Już mnie palce bolą od wpisywania się ^^
Gratuluję kolejnego udanego łowu, oby było ich więcej.
Już mnie palce bolą od wpisywania się ^^
Gratuluję kolejnego udanego łowu, oby było ich więcej.
Obrońca zapisał się negatywnie w historii sojuszu. Gratki Szary obrońcy szo, bo i tak będzie.
Gratki, cieszy, kiedy ktoś bawi się grą Lataj jeszcze wyżej.
Aleś tego natrzaskał
Tobie GZ i przetopu, obrońcy szo, o ile będzie.
Ale miałeś farta ^^ GZ, aczkolwiek latanie po expach jest dla mnie słabe No ale: "la roue de la fortune n'est pas toujours une". Powodzenia tam z Limonką w sojuszu
Soul pilnuj się lepiej!
A to ten koleś z Perseusza, tam też był pakowany ;P
lataj, lataj
A dziękuję, dziękuję za dedykację
Jako zdeklarowana górniczka podziwiam dzielnych lotników, zwłaszcza tym z naszego sojuszu
Gratuluje i czekam na następny!
Widzę, że szalejesz Brawo. Pozdrawiam z krainy chusteczek, kataru i kaszlu
Brawo Wiksa lataj, farm, złomuj
Obrońcy pakiecik i oby niżej nie zlatywał ^^
Brawo Jak się ma taki sojusz jak Wy Panowie, to aż miło logować się do gry!
Lataj dalej i wyżej Wiksa obrońcy życzę pakiecika i dumy z zasilenia śrubkami podzespołów pancków i pionków Wiksy ^^
No cóż, pyskował na knajpie i sie doigrał
Klaps profilaktyczny dany. Teraz robisz kolejne astro
Gratki Tobie, a Benderowi szo
No nieee, kogo ja widzę po prawilnej stronie
Fajnie, że wróciłeś Limesie!
Ale tam obok Khala Tanio zabrakło Khala Drogo i były komplet Khalów z Legionem
Gratki panowie, a obrońcy, cóż, więcej spadających księżycy i więcej kolonizatorów na przetop na części zapasowe dla HOTD
Gratuluję zgrania. Lizi i Motiv za szybko i za nagle chyba chcieli poszaleć. Na razie daliście im szansę na wyspanie się po 2 miesiącach czujności. Na odbudowę mają, oby wróciły im chęci.
Nie nadążam za tymi st ^^ Ledwo wpisze się do jednego, już lecą kolejne 4!
Nie wiem, czy na Kerbersie zostało jeszcze coś do złapania poza flotami STC i HOTD oraz panami od wiecznych urlopów.
Gratki Czesio a Ninja widzę, że planuje odbudowę, więc powodzenia i unikania pancerników HOTD
No i pięknie, tylko nie musiałeś mnie krzykami wystraszyć podczas parzenia herbaty, że coś lecisz
Na giełdzie zbijasz kokosy, a recków nie umiałeś wyliczyć pffffff
Gratki, a koledze z SKW odbudowy
Nie nadążam za tymi postami. Jakieś hattrticki, fivetricki i kijewieiletricki Gratuluję Za każdym razem jak Piotrek pinguje nowe st na forum na 99% jest to Twój kolejny wyczyn
Mekszy coś czuję, że po Limes i Lukos czas na literkę M
Ale gratki, gratki, ziomek będzie już zawsze częścią Ciebie, czy tego chce czy nie
A Limesowi szo i częstszego bywania w Knajpie, a nie tylko w Spelunie pod papugą
I nic nie powiedzieć żonie? Wykorzystać, że spałam i wrzucać na forum?
Gratuluję
Walcz dalej, walcz dalej
o cie panie...
Wyleczyłeś kolegę z gry? Trochę szkoda, bo skany od niego wnosiły urok zaskoczenia
Gratuluję.
Furia nie kończ tylko wracaj.