Posts by Fredney90

Latał latał i wylatał , dla Depeszy to pewnie grosze ale i na grosze też kąsek złapał pech chciał ,że Fred żyje w trzeźwości więc coś tam zerka od czasu do czasu a ,że Mroczny był po ręką za co mu dziękuje bo mógł doglądać kiedy ja zmęczony wracał przez mgle do domku z delegacji to finalnie prezentuje się tak ,może i śmieci na tak stare UNI ale jak widać i farmerowi się przydarzył klops :)

Depesza szacunek ,że ci się chciało chłopie ale zostaw już te moje cenne satelity :)

Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku zarówno VIPY jak i DOMINION czy też chłopaków z MARSA i Delphinusa i zapraszam częściej wszystkie nacje polityczne i pamiętajcie je... TUSKA ^^

Wasze zdrowie bez wyjątków !!!

Dnia 12-02-2026 16:33:13 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor depesza [SUPERMEG]

Krążownik 399.999

Obrońca Fredney [BHW]

Mały transporter 3.109

Duży transporter 7.542

Lekki myśliwiec 196

Ciężki myśliwiec 60

Krążownik 338

Sonda szpiegowska 85

Satelita słoneczny 2.049

Crawler 190

Pathfinder 22

Wyrzutnia rakiet 250.000

Lekkie działo laserowe 4.270

Działo Gaussa 218

Działo jonowe 6

Wyrzutnia plazmy 549

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Obrońca Mroczny [NetWars]

Pancernik 3.000.000

Po bitwie...

Agresor depesza [SUPERMEG]

Zniszczony!

Obrońca Fredney [BHW]

Mały transporter 2.716 ( -393 )

Duży transporter 7.128 ( -414 )

Lekki myśliwiec 180 ( -16 )

Ciężki myśliwiec 59 ( -1 )

Krążownik 338 ( -0 )

Sonda szpiegowska 72 ( -13 )

Satelita słoneczny 1.783 ( -266 )

Crawler 169 ( -21 )

Pathfinder 22 ( -0 )

Wyrzutnia rakiet 219.157 ( -30.843 )

Lekkie działo laserowe 3.755 ( -515 )

Działo Gaussa 218 ( -0 )

Działo jonowe 6 ( -0 )

Wyrzutnia plazmy 549 ( -0 )

Mała powłoka ochronna 1 ( -0 )

Duża powłoka ochronna 1 ( -0 )

Obrońca Mroczny [NetWars]

Pancernik 3.000.000 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 11.599.971.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 70.113.000 jednostek.

At these space coordinates now float 5.367.043.828 metal, 1.880.275.222 crystal and 536.581.932 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 520.000 metal, 516.000 crystal and 0.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -7.999.980.000

Kryształ: -2.799.993.000

Deuter: -799.998.000

agresor stracił łącznie 11.599.971.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 5.301.739.328

Kryształ: 1.876.656.722

Deuter: 536.427.932

obrońca zyskał łącznie 7.714.823.982 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.1.0

Dramat z Ciebie kolego jest , jawnie to robisz i jeszcze zaprzeczasz . Niestety ta gra dawno zeszła na psy a Ty jesteś akurat tego szczególnym przykładem co jedynie co potrafi to wyciągać kartę kredytową bo do niczego innego raczej się nie nadajesz i to wiele osób co zjadło zęby na tej grze to potwierdza w szczególności ci co coś akurat potrafią w przeciwieństwie do Ciebie :)

Miłego dnia :)

Dramat kolego to jest z Ciebie. Wyłapałeś 4 gongi na tym uni z czego 3 ode mnie. Więc teraz szerzysz teorie o kupstwie kont :trollface: Bez jakichkolwiek dowodów na poparcie swych słów :)Jawnie to ja pakuje te uni, każdego pokolei, a potem takie frustraty przychodzą na forum się wypłakać że kupione, bo sami nic poza surowcem na tym uni nie znaczyli :beaten:

Dokładnie ta gra schodzi na psy a szczególnym przykładem tego są tacy gracze jak Ty i ta pseudo cenzura za mą narodowość xDxDxDFaktycznie ty akurat niewiele potrafisz, bo nie trzeba było zrzucać Twojego moona, liczyć stacji/łapać z pz ani żadnej finezji. Padałeś BFS czy to po lotach 40 min czy z loty :trollface:

No jesteś Wielki przez duże W , wyłapałem 4 gongi to trzeba jeszcze umieć liczyć to po pierwsze , po drugie wlecieć w flotę która stoi to każdy idiota potrafi nawet taka cipa jak Ty , a nie przepraszam bardzo cipeczka. Po drugie to co Ty wyprawiasz to nie wiem to już nawet nazwać :) Po trzecie ja się bardzo dobrze bawię. A Ty cipeczko nieogolona mając przewagę z karty kredowej z niczego innego to wiesz możesz mnie nazywać jak chcesz . bo to co piszesz to jest tylko próba samoobrony ale trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść . Ale Ty nie zejdziesz nie pokonany tylko zejdziesz jako dzban tego UNI a kto wie czy nie całego ogame bo jednak bardzo mocno na to sobie pracujesz :)

