Przyjmuje te słabe przeprosiny za brak pamięci w ostatnich ST
Lubię jak sobie takie loty ot z biegu robisz, fajnie się na Ciebie wtedy patrzy z drugiego końca salonu
Gratki i lecisz dalej.
Przyjmuje te słabe przeprosiny za brak pamięci w ostatnich ST
Lubię jak sobie takie loty ot z biegu robisz, fajnie się na Ciebie wtedy patrzy z drugiego końca salonu
Gratki i lecisz dalej.
No gratki, widzę, że nawet na urlopie nie odpuszczasz
Lataj, lataj, bo lekka stagnacja wakacyjna nastała i nudno bez Twoich skanów ^^
Ten ostatni dofarm ss ^^ ale wiesz, co? Na przyszłość proszę, nie stresuj mnie odliczaniem i to w czasie "Lie to me"
Gratki
To ja tu Ci się chwalę jakimiś marnymi farmingami, a tymczasem ^^
Dawaj dalej
No i kto zajmuje się odciążaniem planet innych ze zbędnej obrony na Kerberosie? Oczywiście plazma Gratki
Ale że Bendera? Złomować? oO Co tu się stanęło?
Bender szo, Mekszy gratuluję
Nie żebym chowała urazy z przeszłości, ale akurat całemu byłemu GAW z Persa takie wloty się należą do bólu
Gratki Strachu i zostaw coś dla innych, bo za chwilę większość ucieknie na u w obawie przed Twoim zapałem do demolowania ^^
Widzę, że się kolega od espresso rozkręcasz Lataj, lataj
Gratki ponawiam apel o te 500k sond, które mi wisisz
Gratki kolego od !kawa bez mleka
Gonię Cię tam w punktach ^^
I do nxt st
Brawo. Wyjście z toxicppl na Persie jest widoczne. Przetapiaj na LF i eko i bawimy się dalej
Niewybaczalne, bo miałeś mnie zabrać ze sobą co więcej, nawet o mnie nie wspomniałeś...
A poważnie to gz
Aż przypominają się mi czasy Spicy i Veli tam lataliśmy jednak razem. GZ mój Panie.
I super. A reszta niech sobie krzyczy. Dla mnie liczy się zabawa z tej nudnawej czasem gry oraz Twoje zabawki w locie quod erat probare.
Ehs Tomek ^^ zabrakło koleżanki z klanu i co?
Mordin gz może niedługo się zobaczymy
Widzę ferie w Małopolsce skończone to i akurat bana wam zdjęli. Ładna ustawka
Ach ta nienawiść. A tymczasem u mnie gwiazdozbiór Oriona powoli schodzi z okna sypialni Zatem wiosna panie Mordin. A wiosna zmienia wszystko i wszystkich. I BTW w kontekście Waszych wydumanych afer „Mój projekt. Moja praca. Moje lekarstwo. Moja odpowiedzialność”
Ehs Tomek ^^ zabrakło koleżanki z klanu i co?
Mordin gz może niedługo się zobaczymy
Dolej oliwy do ognia. Podpal świat. Oboje lubimy płomienie Wiem, gdzie są większe bunkry ^^ Jak ładnie poprosisz, to mogę Ci pokazać.
BTW jak mówiłam o 5000 to nie miałam na myśli nowego ST, tylko realną kasę na drugą część mojego tatuażu na plecach. Chyba się nie zrozumieliśmy ^^
No popatrz, a w rozmowie ze mną utrzymywałaś, że znasz go "tak samo dobrze jak mnie i moich kolegów z soju"
Sprawa coraz bardziej zaczyna śmierdzieć, bo ostrzegłem Cię w wiadomości w grze, o tym że Vatghern jest celem ataku i mu flota stoi bez paliwa i statków.
Mordin, mój Mąż gra na swoim koncie, ja na swoim. Wspólna gra jest zgłoszona. Nie ma między nami żadnych interakcji. I podstawowe pytanie: pisałeś do mnie? Znamy się? Nie sądzę. I btw, ja nie rozmawiam z nikim o tym, co ląduje na moim pw I nikt nie ma dostępu do moich kont: na forum i w grze. Nawet gdybyś mnie ostrzegał, to nic bym nie powiedziała. Bo po co? Psuć zabawę? ^^
A od rana mówiłam Ci Vath, żebyś dal urlop, bo ledwo żyjesz. No ale jak zwykle. Po co mnie słuchać! Pixele ważniejsze
Właściwie to i tak ktoś, kiedyś gdzieś Cię złapie znowu
Szkoda, że moje stare konto ze starego forum nie istnieje, bo bym tu wrzuciła o wiele "ciekawsze" kwiatki ogame, które pamiętam z dawnych czasów.
Gratuluję zabujca. BTW ostatnio kiedy mi skanowaleś moony, nauczyłam się podnosić flotę szybciej niż dotąd