Człowiek nie wchodzi na serwer a tu takie rzeczy , ładne starcie i gratuluje atakującemu wyczucia
Obrońcy SZO
Posts by Fredney90
-
-
Co tu dużo mówić pogratulowałem na PW i tutaj też , może nie jest to jakaś spektakularna akcja ale zysk jakiś jest . Co do mojego błędu to standardowy czekałem na reset serwera ,nie puszczony fs, kobieta jeszcze się do mnie wprowadzała a ja tez po głębszym i chciała się przytulić to się przytuliłem aż za bardzo spadłem tutaj na innym UNI flota ocalała .Jak to mówią , nigdy nie ufaj kobiecie ^^
-
-
-
Każdy z Nas grający od wielu lat czy też nie zna reguły gry i niestety takie one są ,ze mocniejszy pożera większego , też przychodząc z Thuban wiedzieliśmy wszyscy na co się piszemy ,że będziemy grać drugie skrzypce . Do samego ataku gratuluje akcji agresorowi bo tego nie można odmówić dla Skorpiona SZO bo to dobry gracz z chęciami do gry jakich mało , mam nadzieje ,że odpocznie na urlopie przemyśli i będzie dalej z nami bo w kupie jak to mówią siła

-
Gratuluję tego gościa trafić bez fs to rzadkość a za loty z Thuban paliwa nie oddal mi do tej poru
ale życzę mu Szo bo to porządny gracz. -
Forma po urlopie jak widać jest
ładne starcie ale faktem jest ,że sprawdzić symulacje wypada , bo jak widać na załączonym obrazku nie zawsze warto zamykać oczy ;d -
-
Haha widzę rozpoznawalność jest na każdym UNI ^^ Gratuluje atakującemu w końcu coś co cieszy oko , bo jak to mówią czy piszą kto mieczem wojuje od miecza gnie ,choć pewnie da o sobie znać ta osoba jeszcze nie raz niestety/
-
Szkoda sojusznika dobrego , ale takie reguły gry czasem 5 minut to o wiele za dużo

-
Pierwsze koty za płoty , gratuluje Gadzi jak widać i tu można coś ustrzelić
Obrońcy SZO ,żeby za szybko się nie wyludniło 
-
I to jest ZIom takich ludzi trzeba więcej
ST na zakończenie i moje szczere gratulacje 
-
Ciesz się i gratulacje bo tak trzeba ja nie żałuje bo to tylko liczby za to dla Denika , Barneyovice i Saphiroon , dziękuje za wieczór
To tyko cyferki a Ty możesz się tasować nawet ,ze mi coś spadło jak się podoba ^^ DOMININION -
Ahh ta Gadzina piękna pogoda i taki prezent na początek dnia ^^ Gratuluje a obrońcy udanej majówki ;d
-
Miechu wiesz jak to działa wszystko , akurat sojusznika szanuje jak wszystkich z sojusz , bo to dla mnie ziomki , których Ty nie masz
Spadł kolejny raz w taki sam sposób , wiec kłaniają się pytania? każdy kto gra w tą grę wie jak to wygląda z boku 
[Ciach]
[mod='Qnick']Upominam za prowokację [/mod]
-
Display More
Fredney a Tobie sie weekend przeciągnął, że jeszcze trzyma i nie do końca wiesz co piszesz..czy poprostu w sojuszu u was to norma że się ludzie pushują?
Bo tak troche to wybrzmiało co napisałeś

Coś co się zdarzy raz może się nie powtórzyć , coś co się zdarza drugi zapewne powtórzy się i trzeci

Wyobraźnia połączona z niewiedzą i brakiem pojecia o grze aż z Ciebie kipi

Opisałem dokładnie co się tam stało, a Ty znowu w swoim świecie, szkoda gadać

a Ty KRK jakoś tak jakby po banie, mniej zabawny jesteś

Tak szkoda gadać dokładnie Kohanie Bogu Ogame Polskiego ^^
-
Zaponiałem się tu wpisać, ale czytałem co się działo...
Gratulacje ubicia, tego którego tak ciężko trafić i zawsze sie tłumaczy..że albo zapił, albo zapił
Drogi Kohanie czemu zaczepiasz a potem płaczesz , ja chociaż mówię jak jest
Jedyną osoba , która mnie trafiła nie po spożyciu jest Franczesko89 do tej pory , ale on miał akurat bardzo dużo kultury . A też się nie tłumaczę tylko fakty przedstawiam a jak Ty nie potrafisz tego znieść to już nie mój problem. -
Fredney a Tobie sie weekend przeciągnął, że jeszcze trzyma i nie do końca wiesz co piszesz..czy poprostu w sojuszu u was to norma że się ludzie pushują?
Bo tak troche to wybrzmiało co napisałeś

Coś co się zdarzy raz może się nie powtórzyć , coś co się zdarza drugi zapewne powtórzy się i trzeci

-
Gratulacje starcia jakie by nie było , choć osobiście uważam ,że nie powinno być pz z obrony i by to rozwiązało problem a kto chciałby wlecieć w obronne to itak by wleciał bo nie w takie bunkry wlatywali kiedyś

-
Jak widać się nie pomyliłem z tą kwestia czasu