Brawo, brawo. Fistaszek pomszczony, rachunki wyrównane.
Obrońcy szo, a Tobie spokojnych lotów bez cisnienia.
Brawo, brawo. Fistaszek pomszczony, rachunki wyrównane.
Obrońcy szo, a Tobie spokojnych lotów bez cisnienia.
A ten pan to chyba już kiedyś dołączył do Twoich statków w postaci śrubek.
Świetnie, walcz dalej
Nadrabiam zaległości
Gratki Czesiu
No i pięknie! Teraz możesz spokojnie świętować weekend
I do następnego!
Czy dziś będzie hattrick? Planujesz iść spać?
Gratuluję
I to mi się podoba! Zacząć zasłużony odpoczynek z przytupem Gratuluję!
Display MoreUprzejmie informuję, że temat ma swój finał. Nie wszyscy są z niego zadowoleni, a jak mam być szczery, to do końca zadowolony nie jest chyba nikt
Obrońca nestu - bo odpisano mu dziś flotę, którą straciłby gdyby starcie doszło do skutku
Atakujący - Frutek24 bayu20 Lena, moja skromna osoba i Dziki (przepraszam, nie wiem jak Ciebie oznaczyc) - odpisano nam dzis recznie statki, ktore stracilibysmy, gdyby starcie doszlo do skutku . My nie jestesmy w pelni zadowoloni... bo:
1. Nie mamy naszego ST, na ktorym zalezalo nam bardziej niz na surowcach (nagrody za poswiecony czas) (bede probowal je wygenerowac, poprosilem o pomoc)
2. Nie mamy emocji, ktore mielibysmy, gdyby starcie doszlo do skutku w normalnym trybie
3. Na dzis nie ma rozwiazania problemu - nadal mozna skutecznie uciekac w 0 sekund korzystajac z opcji ekspedycji - nadal nie ma sensu gra flota (falaga, wyliczone PZ, kontra)
Jednak przy tej okazji bardzo, bardzo dziekuję !
1. Ruda , kruszynka , Prongs (Ich werde mich gesondert auf Deutsch bei Ihnen bedanken, Sie können diese paar Wörter hier googeln, schätze ich :)) - za okazane nam zrozumienie, poswięcony czas i za dobrą wolę wsparcia dla nas - graczy. Bardzo Wam dziękuję !
2 nestu - za klasę, kulturę, nawet dziś gdy kiepskie dla Ciebie rozwiązanie zostało wdrożone. Cieszę się, że miałeś podzieloną flotę i nie trafiliśmy całości, to co zostalo to nadal znacząca siła i liczę, że jeszcze pogramy przeciwko sobie. Serdeczne dzieki dla Ciebie i gratuluję postawy !
Was serdecznie pozdrawiam i zapraszam do kulturalnej dyskusji
Wracając do gry ponad rok temu, nie spodziewałam się, że ilość błędów (naocznie widziałam, co działo się podczas robienia prostego FS); brak ochoty na jakąkolwiek pomoc ze strony osób władnych oraz tworzenie się kółeczek wzajemnej krokietacji, upssss, adoracji niszczy tę grę i niszczy społeczność.
Z Twojego posta wynika, że stracie było i jednocześnie go nie było. Takie ST w postaci kota Schrödingera i żyje i nie żyje.
Bzdurność reakcji polskiego teamu poznałam już w kliku przypadkach, poznałam też stronniczość i wybiórczość decyzji (notabene rozpatrywanie skarg na samego siebie jest naprawdę żałosnym zagraniem).
Wam, trokpol , życzę złapania uciekiniera. I oby guziczek tym razem nie zadziałał!
Tutaj nie ma posta, bo nie ma pozdrowień!
Gratulacje Szary pięknie wyszło, cieszę się, że nie poszliście na inne uni i zostaliście
Lecisz dalej!
można włączyć urlop na 2 miesiące i pójdzie na cmentarz i zmienić uni ;p będzie więcej celów ;p
Reguły cmentarza są jasne, możesz z niego wrócić TYLKO na uni, z którego tam trafiłeś. Reguła obowiązuje już chyba ponad rok.
Nudzisz się Czesiu wybitnie! Kiedy Ty te loty kręcisz!
Gratuluję
Gratulacje Panowie, polowanie na Braindamage można uważać za zakończone. Brawo liczenia i lotu, oby więcej Was tutaj było
I kolejny pokal dla Czesionator i HOTD, chwalić za to trzeba.
Zatem chwalę. Gratki ubicia szkodnika.
Plazma w końcu wietrzysz sprzęt! Brawo A teraz czekam na kolejne loty plazma
Weź Mężu zmień ten nick, bo razi w oczy!
Gratuluję wypicia PIWO, a zwłaszcza tego pana.
Cieszy mnie ten widok bardzo
To ten, hattrick
A tak cicho siedziałeś przy komputerze ^^ Gratki
A tak myślałam, co tak cicho siedzisz. A tu kolejne bum. Jeszcze jeden i będzie hattrick
Gratki
Podobno kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje. No to Tobie oddał z nawiązką. Po croissant pewnie zostało juz jedynie wspomnienie, jak po flocie kolegi pyrlika. Do następnego ST!
Wiksa pracowita niedziela widzę Nie nadążam z Waszymi ST! Gratuluję.
I 12 życzeń Ci wpadło Brawo, lecisz dalej.
No i to rozumiem, humor wraca, czekam, aż właściwy nick wróci, bo to oddam słabo wygląda
Obrońcy szo i odbudowy, a Tobie Soul życzenie zostało za gwiazdkę