Dramat z Ciebie kolego jest , jawnie to robisz i jeszcze zaprzeczasz . Niestety ta gra dawno zeszła na psy a Ty jesteś akurat tego szczególnym przykładem co jedynie co potrafi to wyciągać kartę kredytową bo do niczego innego raczej się nie nadajesz i to wiele osób co zjadło zęby na tej grze to potwierdza w szczególności ci co coś akurat potrafią w przeciwieństwie do Ciebie
Miłego dnia
Dramat kolego to jest z Ciebie. Wyłapałeś 4 gongi na tym uni z czego 3 ode mnie. Więc teraz szerzysz teorie o kupstwie kont
Bez jakichkolwiek dowodów na poparcie swych słów
Jawnie to ja pakuje te uni, każdego pokolei, a potem takie frustraty przychodzą na forum się wypłakać że kupione, bo sami nic poza surowcem na tym uni nie znaczyli
Dokładnie ta gra schodzi na psy a szczególnym przykładem tego są tacy gracze jak Ty i ta pseudo cenzura za mą narodowość
Faktycznie ty akurat niewiele potrafisz, bo nie trzeba było zrzucać Twojego moona, liczyć stacji/łapać z pz ani żadnej finezji. Padałeś BFS czy to po lotach 40 min czy z loty
No jesteś Wielki przez duże W , wyłapałem 4 gongi to trzeba jeszcze umieć liczyć to po pierwsze , po drugie wlecieć w flotę która stoi to każdy idiota potrafi nawet taka cipa jak Ty , a nie przepraszam bardzo cipeczka. Po drugie to co Ty wyprawiasz to nie wiem to już nawet nazwać
Po trzecie ja się bardzo dobrze bawię. A Ty cipeczko nieogolona mając przewagę z karty kredowej z niczego innego to wiesz możesz mnie nazywać jak chcesz . bo to co piszesz to jest tylko próba samoobrony ale trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść . Ale Ty nie zejdziesz nie pokonany tylko zejdziesz jako dzban tego UNI a kto wie czy nie całego ogame bo jednak bardzo mocno na to sobie pracujesz ![]()