• Od czego by zacząć....

Imie Szymon (niespodzianka bo nie Stanisław :D)

Zainteresowania hmm po troche wszystkiego samochody, węże, pająki

Tata dwójki dzieci.

Pierwszy raz z OGame U48 później przerwa aż do uni Indus

Pracuje na nocnej zmianie jako Stock Controller.

od 11 Lat mieszkam w UK

• Jakie pająki posiadasz?

Co cię skłoniło do zostania pomarańczowym?

Na ta chwile bez pajeczy tata xD posiadalem kedziorka (chyba najprostszy na start) bialokolanowego Acanthoscurria geniculata dokladnie takiego no i oczko w głowie olbrzymek.

Co so kolorku to chęć sprawdzenia samego siebie czy podołam. Jak to z drugiej strony wygląda i chyba od początku przygody z OGame mnie ciągnęło wlasnie w pomarańczowy :D

Plan na wakakacje pojechac do rodziny w polsce.

pomarańczowy rulezzzz :D (gdyby nie wasza pomoc to pewnie by się nie udało)

Gdzie chciałbym spędzić resztę życia hmmm zawsze ciągnęło mnie do stanów ale zadomowiłem się w UK gdybym mógł tylko pogodę zmienić to mi wystarczy

• Miło poznać!

Czy jest Stachu w domu? 2

a tak na poważnie ulubiona kawa/yerba/tytoń - o ile gustujesz w takich 'klimatach' :)

u4 / u10 / u12 / u14 / U34! / 45 / FORNAX / Virgo / Janice # Argo / GOTU - SHINTO / IFA / TeSMURFY / SMURFS / TWD

Qunatum [ OFF ] | u68 [ ON ]

Z OGame od 2005r | Stary SowaBezOka na forum

• O proszę! u mnie był podobny cykl i w sumie znowu się wróciło do palenia a elektryk przez 2 - 3 lata używania faktycznie był 'mniejszym złem' smak, zapach, węch, kondycja :D nowy świat!

To jeszcze korzystając z okazji 'co na grzale' :D a raczej ulubiony smak liquidu a nawet i osprzęt(sam pamiętam byłem świrem, druty, grzałki, wiertarki) 'świetne hobby' a człowiek miał w zamyśle oszczędzać :D

u4 / u10 / u12 / u14 / U34! / 45 / FORNAX / Virgo / Janice # Argo / GOTU - SHINTO / IFA / TeSMURFY / SMURFS / TWD

Qunatum [ OFF ] | u68 [ ON ]

Z OGame od 2005r | Stary SowaBezOka na forum

• O proszę! u mnie był podobny cykl i w sumie znowu się wróciło do palenia a elektryk przez 2 - 3 lata używania faktycznie był 'mniejszym złem' smak, zapach, węch, kondycja :D nowy świat!

To jeszcze korzystając z okazji 'co na grzale' :D a raczej ulubiony smak liquidu a nawet i osprzęt(sam pamiętam byłem świrem, druty, grzałki, wiertarki) 'świetne hobby' a człowiek miał w zamyśle oszczędzać :D

Smaku ulubionego nie mam co kupuje olejki staram sie szukac nowych smakow. Co do sprzetu na poczatku Smok ale pierwszy trzymal z 2 lata zanim padl wiec kupilem identycznego tylko niebieskiego i wytrzymał z 6 miesiecy max popytalem i polecono mi voppo to kupiłem drag mini zadowolony jestem mega. Tank wiadomo im większy tym mniej dolewania i musi być odgórnie otwierany nie lubię bawić się w rozkręcanie tanka żeby uzupełniać olejki

• Gratki Stachu nowego koloru! :)

Korzystając z okazji też zadam pytanie. Jaka jest Twoja ulubiona książka/seria książek? Ewentualnie jaki gatunek literatury najbardziej Ci pasuje?

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Gratki Stachu nowego koloru! :)

Korzystając z okazji też zadam pytanie. Jaka jest Twoja ulubiona książka/seria książek? Ewentualnie jaki gatunek literatury najbardziej Ci pasuje?

Ja to niedouczony jestem i czytać nie potrafię.

Nie przepadam za książkami kiedyś przeczytałem władcę pierścieni piewszą część i to na tyle z grubszego kalibru następnie zaczęły się gry online i tak wyszło. Teraz jak czytam to książki dzieciom ale czy to można podpiąć pod moje ulubione :D