Święto Zmarłych w końcu to jeden zamarł pytanie czy na wieki
Miło widzieć najlepszy sojusz ogame w reckach choć nie wiem kto się ukrywa pod nickiem ^^
Posts by Fredney90
-
-
Cześć DELPHINUS
Kilka skanów i mi się udało coś ustrzelić niewielkie zgodnie z moją myślą raz na górze raz na dole .
Pozdrowienia dla Sojuszu ^^
Dnia 01-11-2024 03:51:13 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Fredney90 [Dominion]
Obrońca Pietras001
Ciężki myśliwiec 52
Krążownik 1
Sonda szpiegowska 19
Bombowiec 68
Pancernik 71
Reaper 12
Pathfinder 134
Pancernik 14.020 ( -0 )
Pathfinder 11.682 ( -54 )
20.965.079 Metalu, 4.803.200 Kryształu i 239 Deuteru
Agresor stracił łącznie 1.674.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 463.269.000 jednostek.
At these space coordinates now float 184.664.000 metal, 184.225.600 crystal and 3.064.800 deuterium.
Agresor przejął łącznie 63.396.850 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 238.021.973
Kryształ: 193.022.000
Deuter: 2.633.277
agresor zyskał łącznie 433.677.250 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -284.187.973
Kryształ: -239.078.400
Deuter: -3.399.477
obrońca stracił łącznie 526.665.850 jednostek.
-
No nic nie zawsze wszystko układa się tak jak byśmy chcieli . Agresorowi gratulacje czujności a obrońca na pewno się odbuduje i będzie mocniejszy.
-
I oto chodzi , sojusz w formie dalej ^^ Graty Barney .
-
Gratuluje bo jednak Grega ganiam od Thuban i zawsze jakiś minutek brakowało . On chyba nigdy mi tego paliwa już nie zwróci . Obrońcy SZO bo porządna postawa zawsze .
-
Co tu mówić , piękne zgranie i to w najlepszym wydaniu w najlepszym sojuszu
Gratulacje jeszcze raz . -
Jak stoi to podobno dobrze , ale w tym wypadku nie koniecznie . Gratuluje
Teraz pewnie już leży ;d -
Nie byłbym sobą , gdybym nie zareagował . Panowie po co te gierki , po co ta zmiana nazwy sojuszu i nick .. Cule tylko zostaną ciulami i nigdy nie zmienią się

A jak jesteście w przedszkolu to proszę wydorośleć a tak na poważnie to gratuluje
QuoteMiech Blumkulow — Dziś o 19:08
w odpowiednim momencie się ujawnimy ;p
Tak ,że ten nie bądźmy dziećmi

-
Tomas trzyma poziom jak na lidera przystało

-
Kondycja po przerwie ,wiedze w bardzo dobrym stanie
Przetapiaj na nowe transportery ;d -
I bardzo dobrze Tomas , wróciłeś i odrazu widać efekty

-
I to jest to , bez wałów satara gwardia rusza do boju
Gratulacje Gadziono 
-
W oczekiwaniu na lawetę , coś napiszę . Nie ma to jak jeden paczkomat drugiego tłucze
Kiedyś widziało się różne rzeczy ale co to się odprawia na świeżych Uniach to jest tak słabe , ale dopóki gameforce będzie na tym zarabiać to takie paczkomaty będą i cała rozgrywka będzie psuta , kiedyś jak ktoś komandora miał to się mówiło a teraz paczka paczka paczka i odrazu flota największa przez noc ^^ Miech Gratuluje i więcej paczak wiecej paczek bo Święta tuż tuż ;d -
Po pierwsze gratulacje , choć nie ma czego zdecydowanie bo akurat nie ma tu mojego błędu i jak myślisz ,ze ubiłeś mnie bo zaspałem lub coś w tym stylu to nie jest tak . Jak nie masz dostępu do telefonu bo leży zamknięty w samochodzie z kluczykami od auta to raczej nic nie zrobisz(Przyjemność lub raczej nie przyjemność otworzenia samochodu kosztowała 450 zł pod Warszawa jak coś
Jesteśmy na początku tego UNI i flotę zbiłeś z eksp tylko ale jak Ciebie jara to proszę bardzo możesz się z tego cieszyć . A czy stary może i stary
( I zmienicie chociaż nicki na normalne po co się ukrywać Panowie , chyba każdy dorosły jest tutaj
A jak nie to do pora się cofnąć do podstawówki . -
haha Gratulacje , nawet widzę tutaj zawitałeś

Tylko wystawiam.

Haha a miałem urlop zdjąć ale jesteś tutaj to nie nie ma sensu ^^
-
haha Gratulacje , nawet widzę tutaj zawitałeś

-
Display MoreDisplay More
Gratulacje TOP1, jak juz pisalem na priv, właściwa osoba na właściwym miejscu..Czekam na powroty HS z urlopów, bo jestem bardzo ciekaw co z tej rywalizacji dalej wyjdzie

Olszynka oficjalnie możesz dopisac do listy swoich fanów

Gość ewidentnie dalej nie może przeżyć że taka lama jak Ty skasowała flote, takiemu kozakowi jak on..
Teraz jeszcze robisz top1 solo, tą flotką którą postawiłeś za anty, a pamietaj że "skill" w tej grze jest zarezerwowany tylko dla ludzi ktorzy nie buduja floty za paczki

..ciężki przypadek

Starcie jak starcie jak zrobione nielegalnie to się nie liczy choćby czas poświęcony to jak wędkarstwo jedni łowią w wannie drudzy w bezrybiu
Ogólnie sztukę ale połknął go rekin z tej zachłanności ... Cyferki może i w głowie ale życie życiem:) Starcie piękne ale czy prawdziwe oto jest pytanie ?? Dlatego po wielu latach gry z przerwą widać ,ze im dalej idziemy w las tym więcej lam 
Gratulacje TOP1, jak juz pisalem na priv, właściwa osoba na właściwym miejscu..Czekam na powroty HS z urlopów, bo jestem bardzo ciekaw co z tej rywalizacji dalej wyjdzie

Gość ewidentnie dalej nie może przeżyć że taka lama jak Ty skasowała flote, takiemu kozakowi jak on..
Teraz jeszcze robisz top1 solo, tą flotką którą postawiłeś za anty, a pamietaj że "skill" w tej grze jest zarezerwowany tylko dla ludzi ktorzy nie buduja floty za paczki

..ciężki przypadek

..ciężki przypadek

Kiedy piątek wejdzie za mocno

Oj tak pyszne , w takiej sytuacji
Ale musiałeś wcisnać trzy grosze 
-

..ciężki przypadek

Starcie jak starcie jak zrobione nielegalnie to się nie liczy choćby czas poświęcony to jak wędkarstwo jedni łowią w wannie drudzy w bezrybiu
Ogólnie sztukę ale połknął go rekin z tej zachłanności ... Cyferki może i w głowie ale życie życiem:) Starcie piękne ale czy prawdziwe oto jest pytanie ?? Dlatego po wielu latach gry z przerwą widać ,ze im dalej idziemy w las tym więcej lam 

..ciężki przypadek

..ciężki przypadek

-
Haha takie starcia to ja lubię najbardziej .Graty dla Obrońcy

-
Starcie pierwsza klasa , czy to z paczkomatu czy też nie może jedni lubią paczkować inni grają dla Funu , każdy gra inaczej ale trzeba pogratulować atakującym bo jednak czas w tej grze odgrywa ogromną część a tego jak wiemy co raz mniej na pewnym etapie
Obrońcy SZO bo każdemu się zdarza