Dramat z Ciebie kolego jest , jawnie to robisz i jeszcze zaprzeczasz . Niestety ta gra dawno zeszła na psy a Ty jesteś akurat tego szczególnym przykładem co jedynie co potrafi to wyciągać kartę kredytową bo do niczego innego raczej się nie nadajesz i to wiele osób co zjadło zęby na tej grze to potwierdza w szczególności ci co coś akurat potrafią w przeciwieństwie do Ciebie :)

Miłego dnia :)

Czarodzieju od ptaszków sam wytrzeźwiej bo nikt tu nie płacze , a jak ma ktoś coś do powiedzenia to pisze z oficialnego konta a nie zakłada pseudo konta . Żałosne ja się tą grą bawię i każdy kto mnie zna to wie czy dostanę złom bo zasnę czy też nie to szczerze mam to w dupie , nie spuszczam się nad tym i nie potrzebuje oklasków a jak ktoś się śmieje to po mnie spłynie tylko :) A takie osoby pokazują tylko jaki jest poziom tej gry i do czego to dalej zmierza :) Dobranoc

Ale co w tym miłego jak wiadomo ,że konto jest wystawione za konkretną kwotę ? gdzie jest logika tej gry ? to tylko odpycha a nie motywuje :) A jak mówisz o graczach to przytocz bo masz jeden post i myślisz ,że ktoś nie wie :) charakter pisma zawsze pozostaje jeden nawet jak zmienia się nic tylko by napisać coś na danym forum . Na tym Uni akurat aż nadto widac co się dzieje na delphiniusie było widoczne ale tutaj to jest dramat już :)

Kokainy się za dużo nawdychałeś albo nie wiem bardziej taniej saletry bo jak byś miał trochę szacunku do siebie to bys tego nawet nie wstawił ale nie masz. Takich parów jak Ty to jest cała masa tylko jak pushują się to chociaż tego nie wstawiają a Ty srasz na regulamin na ta gre i to jest tak śmiesznie widoczne ,że aż żal na to patrzeć :) Rozumu chłopie więcej zanim coś napiszesz .

Kabaretu ciąg dalszy na tym UNI ^^ lotnicy a raczej nazwałbym to karciarze co wyciągają kartę a potem to złomują i jeszcze kłamią w żywe oczy , dramat zero szacunku do samego siebie ale to nie jest w tym najgorsze najgorsze jest ,że szanowni operatorzy nic z tym nie robią . Gdzie się podział ten stary dobry OGAME gdzie ?? już mi brakuje takiego miejsca jak Pręgierz :)

ładnie idzie wam te skupowanie kont , ale operatorom gry w to im graj jak się kasa zgadza ;) Uni Pushu to myślę wymaga lepszej nazwy :)

Nie placz ewka bo tu miejsca brak , na twe babskie lzy:)

Ewka nie płaczę tylko , pokazuje co robicie z tym UNI :) zero z gry , zero talentu , zero mózgu :) Talent to jest w Gameforce taki rząd Tuska można powiedzieć :)Cash się zgadza to siedzą cicho :) A tacy korzystają co nic nie potrafią poza skupowaniem kąt i tworzeniem nowych piushy :)

Nie wiem do czego te "gnidy tak szczerze ," Z wyrazami szacunku ST jak ST bo jest ale to jest taki mały dramat , niestety :( Nie wiem co w głowie masz chłopie żeby na to lecieć taką ilością i jaka jest kalkulacja ale jak nie było do farmu to paliwo to jak od starego poczciwego Ursusa kosztowało a nawet więcej . A też nie jestem inny ^^

Spoko, musze z tym żyć, trauma na długo zostanie że nie jestem godzien Waszego towarzystwa. A z ciekawości, jaka ta większość się poddała? Ktoś oprócz Fredzika i Ciebie jeszcze coś tam klikał w temacie? Bo nie bardzo kojarzę większej tej większości?

Na Fredzika pajacu to musisz sobie zasłużyć bo nawet Wodzu czy Miech do mnie tak nie mówią pajacu :P Wiec ogarnij słowa Prosze Ciee bardzo , jak to nazwałem daj na luz od samego początku bo skakasz jak kózka po cienkiej linie i tak zawsze jest niestety, grasz to graj a nie przyp.... nie są w Twoim interesie bo jak jesteś mądry to odpuścisz a jak nie to dalej będzie ta głupota trwała .

Fakt ciekawe starcie pierw bronić kogoś a jednak zmiana zdania i wlatuje się w obrońcę ^^ Nie powiem jak to wygląda ale cóż jak lubicie takie zabawy to raczej kwestia honoru już niż samych cyferek jak dla mnie . Jeżeli LORD zajumał złom to dla niego gratulacje się należą a nie obrońcy który złomował :)