Stachu
-
-
Jakie pająki posiadasz?
Co cię skłoniło do zostania pomarańczowym?
-
Ahoj!
Jakie plany na wakacje?
Jak podoba Ci się w pomarańczowym teamie?
Gdybyś mógł wybrać miejsce na Ziemi, w którym spędzisz pozostałą część życia, to co byś wybrał?
-
Jakie pająki posiadasz?
Co cię skłoniło do zostania pomarańczowym?
Na ta chwile bez pajeczy tata
posiadalem kedziorka (chyba najprostszy na start) bialokolanowego Acanthoscurria geniculata dokladnie takiego no i oczko w głowie olbrzymek.
Co so kolorku to chęć sprawdzenia samego siebie czy podołam. Jak to z drugiej strony wygląda i chyba od początku przygody z OGame mnie ciągnęło wlasnie w pomarańczowy
Ahoj!
Jakie plany na wakacje?
Jak podoba Ci się w pomarańczowym teamie?
Gdybyś mógł wybrać miejsce na Ziemi, w którym spędzisz pozostałą część życia, to co byś wybrał?
Plan na wakakacje pojechac do rodziny w polsce.
pomarańczowy rulezzzz
(gdyby nie wasza pomoc to pewnie by się nie udało)
Gdzie chciałbym spędzić resztę życia hmmm zawsze ciągnęło mnie do stanów ale zadomowiłem się w UK gdybym mógł tylko pogodę zmienić to mi wystarczy
-
Siema
Jak radzisz sobie z upałami?
Cola, czy pepsi?
Nocleg w hotelu, czy pod namiotem? (bez dzieci)
Komedia, czy serial?
-
Siema
Jak radzisz sobie z upałami?
Cola, czy pepsi?
Nocleg w hotelu, czy pod namiotem? (bez dzieci)
Komedia, czy serial?
Na upały albo jeziorko albo zimne piwko
pepsi
Namiot
Serial
-
Miło poznać!
Czy jest Stachu w domu?
a tak na poważnie ulubiona kawa/yerba/tytoń - o ile gustujesz w takich 'klimatach'
-
-
O proszę! u mnie był podobny cykl i w sumie znowu się wróciło do palenia a elektryk przez 2 - 3 lata używania faktycznie był 'mniejszym złem' smak, zapach, węch, kondycja
nowy świat!
To jeszcze korzystając z okazji 'co na grzale'
a raczej ulubiony smak liquidu a nawet i osprzęt(sam pamiętam byłem świrem, druty, grzałki, wiertarki) 'świetne hobby' a człowiek miał w zamyśle oszczędzać
-
O proszę! u mnie był podobny cykl i w sumie znowu się wróciło do palenia a elektryk przez 2 - 3 lata używania faktycznie był 'mniejszym złem' smak, zapach, węch, kondycja
nowy świat!
To jeszcze korzystając z okazji 'co na grzale'
a raczej ulubiony smak liquidu a nawet i osprzęt(sam pamiętam byłem świrem, druty, grzałki, wiertarki) 'świetne hobby' a człowiek miał w zamyśle oszczędzać
Smaku ulubionego nie mam co kupuje olejki staram sie szukac nowych smakow. Co do sprzetu na poczatku Smok ale pierwszy trzymal z 2 lata zanim padl wiec kupilem identycznego tylko niebieskiego i wytrzymał z 6 miesiecy max popytalem i polecono mi voppo to kupiłem drag mini zadowolony jestem mega. Tank wiadomo im większy tym mniej dolewania i musi być odgórnie otwierany nie lubię bawić się w rozkręcanie tanka żeby uzupełniać olejki
-
-
Gratki Stachu nowego koloru!
Korzystając z okazji też zadam pytanie. Jaka jest Twoja ulubiona książka/seria książek? Ewentualnie jaki gatunek literatury najbardziej Ci pasuje?
Ja to niedouczony jestem i czytać nie potrafię.
Nie przepadam za książkami kiedyś przeczytałem władcę pierścieni piewszą część i to na tyle z grubszego kalibru następnie zaczęły się gry online i tak wyszło. Teraz jak czytam to książki dzieciom ale czy to można podpiąć pod moje ulubione