no i oczko w głowie olbrzymek.
Co so kolorku to chęć sprawdzenia samego siebie czy podołam. Jak to z drugiej strony wygląda i chyba od początku przygody z OGame mnie ciągnęło wlasnie w pomarańczowy
Ahoj!
Jakie plany na wakacje?
Jak podoba Ci się w pomarańczowym teamie?
Gdybyś mógł wybrać miejsce na Ziemi, w którym spędzisz pozostałą część życia, to co byś wybrał?
Plan na wakakacje pojechac do rodziny w polsce.
pomarańczowy rulezzzz (gdyby nie wasza pomoc to pewnie by się nie udało)
Gdzie chciałbym spędzić resztę życia hmmm zawsze ciągnęło mnie do stanów ale zadomowiłem się w UK gdybym mógł tylko pogodę zmienić to mi wystarczy
-
Od czego by zacząć....
Imie Szymon (niespodzianka bo nie Stanisław :D)
Zainteresowania hmm po troche wszystkiego samochody, węże, pająki
Tata dwójki dzieci.
Pierwszy raz z OGame U48 później przerwa aż do uni Indus
Pracuje na nocnej zmianie jako Stock Controller.
od 11 Lat mieszkam w UK
-
-
SzO slońce
Jak to mówią drzemka rzecz święta xD
Agresorowi graty i przetopu
-
wypas gęsi w najlepsze
Obroncy pakiecik a następnym współczucia
-
Fajnie zobaczyć ze ulubiona lama jeszcze gra. Więcej owocnych lotów życzę
-
Na pw nie gratulowałem tym razem ale posta sobie nabije.
Graty czlowiek ze zmęczenia zapomniał o różnicy czasu ot cala historyja